Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Mega Blue Jays: Έκλεισαν και τον Dickey

Οι Blue Jays έχουν αποφασίσει φέτος να πάρουν το Division τους με έναν απλό τρόπο: Μαζεύοντας ονόματα και εκμεταλευόμενοι την κακή εικόνα που φαίνεται ότι θα έχουν (και) φέτος οι δύο συνήθεις διεκδικητές των προηγούμενων χρόνων.
Έβαλαν λοιπόν στο Roster τους και τον knuckleballer R.A. Dickey, σε μία ακόμη μεγάλη ανταλλαγή, η οποία έστειλε στη Νέα Υόρκη τα εναπομείναντα prospects που είχε η ομάδα στα φυτώριά της. Η πρώτη μεγάλη αφαίμαξη τέτοιων παικτών είχε σημειωθεί όταν η ομάδα έλαβε από τους Miami Marlins τους Josh Johnson, Jose Reyes, Mark Buehrle, John Buck, and Emilio Bonifacio. Ειχε προηγηθεί και η υπογραφή του Melky Cabrera τον οποίο άφησαν ελεύθερο οι Giants καθώς δεν τον χρειάστηκαν στην κατάκτηση του World Series και δεν ήθελαν να τον πληρώσουν άλλο εφόσον εξέτησε την ποινή των 50 παιχνιδιών για την σύλληψή του με απαγορευμένες ουσίες στο αίμα του.

Πάντως ο μόνος πλέον Knuckleballer της MLB, θα λάβει 30 εκατομμύρια τα επόμενα τρία χρόνια και θα έχει μαζί του στο Τορόντο και τον Catcher του Josh Thole, ο οποίος φαίνεται ότι είναι ο μόνος που τολμάει να καθήσει απέναντί του και να πιάνει τα pitch του, τα οποία έρχονται χωρίς σπιν και έχουν απίστευτα απρόβλεπτη κίνηση.

Οι Bleu Jays λοιπόν, με πρωταγωνιστή αυτές τις ημέρες τον Γενικό τους Διευθυντή Alex Anthopoulos (ναι καλά καταλάβατε, Έλληνας είναι) έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν την τακτική που ακολουθούσαν τόσα χρόνια οι Yankees και οι Red Sox: Brutal Force. Ρίχνεις λεφτά, παίρνεις ονόματα και έτσι γεμίζει το κενό που έχουν αφήσει οι άλλες δύο μεγάλες ομάδες.
Θυμηθείτε.
Στους Yankees: Τραυματίας ο Rodriguez. Άγνωστο σε τί κατάσταση θα επιστρέψει ο Jeter, φεύγει ο Swisher, από τραυματισμό επιστρέφει και ο Rivera. Πολλές οι τρύπες
Στους Sox: Μετά τη μεγάλη ανταλλαγή με τους Dodgers πέρυσι, η ομάδα έχει ακόμη κάποια ονόματα που όμως δεν εντυπωσιάζουν όπως John Lackey, Clay Buchholz και Jon Lester. Η ομάδα της Βοστώνης προέρχεται από μία τραγική χρονιά και στοχεύει να έχει καλύτερη εικόνα στηριζόμενη κυρίως στον καινούριο προπονητή της John Farrell, ο οποίος αναμένεται να αναπτερώσει το ηθικό των παικτών, το οποίο απλά γ@@@σε πέρυσι ο κύριος Valentine.

2 σχόλια:

  1. Πραγματι η ομαδα του Τοροντο δημιουργει μια νεα δυναμη στην Αmerican League East Division...
    Ο ελληνικης καταγωγης GM της εχει βαλει σκοπο να αναταραξει για τα καλα τα μεταγραφικα νερα της MLB....
    Μενει να δουμε κατα ποσο αυτες οι μεταγραφες των δεκαδων εκατομμυριων θα λειτουργησουν ιδανικα για την ομαδα του αμεσα... η αν θα χρειαστει (και ποσος αραγε) χρονος για να μπορεσει να πρωταγωνιστησει και παλι μια ομαδα απο τον Καναδα στο αγαπημενο μας αθλημα και πρωταθλημα - ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΝΤΟΤΕ-
    Αλλωστε εχουμε και παλαιοτερα παραδειγματα ομαδων -και παλι απο την East Division της American League (πχ. Βοστωνη) αλλα και οχι μονο βλεπε περυσι Los Angeles Angels- που τελικα παροτι οι υπευθυνοι των ομαδων εδωσαν ενα βουνο δολλαρια σε μεταγραφες αυτες δεν απεδοσαν οπως θα ηθελαν......
    Ο Απριλιος ειναι ολο και πιο κοντα για να το διαπιστωσουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν του βγεί του Alex, την πάτησε, διότι η κάθε νίκη θα θεωρείται φυσικό επακόλουθο, ενώ η κάθε ήττα θα τον βάζει όλο και πιο βαθιά στο βούρκο της ανυποληψίας. Είναι μονόδρομος ο δρόμος που 'χει πάρει, όπως λέει και το γνωστό τραγούδι.

      Διαγραφή