Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Ναυμαχία στην Καραϊβική




Ήρθε η ώρα του μεγάλου τελικού και το τρόπαιο θα πάει σε Καραϊβικά χέρια, καθώς δύο νησιά αυτής της περιοχής το διεκδικούν. Η Δομινικανή Δημοκρατία και το Πόρτο Ρίκο. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι ΤΕ-ΡΑ-ΣΤΙ-Ο. Αν έχετε όρεξη για ξενύχτι θα ξεκινήσει στις 3:00 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να το δείτε από τον ΟΤΕ TV στο ESPN, στο sportlemon.tv και στο iphone σας αν κατεβάσετε το app WBCBaseball.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα αντιπαρατεθούν οι δύο εθνικές ομάδες σε αυτό το τουρνουά, και φυσικά και τις δύο συναντήσεις τις έχει κερδίσει η Δομινικανή Δημοκρατία η οποία είναι αήττητη και στα 7 παιχνίδια που έχει παίξει στο World Baseball Classic. Η πρώτη φορά ήταν κατά τον πρώτο γύρο που παίχτηκε στο Πόρτο Ρίκο όπου το παιχνίδι έληξε 4-2. Στη συνέχεια η Δομινικάνα κέρδισε και στον δεύτερο γύρο 2-0 στο Μαϊάμι. Από την πλευρά του το Πόρτο Ρίκο έχει 5 νίκες και 3 ήττες.

Στο παιχνίδι θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι τα μεγάλα ονόματα της MLB Cano, Reyes, Tejada, Rodney και Encarancion από την πλευρά της Δομινικάνας και οι Pagan, Beltran, Molina και Rios, από το Πόρτο Ρίκο, για να αναφέρω μόνο μερικούς από τους πρωταγωνιστές που θα απολαύσουμε σήμερα.

Για την ώρα αποδόσεις έχω δει μόνο στο Unibet.gr (και φαντάζομαι ότι αργότερα, όπως χθες, θα προστεθεί και το sportingbet) που δίνουν (φυσικά) φαβορί τους Δομινικανούς με 1,32 και αουτσάιντερ τους Πορτορικάνους με 3,40. Εγώ όμως έχω την εντύπωση ότι θα διαφωνήσω. Και θα διαφωνήσω για διαφόρους λόγους. Πρώτον διότι είναι τελικός και όλα είναι ανοιχτά. Δεύτερον, το γεγονός ότι  η Δομινικάνα είναι αήττητη δεν με πείθει ότι θα βγάλει όλο το τουρνουά χωρίς να χάσει ούτε μία φορά. Κάτι τέτοιο (που δεν έχει γίνει στα προηγούμενα δύο WBC) αντιτίθεται στην λογική του Baseball. Θα μου πείτε "μα αν είναι παιχταράδες γιατί να χάσουν;" Διότι στο Baseball τα μεγάλα σερί νικών κάποια στιγμή σπάνε και όσο περισσότερες νίκες βάζεις, τόσο πιο κοντά έρχεσαι στην πρώτη σου ήττα.

Εγώ λοιπόν σήμερα θα πάω για την έκπληξη. Θα παίξω Πόρτο Ρίκο. Ταυτόχρονα όμως θα βάλω και μία ασφάλεια. Θα παίξω και Under, καθώς αυτό ήταν το αποτέλεσμα και των δύο προηγούμενων αγώνων που έπαιξαν οι δύο εθνικές.

Puerto Rico με απόδοση 3,40 από το Unibet και Under με όριο το 8 και απόδοση 2.00.

Update
Άνοιξε τον τελικό και το Sportingbet
Puerto Rico με απόδοση 3,30 και Under με όριο το 7,5 και απόδοση 1,909 (ίδια με το over).

Απολογισμός: Το Πόρτο Ρίκο έχασε, αλλά όπως σας έγραψα έβαλα και μία ασφάλεια βάζοντας Under. Το Under το κερδίσαμε, οπότε η απώλεια είναι μηδαμινή. Μπράβο στην Δομινικάνα.

5 σχόλια:

  1. Η ωρα του τελικού!!!!πολυ καλη επιλογή πολυ καλη απόδοση..καλη ομάδα..why not?? και αφου το βλέπουμε under..έχει μια επιλογή η unibet...πουερτο ρικο +1.5 2.25odd........πιο safe επιλογή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. It's time for ESPN America....
    Και τώρα βλέπουμε Yankees @ Philies live στην tv..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι τόσο κακοί Yankees?????)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Yankees φέτος στο off season έκλεισαν συμφωνίες μόνο με γερουσία, ενώ παράλληλα έχασαν ένα κάρο παίκτες. Επειδη φαντάζομαι ότι εφόσον ασχολείσαι με το Baseball τα Αγγλικά σου είναι καλά, σου προτείνω να διαβάσεις αυτό
      http://m.europe.wsj.com/articles/a/SB10001424127887323476304578197942297447064?mg=reno64-wsj

      Διαγραφή