Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Astros & Overakia

Πριν ξεκινήσουμε να πω ότι αναγνωρίζω πως θα πρέπει να είμαι πιο γρήγορος, τουλάχιστον αν θέλω να με διαβάζει κανείς και τέλος πάντων να διαμορφώνει μία άποψη για το τί να κάνει με το στοίχημά του.
Γρήγορα λοιπόν, ξεκινάω με Houston Astros @ Chicago Cubs. Εδώ τα πράγματα μου φαίνονται απλά (αν και τίποτα δεν είναι απλό με το Baseball) Τολμάω όμως να πω περί απλών πραγμάτων λόγω Zambrano. Ο λόγος για τον pitcher των Cubs, ο οποίος ναι μεν είναι γνωστός με το παρατσούκλι Big Z, αλλά τελευταία τα πράγματα δεν πάνε καλά. Προέρχεται όμως από τραυματισμό και αυτό είναι το δεύτερό του παιχνίδι. Στο προηγουμενο τα πήγε σκατά αφήνοντας να μπουν 8 πόντοι σε 4 2/3 innings. Άρα μάλλον θα προτιμήσω τους Astros με τον Norris στο βουναλάκι, ο οποίος ναι μεν έχει 5 νίκες και 6 ήττες, δεν έχει χάσει όμως παιχνίδι τον Ιούλιο.
Στη συνέχεια πάμε για δύο overάκια. Oakland Athletics @ New York Yankees. Για τους μεν Athletics το μπαλάκι θα έχει ο Trevor Cahill, ο οποίος είναι 8-8 σε νίκες - ήττες, δίνει όμως πολλά walks. Από την άλλη για τους Bomers αναλαμβάνει ο ρούκι Phil Hughes με λίγα καλά να δείξει, και με μεγάλο ERA. Σε 5 παιχνίδια 8,44.
Το άλλο over San Diago Padres @ Philladelphia Phillies. Γιατί over; διότι πολύ απλά οι Phillies τελευταία γαμούν και πιστεύω ακράδαντα ότι θα περάσουν τους Padres ένα μεγάλο μανίκι. Αν τώρα το πάμε με νούμερα και στοιχεία, μάλλον δεν θα βρω κάτι που να υποστηρίζει αυτή μου την άποψη, καθώς ο Luebke των Padres πάει πολύ καλά τελευταία, ενώ αντιθέτως ο Hammels προέρχεται από μία κακή εμφάνιση. Any way. Εγώ βλέπω over.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου