Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Super Bowl με χρώμα Baseball, με Ζιζέλ και κωλοδάχτυλο

Οι New York Giants, η ομάδα που διατηρεί το ιστορικό όνομα της ομάδας του Baseball που εγκατέλειψε το μεγάλο μήλο για να πάει στο San Francisco, είναι οι μεγάλοι νικητές του XLVI (46ου αν δεν ειστε πολύ φίλοι της Λατινικής αριθμισης) Super Bowl που ολοκληρώθηκε χθες στην Ινδιανάπολη.
Ο τελικός είχε πολύ χρώμα από Baseball, καθώς οι ομάδες που αντιπαρατάχθηκαν προέρχονταν από τη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη, θυμίζοντας εν πολλοίς την μεγάλη έχθρα ανάμεσα στους New York Yankees και τους Boston Red Sox.
Και τελικά ποιος κέρδισε;
Η Νέα Υόρκη, ποιός άλλος; Όπως ακριβώς και στο Baseball επί 83 χρόνια, με εξαίρεση το 2004.
 
Τέλος πάντων ο λόγος εδω είναι για το Super Ball και το τελικό σκόρ ήταν New York Giants 21 New England Patriots 17 σε έναν αγώνα με συνεχείς ανατροπές. Πρώτοι σκόραραν οι Giants, στη συνέχεια μπροστά πέρασαν οι Patriots με 17-19, στην τέταρτη περίοδο οι Giants επανείλθαν φτάνοντας στους 21 πόντους. Τελικά το παιχνίδι κρίθηκε σε νεκρό χρόνο, καθώς το χρονόμετρο είχε δείξει 00:00, η μπάλα είχε φύγει από το χέρι του Quarterback των Patriots Tom Brady σε μία πάσα που διάνησε περί τα 60 μέτρα, έφτασε στην αντίπαλη end zone, αλλά τελικά εκεί δεν την έπιασαν οι συμπαίκτες του. Γι' αυτή ακριβώς την πάσα η Ζιζέλ (η σύζυγός του Brady) δήλωσε μετά τον αγώνα. "Ο άντρας μου δεν μπορεί να ρίχνει τη γαμώμπαλα και να την πιάνει κιόλας".
Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε κάνοντας κλικ εδώ.
Επίσης εδώ μπορείτε να δείτε το κωλοδάχτυλο που έκανε η Μ.Ι.Α. μία τραγουδήστρια που συμμετείχε στο σουπερ σόου που έκανε η Madonna στο ημίχρονο. Η υπόθεση έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις καθώς το Super Bowl το παρακολουθούν 100.000 άνθρωποι. Φανταστείτε ότι τη στιγμή που πετάχτηκε το κωλοδάχτυλο στο twitter τα twits έφτασαν τα 8.000 το δευτερόλεπτο, ενώ στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού έφτασαν τα 10.000 σημειώνοντας νέο ρεκόρ.


Τέλος πάντων το Super Bowl είναι ιστορία, οπότε τα βλέματα όλων γυρίζουν στα του Baseball με τους pitcher και τους catchers να εμφανίζονται στα προπονητικά κέτρα σε 13 ημέρες. Αδέλφια ο χειμώνας φεύγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου