Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Ο Τελικός των Τελικών

*****UPDATE στο τέλος της ανάρτησης για τους τελικούς παίδων*****

Στον τελικό των τελικών συναντώνται αύριο το Μαρούσι 2004 και ο Σπάρτακος Γλυφάδας σε έναν αγώνα που θα αναδείξει τον Πρωταθλητή Ελλάδος για το 2012, καθώς στα τέσσερα παιχνίδια που προηγήθηκαν οι δύο ομάδες σημείωσαν από δύο νίκες. Πρώτο χτύπησε δύο φορές το Μαρούσι, για να απαντήσει με το ίδιο νόμισμα ο Σπάρτακος. 
Το παιχνίδι αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρον και μοναδικό στοιχείο που ενδέχεται να υποβαθμίσει την ποιότητά του είναι ο αγωνιστικός χώρος, ο οποίος σίγουρα θα είναι "βαρύς" από την έντονη βροχόπτωση της Παρασκευής και του πρωινού του Σαββάτου. 
Από εκεί και πέρα, ο Σπάρτακος εμφανίζεται να είναι το φαβορί, κυρίως λόγω του ψυχολογικού προβαδίσματος που έχει λάβει από τις δύο νίκες που πέτυχε με την πλάτη στον τοίχο, οι οποίες μάλιστα ήταν και οι δύο με mercy rule, καθώς η διαφορά του σκορ ξεπέρασε τα δέκα runs. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορει κάποιος να προδικάσει το αποτέλεσμα, καθώς το Μαρούσι έχει πολύ καλά ρόπαλα και μπορεί να γίνει πολύ επιθετικό. 

 Αν λοιπόν θέλετε να παρακολουθήσετε αυτόν τον αγώνα, ελάτε στο κεντρικό γήπεδο Baseball στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, δεξιά στον υδατόπυργο της παλιά αμερικάνικης βάσης. 

Επίσης, εκεί αλλά στο δεύτερο γήπεδο του Αθλητικού κέντρου Baseball και μία ώρα νωρίτερα, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε και τους τελικούς της Περιφέρειας Ελλάδος για ηλικίες 7 - 12. Μην τους σνομπάρετε, είναι το μέλλον του Baseball στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου