Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Τριπλέτα ειδήσεων

Ο A-Rod με την πρώην γυναίκα του Cynthia, η οποία τον χώρισε όταν έμαθε για την σχέση του με την Madonna

Σας είχα γράψει προ καιρού ότι τα πράγματα με τον Alex Rodriguez δεν πάνε καλά. Το πόδι του εγχειρίστηκε στις 16 Ιανουαρίου και τώρα οι Yankees είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν τον υπολογίζουν για όλο το 2013. Αυτός είναι και ο λόγος που τους οδήγησε να πάρουν για ένα χρόνο τον Kevin Youkilis από τους White Sox. Βέβαια ο Youkilis είναι περισσότερο γνωστός στην Νέα Υόρκη για την θητεία του σε κάποιους άλλους Sox, τους Red, γεγονός που κάποτε τον καθιστούσε ορκισμένο τους οχτρό. Όμως τί να κάνεις; Να έχεις άδεια την τρίτη βάση για ένα χρόνο; Φαίνεται λοιπόν ότι ο κύριος Brian Cashman -ο General Manager της ομάδας- είναι από εκείνα των φρονίμων τα παιδιά που πριν πεινάσουν δεν... πεινούσαν. Κάτι ήξερε λοιπόν όταν έκλεινε για ένα χρόνο τον Greek God of Walk. Τον Youkilis ντε.

Βέβαια σας έχω ξαναγράψει ότι η κινητικότητα στην αριστερή πλευρά της άμυνας των Yankees, εμένα τουλάχιστον, με προβληματίζει. Από τη μία αλλάζει ένας βασικός παίκτης που παίζει εδώ και χρόνια δίπλα στον Jeter και από την άλλη έχουμε τον Jeter, ο οποίος δηλώνει μεν ότι θα είναι έτοιμος στην 1η Απριλίου, αλλά... μήπως λέει και ψέματα; Μπερδεμένα λοιπόν τα πράγματα και του χρόνου για τους Yankees, οι οποίοι έδειξαν μία πολύ κακή εικόνα στα περυσινά Play Offs.

Έλληνας συναντά Έλληνα

Η δεύτερη είδηση έχει ελληνικό χρώμα και αφορά τον George Kottaras. Τον Γιώργο μας ρε παιδιά, που έπαιξε στον εθνική το 2004. Μάλιστα ο Kottaras στο παιχνίδι με την Ιταλία που κερδίσαμε from behind 11-7, είχε τρία hits. Από τους Brewers λοιπόν βρέθηκε πέρυσι στους Athletics (και τους βοήθησε πολύ να κατακτήσουν το Πρωτάθλημα της περιφέρειάς τους) και φέτος θα πάει να παίξει δίπλα σε έναν από τους πιο γνωστούς Έλληνες του Πρωταθλήματος, τον Mike Moustakas, στους Kansas City Royals.

Μία ακόμη μεγάλη ανταλλαγή

Και για το τέλος, μία ακόμα σημαντική μετακίνηση καλού παίκτη. Ο Justine Upton πηγαίνει στους Braves σε μία μεγάλη ανταλλαγή, που αφορά επτά παίκτες. Μαζί με τον Justine (που θα συναντήσει στους Γενναίους τον αδελφό του B.J.) πηγαίνει στην Atlanta και ο Chris Johnson, ενώ στην Arizona κατεβαίνουν οι Martin Prado, Randal Delgado και τρεις prospects.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου