Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Ξεχάστε τη Eurovision. Απόψε έχει Baseball

Εχθές είχα έμπνευση και το φχαριστήθηκα. Οι προβλέψεις μου βγήκαν καλά (πέτυχα 4 στις 6) που σημαίνει οτι για κάποιους (λίγους πια) που με παρακολουθείτε, η μέρα δεν θα πήγε άσχημα.
Από την άλλη είμαι ευχαριστημένος και με την σημερινή ημέρα στο Ελληνικό Baseball, καθώς η ομάδα μου (η Ευρυάλη) έπαιξε με την Ολυμπιάδα Περιστερίου και κέρδισε. Εξού και ο λόγος που καθυστέρησα να βάλω σήμερα προβλέψεις. Το απόγευμα έγινε και το ντέρμπι ανάμεσα στους δικούς μας αιωνίους το Μαρούσι και τον Μύλωνα. Μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω.

Σε κάθε περίπτωση σήμερα η ημέρα είναι ιδανική για να ευχαριστηθούμε Baseball, καθώς οκτώ παιχνίδια ξεκινούν από τις 8 μέχρι τις 11 το βράδυ. Σας προτείνω λοιπόν να ξεχάσετε τη Eurovision και να δούμε ζωντανά Baseball σχολιάζοντας τα παιχνίδια.

Σήμερα λοιπόν λέω να πάω με τρία ονόματα συν ένα.
Με τον Sabathia, τον Santana και τον Strasburgh

655 San Diego Padres @ New York Mets
Οι Padres δεν πάνε καθόλου καλά και βρίσκονται πλέον τρίτοι από το τέλος στο πρωτάθλημα. Όχι ότι πάνε πολύ καλά οι Mets, αλλά τουλάχιστον είναι πάνω από το ,500 και στο γήπεδό τους έχουν 13 νίκες και 9 ήττες. Αντίθετα οι Padres on the road έχουν 5 νίκες και 14 ήττες. Πιστεύω λοιπόν ότι θα χάσουν και σήμερα απέναντι στον Santana. Είναι αλήθεια ότι η χρονιά του δεν πάει καλά, όμως η ομάδα με αυτόν στο mount έχει χάσει δύο φορά εντός έδρας και έχει κερδίσει τρεις. Θεωρώ λοιπόν ότι στο pitchers' friendly City Field θα καταφέρει να πάρει τη νίκη. Άλλωστε ο έταιρος pitcher των Padres, ο Richard έχει άσχημα νούμερα και δεν πιστεύω ότι θα δυσκολέψει τη Νέα Υόρκη.
Άσσος για τους Mets με απόδοση 1,55


660 New York Yankees @ Oakland Athletics
Εχθές οι Yankees, κέδρισαν τους Athletics και πιστεύω ότι θα το επαναλάβουν με τον Sabathia στο mount, ο οποίος προέρχεται από δύο ήττες και δύσκολα θα κάνει και τρίτη σερί. Βέβαια απέναντι τους οι Yankees θα βρουν τον Colon o oποίος δεν πάει άσχημα (αν σκεφτεί κανείς την ηλικία του) παραμένει όμως ασταθείς και αν δεν βρεθεί σε καλή μέρα τα πράγματα θα τελειώσουν εύκολα για τους Bomers.
Διπλό λοιπόν για τους Yankees με απόδοση 1,50


658 Washington Nationals @ Atlanta Braves
Σε αυτό το παιχνίδι έχω μεγάλο προβληματισμό γι' αυτό και το βάζω τελευταίο. Αρχικά έλεγα να παίξω υπέρ των Nationals, λόγω Strasburgh, όμως δεν μπορώ να δεχθώ ότι οι Braves θα χάσουν δεύτερο σερί στο γήπεδό τους. Από την άλλη δεν μου πάει εύκολα να παίξω κατά του συγκεκριμένου pitcher. Αποφάσισα λοιπόν να βρω μία μέση λύση. Βάζω OVER, καθώς ναι μεν οι Strasburgh είναι ικανότατος να κρατήσει το σκορ χαμηλά, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τον Minor, που έχει ERA πάνω από 6. Θα πάω λοιπόν στο OVER με όριο το 6,5 και απόδοση 1,70.

