Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ξεκινά το Spring Training!!!

Μία και καμία!
Αύριο ξεκινά το Spring Training με ένα παιχνίδι των Phillies εναντίον της ομάδας του Florida State University Seminoles. Ο φιλικός αγώνας ξεκινά στις 20:05 ώρα Ελλάδος που όμως δυστυχώς δεν θα μεταδοθεί από την MLB.TV. Ο πρώτος αγώνας που θα δούμε on line είναι στις 3 Μαρτίου και θα αφορά πάλι τους Philadelphia Phillies, αυτή τη φορά όμως απέναντι στους Yankees.
Άντε επιτέλους! ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ!!!

Βελτιώνονται και οι στατιστικές

Φαίνεται πάντως ότι καθώς περνάει ο Χειμώνας και φτάνουμε στην Άνοιξη, αρχίζετε και εσείς οι αναγνώστες να επιστρέφετε στο blog αναζητώντας ειδήσεις που να σας δώσουν το προβάδισμα στην πρόγνωση.Έτσι, μετά το κατώτερο σημείο επισκέψεων που σημείωσε το Blog τον Ιανουάριο (610 χτυπήματα), τον Φεβρουάριο θα κλείσει κοντά στα 1000 σημειώνοντας την πρώτη άνοδο μετά από ένα καθοδικό σερί μετά το τέλος του περυσινού πρωταθλήματος.
Πολύ σημαντικά μάλιστα είναι και τα στοιχεία της προηγούμενης εβδομάδας, όπου στα 127 χτυπήματα τα 108 ήταν από μοναδικούς επισκέπτες, με τους 57 εξ' αυτών να είναι από καινούριες διευθύνσεις και τους 51 από παλαιούς "πελάτες".
Θέλω λοιπόν να πιστεύω ότι αυτή η τάση θα συνεχιστεί όσο πλησιάζουμε στην Openinge Day, η οποία απέχει πλέον κάτι περισσότερο από μήνα, όπως μπορείτε να δείτε και στο counterάκι που έχω αναρτήσει στα δεξιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου