Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Δομινικάνα - Ολλανδία: Το κρύο πιάτο της εκδίκησης

Το Πόρτο Ρίκο λοιπόν είναι στον τελικό. Το μόνο που μένει να μάθουμε τώρα είναι αν το τρόπαιο του World Baseball Classic θα καταλήξει στην Καραϊβική. Και να σας πω την αλήθεια μου εκεί νομίζω ότι θα καταλήξει, καθώς για ζευγάρι τελικού βλέπω Πόρτο Ρίκο και Δομινικανή Δημοκρατία. Τί έχουν να κάνουν οι Δομινικανοί; Απλά να περάσουν τους Ολλανδούς. Είναι εύκολο; Ειναι. Το θέλουν πολύ; Το θέλουν. Μα θα μου πείτε υπάρχει ομάδα που να μη θέλει να πάει στα τελικά; Μα δεν είναι μόνο αυτό. Οι Δομινικανοί θέλουν να πάρουν και εκδίκηση, καθώς δεν ξεχνούν ότι οι Ολλανδοί ήταν εκείνοι που τους έβγαλαν από το Classic το 2009. Και επειδή η εκδίκηση είναι κρύο πιάτο, πότε είναι καλύτερο να στο σερβίρουν, όταν έχεις φτάσει κοντά στο τέρμα. Όπως οι Ολλανδοί.
Την ίδια στιγμή θα επανέλθω σε αυτή τη θεωρία της αγωνιστικής παύσης, η οποία μπορεί να μην είναι απαράβατος κανόνας, φαίνεται όμως να λειτουργεί. Οι Ολλανδοί λοιπόν έχουν να παίξουν από τις 12 Μαρτίου. Έξι ολόκληρες ημέρες. Αυτό πια δεν είναι διάλειμμα. Αυτό είναι διακοπές. Είναι τούφα. Οι παίκτες περιδιαβαίνοντας στο San Fran πρέπει να έχουν πάρει τρία κιλά ο καθένας τους. Αντιθέτως οι Δομινικανοί έχουν πάρει απλά ένα ρεπό. Ένα ρεπό όμως είναι ξεκούραση που είναι και απαραίτητη, δεν είναι αποχαύνωση.
Γι' αυτό λοιπόν λέω πολύ απλά: καλά είναι τα αουτσάιντερ, αλλά κάποια ημέρα απλά τελειώνουν. Δομινικάνα λοιπόν σήμερα, με Reyes, Cano και Encarnacion.

Για αποδόσεις τώρα μη με ρωτήσετε, καθώς η Sportingbet, μετά το χθεσινό κάζο με το Πόρτο Ρίκο που το έδιναν 2,90 (και πρέπει να το έφαγε πολύ γερά) ξαναέβγαλε το Classic από τη σελίδα της, η Mybet επίσης δεν δίνει παιχνίδια του Παγκοσμίου, ενώ η Betfair -όπως πολύ καλά ξέρετε- δεν παίζει πια στη χώρα μας.
Update: Η Sportingbet άνοιξε αργότερα το παιχνίδι. Δείτε στα σχόλια και αποδόσεις για άλλα sites. 

Απολογισμός. Ναι παίδες Ναι!!! Μικρό το ταμειάκι, αλλά.... ταμειάκι. Κι αν παίζατε και το Underάκι, το ταμειάκι ήταν μια χαρά ταμείο. Άντε να δούμε και σήμερα τί θα γίνει με τον τελικό.

5 σχόλια:

  1. Φίλε 1.20 δινει δομινικανα και 4.00 Ολλανδία...unibet...δεν αξίζει.....ε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai h sportingbet to dinei 1.25 me 4.00 . den aksizei ontws kalytera na balw liga sthn ollandia ki as mhn katsei para na balw polla sth dominikana kai na erthei h strabh .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνεται η sportingbet το άνοιξε αργότερα, διότι όταν έγραφα το κείμενο δεν υπήρχε. Τώρα για το αν αξίζει με 1,20, ή 1,25 αυτό το αποφασίζει ο καθένας. Αν θέλεις να βάλεις 1000 ευρώ και να τα κάνεις 1250 αξίζει. Αν θέλεις να βάλεις 5 και να πας για 6,25 μάλλον δεν αξίζει. Εκτός αν το κάνεις for the thrill of it.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοιτα ημιτελικός ειναι ολα ειναι πιθανά...δεν ειναι τυχαία ομάδα η Ολλανδία....(οχι κ κανά μεγαθήρια)....λογικο το φαβορί στη δομινικανα αλλα οχι 1.20 too much...οπότε στοίχηματικα είτε βάλεις 1€ είτε 100000000€ ειναι λάθος..άλλωστε...αν εβαΖα πιθανότητες...εγω..θα έλεγα οτι η δομινικανα ειναι 60-40 να νικήσει...οπότε μια απόδοση οριακά αποδεκτή θα ήταν 1.40...αφου δν εχω τέτοια πάω η πάσο....η παίζω απόδοση.....value!!!και ας χάσω 20-0 δν μνοιεζει γιατι παίζω σωστά.....και ας χάσω 1€-η 100000000€...(υποτίθεται οτι παίζω ανάλογα τη μπανκα μ οπότε το ίδιο θα λείψει σε έναν το 1€ κ στον άλλον τα 100000000€) αυτά............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δίκαιο. Από την άλλη βέβαια, υπάρχει και το Over - Under που δίνει καλύτερη απόδοση. Φοβάμαι όμως ότι σήμερα είναι δύσκολότερο απ' ότι η επιλογή νικητή οπότε θα το απέφευγα. Αν ήθελα πάντως να παίξω κάτι από αυτό θα έβαζα μάλλον under, με όριο 8,5 και απόδοση 1,869.

      Διαγραφή