669 Houston Astros @ Los Angeles Dodgers
Τέλος σας προτρέπω -αν κάτι σας ανησυχεί από τα πιο πανω παιχνίδια- να παίξετε υπέρ των Dodgers. Εχθές έχασα αυτή την επιλογή, δεν μπορώ όμως να δεχθώ ότι θα κάνουν δύο σερί ήττες στο γήπεδό τους, ασχέτως αν τα νούμερ του pitcher των Astros είναι καλύτερα από αυτά εκείνου των Dodgers.
Επιμένω λοιπόν, Άσσος για τους Dodgers με απόδοση 1,60.

20 σχόλια:

  1. Καλησπέρα πως βλέπεις το under στο Milwaukee - Arizona ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι κακή ιδέα. Χαμηλά τα ERA και μέτρια παραγωγικά ρόπαλα για την Arizona

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή αρχή στη Νέα Υόρκη. Οι Mets έριξαν 4 στο πρώτο inning

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΟΡΙΟΛΣ ΑΝΤΕΡ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΟΒΕΡ ΚΑΙ ΝΑΣΙΟΝΑΛΣ ΟΒΕΡ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ.ΚΑΙ ΤΕΞΑΣ ΑΣΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το under των Orioles εντάξει.
    Για τους Γίγαντες το over το βλέπω γενικώς δύσκολο.
    Για τους Nationals και εγώ έχω βάλει over, όσο για τους Rangers είναι πάντα πολύ καλή επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΑΝ ΘΥΜΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΟΠΑΛΟ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 9 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 7 RUN ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλήθεια είναι αυτό, αλλά πάντα κρατάω μικρό καλάθι διότι φοβάμαι ότι ο κακός εαυτός δεν ξεχνιέται.
    Ήδη πάντως δέχθηκαν ένα.
    Από την άλλη καλά πάσει το over των Nationals. Είναι μπροστά 4-0 στο 2ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάντως τώρα που το είδα λίγο καλύτερα, το στατιστικό που δίνεις είναι λίγο υπερβολικό. Χθες έβαλαν 6 runs, προθχές 14, πριν από αυτό 5, λίγο πριν 6, ακόμα νωρίτερα 4, πριν 2, στις 19 του μηνός 4, άρα δεν γράφει πουθενά ότι πάνε για over.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόλις ισοφάρισαν και οι Γίγαντες.

    Παμεμπιπτόντως -και επειδή η γυναίκα μου βλέπει δίπλα μου Eurovision- τί πουστάκια είναι αυτά της Ιρλανδίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. And the Braves on the Board. Πάει πολύ καλά αυτό το over.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αλλά και οι Yankees, έχουν ξεκινήσει καλά. 2-1 τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7 ΡΑΝ.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΒΕΡ.ΚΑΙ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ.ΑΝ ΚΑΝΑΝΕ 7 ΡΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΞΑΣ ΟΧΙ ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ok, έτσι όπως το συζητούσαμε, νόμιζα ότι μιλούσες απόκλειστικά για τους Giants.

      Διαγραφή
  13. Επιπλέον να πω εδώ ότι το παιχνίδι των Texas ειναι το free game of the Day, άρα μπορεί να το παρακολουθήσουν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΙ ΒΡΕΧΕΙ HOME RUN ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΥΤΟΣ Ο HAMILTON TOY TΕΞΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΛΤΟ Η ΕΤΥΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕΡΝΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νομίζω ότι έτυχε. Πάντως στο Τέξας, μετά τα Homerun, τώρα πέφτουν κορμιά. Είναι το πιο μεγάλο παιχνίδι που έχουν παίξει φέτος. Πάμε για το 13ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αφού είδε 8 Pitch ο πεπειραμένος Visquel, φυστίκωσε το 9ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή