Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Ζήτω ο Wilson!!!

Καλά να πάθω αφού αποφάσισα να τα βάλω με την δική μου ομάδα. Τους San Francisco Giants. Χαθήκαν οι άλλες ομάδες. Από εδώ και μπρος λοιπόν, οταν στοιχηματίζω τους Giants θα είναι για νίκη, αλλιώς δεν θα στοιχηματίζω γι αυτούς. Βέβαια για χθες "είδα" το under, οπότε δεν πειράζει. Χαλάλι τους. Αφού κέρδισαν τους Brewers, έστω και με 2-1 και μου έβγαλαν την ψυχή, χαλάλι. Μιας όμως και μιλάω για τη δική μου ομάδα, νομίζω ότι αξίζει να κάνω μία αναφορά στον Brian Wilson, τον θεόμουρλο Closer που έχουμε, ο οποίος εχθες πέτυχε το 31o save.
Ο Brian ξεκίνησε από τους Giants το 2006 και πολύ γρήγορα άρχισε να αυξάνει τα saves που πετύχαινε κάθε χρονο φτάνοντας πέρυσι τα 48 παρακαλώ. Μαζί με τα save άρχισε να αυξάνει και η τριχοφυΐα στο πρόσωπο του. Από εκεί που ήταν αρχικά χωρίς μούσι βρέθηκε να έχει ένα μικρό τριγωνάκι πάνω από το πιγούνι, στη συνέχεια άρχισε να εμφανίζεται ένα μούσι σκαμένο στα μάγουλα, για να καταλήξει σήμερα να έχει μία γενιάδα τεραστίων διαστάσεων, που προσεγγίζει σε μέγεθος αυτή των ZZ Top. Εκτός από το μέγεθος όμως η γενιάδα είναι και καραμαύρη. Πίσσα ρε παιδί μου, κατράμι. Και αυτό δεν είναι περίεργο για έναν άνθρωπο 29 ετών. Το θέμα είναι ότι το μαλλί του (που είναι κουρεμένο μοϊκάνα) είναι καστανό.
Η γενιάδα λοιπόν άρχισε να αυξάνει πέρυσι, όταν ακούστηκε ότι ο Brian δεν θα ξανά κουρέψει το μούσι, αν οι Giants δεν πάρουν το Πρωτάθλημα. Οι Giants το πήραν πέρυσι για πρώτη φορά από τότε που πήγαν στο San Francisco από τη Νέα Υόρκη, το μούσι όμως συνέχισε να μακραίνει.
Πέρυσι λοιπόν, όταν οι Giats βρίσκονταν στα Play offs, το μούσι είχε αρχίσει να κάνει αίσθηση και οι Marketeers το τσίμπισαν βλέποντας μία καλή ευκαιρία για πρόμο, καθώς στις κερκίδες ήδη έχαν αρχίσει να εμφανίζονται αυτοσχέδια χάρτινα μαύρα μούσια που τα φορούσαν παιδιά ή γυναίκες. Γρήγορα λοιπόν κατασκευάστηκαν μούσια, μπλούζες με το περίγραμμα της τριχοφυΐας του Wilson, ενώ ταχύτατα άρχισε να ακούγεται η ιαχή "Fear the Beard" μόλις εμφανιζόταν στο έννατο inning.
Έκεί ξεκίνησε και η ανάλυση από τους συναδέλφους αθλητικογράφους, οι οποίοι άρχισαν να λένε ότι το μούσι καταφέρνει να εκφοβίζει τους αντίπαλους ροπαλιστές, εξού και η επιτυχία.
Έτσι φτάνουμε στο σήμερα. Το μούσι αναπτύσσεται και δεν ξεθωριάζει, ενώ ο Wilson, που είναι τρελός για προβολή, παίζει σε διαφημιστικά, σε μικρά βιντεάκια και διάφορα άλλα. Σας παραθέτω λοιπόν εδώ το βίντεο όπου εξηγεί σε δύο αθλητικογράφους του ESPN, τον Josh Elliot και τον Jay Harris γιατί θα πρέπει να φοβούνται το μούσι. Αυτοί οι δύο κάνουν συχνά τέτοια βιντεάκια με διάφορες αφορμές, που εννοείται ότι είναι διαφημιστικά, καθώς η αιτία που υποτίθεται ότι είναι εκεί ο καλεσμένος τους, συνήθως είναι για να υπογράψει αθλητικά είδη της Nike. Δείτε το είναι όλα τα λεφτά.

Από εκεί και πέρα, οι Rangers μας την έκαναν καθώς ο Cecil τους ξετίναξε. Ενώ την προηγούμενη φορά που έπαιξε μαζί τους είχε δεχθεί 8 πόντους σε δύο innings και πήγε στον πάγκο, τώρα έβγαλε όλο το παιχνίδι. Το πρώτο της καριέρας του. Από την άλλη, ο Ogando ξεκίνησε καλά ολοκλήρωσε 5 innings, αλλά τελικά δέχθηκε 3 runs στο έκτο και αυτό ήταν όλο.
Επίσης μας την έκανε και ο Tim Wakefield. Το Knuckleball του δούλεψε περίφημα, έμεινε στο παιχνίδι για 6 1/3 innings δέχθηκε 7 πόντους (4 από Grand Slam πάνω από το Green Monster) αλλά τελικά οι Red Sox τους τσάκισαν 12-8.
Είπε κανείς ότι το Baseball θα ήταν εύκολο; Κάποιοι το είπαν, όχι εγώ πάντως.
Σύνδεσμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου