Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Ποιοι της MLB θα λυπηθούν για την καταστροφή του κόσμου

Σήμερα ο κόσμος τελειώνει. Οι Μάγια το ήξεραν καλά και το πρόβλεψαν (αν και δεν πρόβλεψαν το δικό τους τέλος από τους κονκισταδόρες). Τέλος πάντων, σήμερα τα πάντα τελειώνουν. Ποιοι λοιπόν από τον μαγικό κόσμο του Baseball θα λυπηθουν περισσότερο απ' όλους που δεν θα δουν το 2013;

  • Ο Mike Trout, του οποίου η πρώτη σούπερ χρονιά στην MLB θ α είναι και η μοναδική.
  • Οι Zack Greinke, Josh Hamilton, Edwin Jackson, Anibal Sanchez και B.J. Upton, που μολις πρόσφατα  βγήκαν από το καθεστός του free agent, τέσταραν την αγορά, είδαν ότι το προϊόν τους είναι ακριβό, υπέγραψαν τεράστιες συμφωνίες εκατομμυρίων και απλά τώρα δεν θα ξοδέψουν ούτε δολάριο απ' αυτά..
  • Ο Alex Anthopoulos, ο γνωστός έλληνοαμερικάνος Genaral Manager των Blue Jays, ο οποίος έχει τινάξει τη μπάνκα των μεταγραφών στον αέρα, έχει φέρει στο Τορόντο, τη Σάρα, τη Μάρα και το κακό συναπάντημα, ήτοι τους Mark Buehrle, R.A. Dickey, Josh Johnson and Jose Reyes, αλλά τελικά δεν θα τους δει να παίζουν ποτέ.
  • Οι ροπαλιστές των Padres, οι οποίοι δεν θα έχουν τη χαρά να παίξουν στο γήπεδό τους με τον νέο χαμηλομένο φράχτη, που περίμεναν να αυξήσει τα στατιστικά τους στα Homerun.
  • O Teddy Roosevelt, που δεν θα καταφέρει να κερδίσει την κούρσα για την προεδρεία της National League, παρά το πολύ καλό σπριντ που κάνει το τελευταίο διάστημα.
  • Οι Ryan Braun, Bryce Harper, Matt Kemp, Andrew McCutchen και C.C. Sabathia, οι οποίοι δεν θα δουν τελεικά ποιός από αυτούς θα μπει στο εξώφυλο της έκδοσης για το 2013 ου πολύ επιτυχημένου παιχνιδιού MLB The Show.
  • Οπαδοί με κίτρινο - μαύρο, (όπως κι εγώ που αγαπώ το ΑΕΚάκι) που δεν θα έχουν τη χαρά να φορέσουν τα καινούρια καπελάκια των Pirates που φέτος θα έχουν χρυσαφί θόλο.

2 σχόλια:

  1. ξεχάσεις το αγαπημένο σου φρικιo Tom ο Lincecum που όπως αποκαλύπτουν κάποιοι fan του ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΜΑΚΡΙΑ ΧΑΙTH αφου εθεαθη με κοντοκουρεμενο μαλλί.... και έτσι δεν θα προλαβαίνει να εμφανιστεί στο βουνάλακι με αυτο......
    (απορώ πάντως που σου έχω στείλει τη. είδηση εδώ και 24 ώρες και δεν την έχεις σχολιάσει χαχαχαχαχα )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την είδηση την είχα δει, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι αυτές οι φωτό είναι πραγματικές. Στη μία φαίνεται σαν κινεζάκι, στην άλλη σαν τον τζακ νταλτον με γυαλιά. Οπότε περιμένω πιο σίγουρες πληροφορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή