Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Ανασκόπηση 2012. Οι καλύτερες φάσεις της χρονιάς

Το τέλος κάθε χρονιάς είναι η κατάλληλη στιγμή για ανασκοπήσεις. Όλοι κάνουν κι από μία ανάλογα τη θεματική τους. Κάνουν τα κανάλια για τις ειδήσεις της χρονιάς, οι εφημερίδες, τα κουτσομπολίστικα περιοδικά, οι αστρολόγοι... Όχι λάθος αυτοί δεν κάνουν γιατί θα πρέπει να πουν τί δεν πρόβλεψαν όλη τη χρονιά. Τέλος πάντων... Ανασκοπήσεις κάνουν μέχρι και οι σεφ και οι εκπομπές μαγειρέματος με τις καλύτερες συνταγές της χρονιάς, το Facebook για τον καθένα μας και φυσικά οι αθλητικές εκπομπές με τις καλύτερες φάσεις, τα καλύτερα γκολ, τους χειρότερους τραυματισμούς, τα ρεκόρ κλπ, κλπ, κλπ.

Τί θα ήταν λοιπόν η 31η Δεκεμβρίου γι' αυτό το τοσο εξειδικευμένο site, αν δεν είχε και μία ανασκόπηση με τις καλύτερες φάσεις της χρονιάς που πέρασε;
Έρχεται σε δύο μέρη, με δυναμική μουσική και πολύ γρήγορο μοντάζ.
Enjoy.



Thanks Theo

3 σχόλια:

  1. Πολύ ιδιαίτερη χρονιά Κώστα για την MLB η φετινή . Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς ? Τα 3 perfect games ? Τα ακόμα περισσότερα Νo Hitter ? Tον τέλειο μήνα για το Pitching staff των Mets ? To Triple Crown του Cabrera ? Tα come back στο post season τόσο από τους Giants όσο και από τους Cardinals ? Tην εκπληκτική χρονιά του Trout ως ROOKIE ? Αν ξεχνάω κάτι συμπλήρωσε με . ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ BASEBALL .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου έρχεται η φοβερή νίκη των Athletics την τελευταία ημέρα και η κατάρρευση των Rangers, η φοβερή χρονιά των nationsls, αλλά και των Orioles, αλλά και οι δύο τραυματισμοί που σημάδεψαν την αρχή και το τέλος της σεζόν, του Rivera και του Jeter. Και προφανώς υπάρχουν κι άλλα.

      Διαγραφή
  2. Μπορώ να πω ότι στο πρώτο βίντεο το out στο 2:40 - 2:46 ήταν το καλύτερο out της χρονιάς που προοριζόταν για homerun...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή