Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Σιγουράκια... Υπάρχουν; ΝΑΙ!

Πάμε για σιγουράκια. Όμως σε μία χρονιά ανατροπών, όπου anything goes, υπάρχουν σιγουράκια;
Λέω "ναι" και προχωρώ.

630 Detroit Tigers @ Cleveland Indians
Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι, κι ας το αναγορεύω σε σιγουράκι, καθώς οι Tigers δεν είναι να κόβεις το λαιμό σου για πάρτι τους. Όμως, αυτός ο Verlander προέρχεται από 4 νίκες σερί και μάλιστα η τελευταία onehitter, shoutout, complete game. Με τί καρδιά να παίξεις εναντίον του;
Βάζω λοιπόν διπλό υπέρ των Tigers, με απόδοση 1,55.

634 Minesotta Twins @ ChicagoWhite Sox
Οι Minesotta παραμένουν ο πάτος στο βαρέλι. Ή τελος πάντων είναι  η μούργα λίγο πάνω από τον πάτο που είναι οι Chicago Cubs. Στο βουναλάκι ανεβάζουν έναν roukie που θα κάνει το ντεμπούτο του στη MLB, προερχόμενος από μία νίκη και 4 ήττες στην ΑΑΑ ομάδα που έπαιζε. Πραγματικά μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να εμπιστευτώ έναν νιούφι που παίζει για τους Twins, όποιος κι αν παίζει απέναντί του. Βάζω λοιπόν Άσσο για τους White Sox, με απόδοση 1,50.

635 Philadelphia Phillies @ Saint Louis Cardinals
Τους μισητούς, μισητούς, μισητούς Cardinals όπως γνωρίζετε πολύ καλά τους... μισώ! Όμως οι κερατάδες όποτε πάω μαζί τους κερδίζουν. Έτσι θα κάνω και σήμερα, καθώς εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο την ομάδα τους ως σύνολο, παρά τους Phillies που είναι όλο λάδι στο τηγάνι κι από τηγανίτα τίποτα. Τα στατιστικά των pitchers είναι λίγο πολύ ίδια, καθώς και οι δύο προέρχονται από ήττες. Πάω λοιπόν με την πιο δυνατή ομάδα. Άσσος για τους Cardinals με απόδοση 1,60.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου