Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Απ' έξω εμφάνιση κι από μέσα...

Πολλοί λένε ότι καμιά φορά η επιμονή στην παράδοση οδηγεί στον συντηρητισμό και καμιά φορά στην οπιστοδρόμηση. Το Baseball -είναι αλήθεια- ότι αποτελεί έναν πολύ κεντρικό παράγοντα συντηρητισμού στην Αμερικανική κοινωνία, καθώς εξακολουθεί να απαγορεύει στις γυναίκες να ασχοληθούν με αυτό το άθλημα, έχει πολύ αυστηρούς κανόνες εμφάνισης, με αποτέλεσμα οι εμφανίσεις με τα κουμπάκια να θυμίζουν πιτζάμες, ενώ πολλές ομάδες έχουν και κανόνες κουρέματος όπως ο στρατός. Και μα την Παναγία να είναι καλά το Baseball που είναι τόσο συντηρητικό, διότι έτσι προστατευόμαστε από την κάθε μούρλα που μπορεί να ήθελε να κάνει ή να φοράει, το κάθε φρικιό που μπορεί να χτυπάει καλά το μπαλάκι με το ρόπαλο, αλλά μέσα στο κεφάλι του δεν έχει κουκούτσι μυαλού ή γούστου.












Αυτός λοιπόν είναι ο Matt Kemp. Ο sluger των Dodgers. Στην μία φωτό τον βλέπετε με την εμφάνιση της ομάδας του και στην δεύτερη ημίγυμνο με το νέο του τατουάζ.
Θεέ μου πόσο θα ήθελα να με είχες προστατεύσει απ' το να δω αυτή την φωτό!!!

2 σχόλια:

  1. Και όμως .... Οκ μπορεί το θέαμα να είναι αντί αισθητικό .... Αν παρατηρήσεις καλα όμως τα tattoo του κυρίου είναι απο την μια ένα απόσπασμα απο το βιβλίο της Αγίας γραφής του Ιησού του Ναυή και απο την άλλη η μάλλον αποτυχημένη απεικόνιση ενός ζευγαριού -γονείς ; Παππούδες του ;;;-
    Αρα δυο σχετικά αθωα και μάλλον συντηρητικά tattoo ....
    να φανταστώ λοιπόν ότι αυτο ενόχλησε τον easy rider μέσα σου ή απλα σου ταραξε την αιθητικη η .... Ομορφιά αυτη ;;; .... Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είναι σαφές ότι είναι δύο γέροντες που τους αγαπάει. ΟΚ. Προφανώς δίπλα τους θα έχει και ένα κείμενο σημαντικό (τώρα την λεπτομέρεια περί του Ιησού του Ναυή δεν υπήρχε περίπτωση να την γνωρίζω) αλλά ασχέτως της θεματικής, ασχέτως της δικής μου easy rider διάθεσης, ασχέτως των χρημάτων που κοστίζει τα οποία ως μεγάλος slugger έχεις, ασχέτως του ότι είσαι νέος (28) και επομένως μπορείς να κάνεις τρέλες, ασχέτως του ότι προφανώς δεν έψαξες να βρεις τον καλύτερο που θα του δώσεις 1000 δολάρια, με απλά ελληνικα ρωτώ: ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ;;;;;!!!!!!

      Διαγραφή