Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Καβάντζα Στοίχημα και το 2012

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την σοβαρότερη είδηση που έχω αναρτήσει ποτέ, καθώς αφορά στην ύπαρξη αυτού καθ' εαυτού του blog.
Ο ΟΠΑΠ λοιπόν, μετά την περυσινή κουτσουρή αλλά πολύ πετυχημένη περίοδο στοιχηματισμού που ξεκίνησε τον Ιούλιο, αποφάσισε να συνεχίσει να έχει στο κουπόνι του το Αμερικάνικο Baseball. Σύμφωνα με κάποια στοιχεία, ο τζίρος του Baseball ήταν ιδιαιτέρως υψηλός για περιφεριακό παιχνίδι με φανατικούς οπαδούς, οι οποίοι μάλιστα πέτυχαν και πολύ υψηλά κέρδη. Έτσι φέτος, η περίοδος στοιχήματος θα ξεκινήσει κανονικά από την πρώτη ημέρα του πρωταθλήματος.
Δεν ξέρω αν ως "πρώτη ημέρα" θα θεωρηθούν τα δύο παιχνίδια των Mariners εναντίον των Athletics που θα γίνουν στις 28 και 29 Μαρτίου στο Τόκιο, πάντως ένα είναι σίγουρο: Τα συγκεκριμένα δύο παιχνίδια θα τα απολαύσουμε με τον ήλιο ψηλά, καθώς λόγω διαφοράς ώρας το πρώτο pitch θα γίνει στις 11:10 το πρωί ώρα Ελλάδος και όχι το μαύρο ξημέρωμα όπως γίνεται συνήθως με τα παιχνίδια στην Αμερική.
Πάντως επίσημα η σεζόν -και η δεύτερη χρονιά στοιχήματος Baseball- θα ξεκινήσει για τα καλά την Τετάρτη 4 Απριλίου με τον αγώνα Cardinals @ Marlins.
Και θα μου πείτε "καλά ρε Κωνσταντίνε, δεν θα μας κάνεις μία πρώτη πρόγνωση για τον αγώνα, έτσι για να μπούμε στο πνεύμα;"
Ενδεχομένως έτσι θα έπρεπε και πιθανότατα θα έβαζα αρκετά εύκολα μία νίκη στους μισητούς, μισητούς, μισητούς Cardinals, οι οποίοι ως Πρωταθλητές 2011 σίγουρα θα είχαν θεωρητικά κεκτημένη ταχύτητα και θα ήθελαν να ξεκινήσουν με νίκη τη χρονιά. Όταν όμως δεν έχεις καταφέρει να κρατήσεις στην ομάδα σου το τοπ όνομα του πρωταθλήματος, τον Albert Pujols που ήταν το πρόσωπο του franchise για δέκα χρόνια, όταν αυτό σημαίνει ότι το line up της ομάδας έχει γίνει άνω-κάτω καθώς η τρίτη θέση που για χρόνια τώρα ήταν καβατζωμένη από το μεγαλόκορμο πρωτοβασέο καταλαμβάνεται από κάποιον που τρέμει τη σύγκριση, όταν στον πάγκο κάθεται νέος προπονητής, ο Mike Matheny, που παίρνει τη σκυτάλη από τον Tony La Russa ο οποίος ήταν προπονητής για 17 χρόνια -από το 1996- και κέρδισε τρία National League Pennants και δύο World Series και όταν πάνω απ' όλα αυτά -ως κερασάκι στην τούρτα- οι Cardinals παίζουν εκτός έδρας, πως στο διάολο να πεις ότι θα κερδίσουν;
Άρα είναι νωρίς ακόμα.
Δεν ανησυχώ όμως, διότι έχουμε μπροστά μας το Spring Training για να δούμε τις ομάδες και την κατάστασή τους και από τον Απρίλιο θα έχουμε όλο τον καιρό να μιλάμε για Baseball μέσα από αυτό το blog, στοιχηματίζοντας σε 30 ομάδες που θα δώσουν 162 αγώνες μέσα σε 183 ημέρες. Και όλα αυτά μόλις σε 84 ημέρες. Λίγη υπομονή ακομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου