Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Yankees και τους μισητούς, μισητούς, μισητούς...


Ο Robinson Cano συνήθως χορεύει με τους Pitchers
των Orioles
Επανέρχομαι αδέλφια, καθώς σήμερα είμαι σε υπολογιστή και μπορώ να κοιτάζω γύρω μου σελίδες, στατιστικά και ειδήσεις, ενώ έχω και της προκοπής πληκτρολόγιο και όχι την οθόνη του Iphone.
Για άρχή λοιπόν σκέφτομαι να βάλουμε στο κουπόνι μας το παιχνίδι 601 Baltimore Orioles @ New York Yankees. Εδώ μάλλον τα πράγματα είναι απλά και παρά το καντίλι που του έριξα πριν λίγες ημέρες στον Burnett (θα θυμάστε το "Γαμώ τον A.J") νομίζω ότι αυτή τη φορά δεν θα μας απογοητεύσει. Παρόλο που με στεναχωρεί, διότι ο ιδιοκτήτης των Orioles είναι Έλληνας (ο Σπύρος Αγγελος), οι Yankees, συνήθως περνούν μανίκι τους Orioles. Αυτό έχει συμβεί τα τελευταία έξι χρόνια 30 στις 37 φορές με σκόρ 51-18. Μάλιστα την μεγαλύτερη προσφορά στις νίκες δεν έχουν οι pitcher (οπότε ποιός τον γαμεί τον A.J) αλλά ο Robinson Cano, ο οποίος χτυπάει εναντίον τους με .351 average και έχει τουλάχιστον ένα χτύπημα στα τελευταία 18 παιχνίδια που έχουν παιξει, ενώ τα 19 Homerun που έχει σημειώσει είναι τα περισσότερα εναντίον οποιασδήποτε ομάδας.
 Ένα πρόβλημα έχει αυτή η επιλογή, δίνει μόνο 1,40, είναι όμως μία καλή αρχή για να περιμένουμε πως θα κάτσουν τα υπόλοιπα.

Ο μεγάλος Albert
Δεύτερη επιλογή το Chicago Cubs @ Saint Louis Cardinals. Στο κουπόνι το 610. Και εδώ νομίζω ότι θα πάω με τα φαβορί τους μισητούς, μισητούς, μισητούς Cardinals, οι οποίοι τουλάχιστον δίνουν και κάτι παραπάνω 1,65. Ανεβάζουν στο βουναλάκι τον Edwin Jackson που μόλις πήραν από τους White Sox, ο οποίος έχει 3,92 ERA, κοντά δηλαδή στο 3.72 του Matt Garza των Cubs. Όμως νομίζω ότι εδώ θα μιλησει το γερό ρόπαλο του Albert the Great, ο οποίος χτυπά μία στις δύο φορές που μπαίνει στο Batter's box απέναντι στους Cubs (12 στις 24) ενώ επίσης βιάζεται να φτάσει στα 2000 χτυπήματα (του λείπουν δύο).

Για τη συνέχεια βάζω ένα under στο Pittsburg Pirates @ Philadelpia Phillies, (στο κουπόνι 604) καθώς με τον Doctor Roy Halladay στον mount για τους Phillies, θεωρώ ότι το σκόρ θα μείνει πολύ χαμηλό, ενώ και ο Morton όταν τους συνάντησε τελευταία φορά στις 4 Ιουνίου επέτρεψε μόνο δύο πόντους σε 7 innings.
Τέλος θα προτείνω και ένα over, στο Minessota Twins @ Oakland Athletics, στο κουπόνι 611. Νομίζω ότι ο Liriano των Twins με το 4,82 ERA είναι καλή περίπτωση για να ξεπεράσουμε εύκολα τα 6,5 runs που δίνει το κουπόνι.
Αν λοιπόν κάτσουν όλα, βάζοντας 9 γιούρια, λαμβάνετε 67,36. Δεν είναι κι άσχημα.

2 σχόλια:

  1. Συναγωνιστή blogger,
    Καλές φαίνονται οι επιλογές σου.
    Εγώ προτιμησα Γιανκις, over τους Νασιοναλς με τους Μετς, Τζαιεντς, Καρντιναλς, Ντοντζερς και over τους Μαρινερς με τους Ταμπα Μπει Ρεις..
    Ειδωμεν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συναγωνιστή blogger,
    το παραπάνω παρολί δεν με πήγε ταμείο..
    Περίμενα πως και πως τις προβλέψεις σου για το σημερινό κουπόνι, μιας και οι περισσότεροι άνθρωποι του τζόγου επουδενί δεν παρακολουθούν baseball, μάταια όμως..
    Γι' αυτό και στα κουτουτού πόνταρα 9 ευρώ σε :
    under τους (βρωμο)γιανκις και τους (βρωμο)τζαιεντς, και over τους ντονζερς κ φιλις..! Για να δούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή