Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Τα τελικά της Λίγκας των Μικρών

Την πρώτη Κυριακή του Δεκεμβρίου (2 του μήνα) στο γήπεδο του Softball διεξήχθησαν οι αγώνες για τα Τελικά της Περιφέρειας Ελλάδος, στην κατηγορία "Μικροί" δηλαδή στα παιδιά με ηλικίες από επτά έως 12 ετών. Οι αγώνες αυτοί απαιτούν έναν γήπεδο μικρότερων διαστάσεων, κι έτσι γίνονται στο Softball, του οποίου οι αποστάσεις από βάση σε βάση είναι μικρότερες. Το γήπεδο, γέμισε όλη την ημέρα από πιτσιρίκια, των τριών ομάδων που λειτουργούν στην Ελλάδα, τα οποία έπαιξαν με την ψυχή τους τρεις αγώνες.

Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:
Λέοντες Αλίμου - Πειρατές Γλυφάδας 5 - 3
Πειρατές Γλυφάδας - Άρχοντες Πατρών 13 - 8
Άρχοντες Πατρών - Λέοντες Αλίμου 7 - 25

Έτσι, η τελική κατάταξη ήταν η εξής
1. Λέοντες Αλίμου: 2 νίκες καμία ήττα
2. Πειρατές Γλυφάδας: 1 νίκη 1 ήττα
3. Άρχοντες Πατρών: καμία νίκη 2 ήττες

Οι διοργανωτές, απένειμαν κύπελλα σε κάθε ομάδα για την πρώτη, τη δεύτερη και την τρίτη θέση δίνοντας παράλληλα και μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.
Επίσης απονεμήθηκαν και τρία επι μέρους βραβεία (απ' όπου και η φωτό" για τα παιδιά που ξεχώρισαν στις εξής κατηγορίες:

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ PITCHER: ΚΑΛΟΥΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (ΛΕΟΝΤΕΣ ΑΛΙΜΟΥ)
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΟΠΑΛΙΣΤΗΣ: ΣΟΥΓΙΟΥΛΤΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ)
ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ: BRADSHAW JACKSON (ΛΕΟΝΤΕΣ ΑΛΙΜΟΥ)

Τα παρακάτω λόγια ανήκουν στους διοργανωτές, οι οποίοι μου έστειλαν όλες τις πληροφορίες με email και τους ευχαριστώ. Τα παραθέτω αυτούσια και τα προσυπογράφω απόλυτα.

Η ΛΙΓΚΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΣΟΦΤΜΠΟΛ ( ΕΦΟΣ ) ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ .
Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ BASEBALL ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ . 
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ. 

Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ ΑΛΙΜΟΥ ΠΡΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΑΦΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ 13 - 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΣΤΟ KUTNO ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ .


Σημείωση του συντάκτη:
Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους διοργανωτές για την καθυστέρηση της ανάρτησης των πληροφοριών που μου απέστειλαν, όμως η εργασία μου το προηγούμενο διάστημα ήταν ιδιαιτέρως απαιτητική με αποτέλεσμα να μην έχω το χρόνο (αλλά κυρίως το μυαλό και την ηρεμία) για να ασχοληθώ με κάτι τόσο ευχάριστω όπως το παιδικό Baseball.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου