Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

O Fear the Beard Brian Wilson δεν βρίσκει ομάδα

Σε κατήφορο βρίσκεται ένας από τους πλέον αγαπημένους μου pitcher. Ο λόγος για τον Brian Wilson, γνωστό για το τεράστιο μούσι του, που έκανε το 2010 τους οπαδούς των Giants να  φωνάζουν ρυθμικά "Fear the Beard" στις κερκίδες του AT&T Park.
Ο Brian πέρυσι έκανε τη δεύτερη εγχείριση Tommy John της καριέρας του κι έτσι έμεινε έξω από το active roster των Giants. Παρέμεινε όμως το πρόσωπο του franchise καθώς οι δημοσιογράφοι προτιμούσαν πάντα να έχουν και μία δική του δήλωση για την πορεία των Γιγάντων, ενώ κατάφερνε να γίνεται είδηση για τελείως εξωbaseballικούς λόγους, όπως για παράδειγμα επειδή είχε βάψει τα νύχια του μαύρα-πορτοκαλί.
Όλα αυτά όμως είχαν μικρή σημασία όταν οι Giants (σύμφωνα με τους κανονισμούς της MLB) έπρεπε να αποφασίσουν αν θα τον κρατήσουν καταβάλοντάς του το 80% των περυσινών του αποδοχών (δηλαδή 6,8 εκατ. $) ή θα τον αφήσουν να γίνει free agent. Αποφάσισαν το δεύτερο.
Τώρα λοιπόν ο Brian δεν μπορεί να βρει ομάδα, καθώς απ' ότι φαίνεται δεν έχει ανακάμψει ακόμη πλήρως, και οι Mets που τον κάλεσαν να συμμετάσχει σε μία προπόνηση στο UCLA το Σαββατο, δεν εντυπωσιάστηκαν καθόλου μαζί του. Μάλιστα του πρότειναν να υπογράψουν συμβόλαιο Minor League, κάτι που ο παίκτης δεν δέχθηκε.
Κατά πόσο όμως έχει χρόνο ο Brian για να βρει κάτι καλύτερο; Άγνωστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου