Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Το ισοζύγιο παραμένει θετικότατο

Εχθές η μέρα δεν ήταν καλή, καθώς μόνο οι Yankees τίμησαν τα παντελόνια τους. Όλοι οι άλλοι... Ευτυχώς πάντως είναι η πρώτη φορά που απογοητεύομαι από τότε που γύρισα από διακοπές, οπότε το ισοζύγιο παραμένει θετικό και πολύ θετικό μάλιστα.
Εντωμεταξύ κάτι συμβαίνει με τον υπολογιστή μου στο γραφείο και ενώ μπορώ να δώ παλαιότερα βίντεο δεν μπορώ να δω τα χθεσινά. Έστι δεν έχω δει φάσεις, εκτός από μία: Τον τρόπο που νίκησαν οι White Sox. Κρίμα πάντως για τους Seattle. Οι αμυντικοί τους έπιασαν μία πολύ δύσκολη μπαλιά που έφτασε στα στρώματα, όμως καθώς συγκρούστηκαν μεταξύ τους, η μπάλα βγήκε από το γάντι κι έτσι μπήκαν δύο πόντοι και τελείωσε το παιχνίδι
.
Υπάρχει πάντως μία είδηση έξω γηπεδική που αξίζει να αναφέρουμε. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Red Sox, καθώς έχουν χάσει όλες τις ελπίδες για post season, σκέφτονται να στείλουν στους Dodgers τον Adrian Gonzalez, τον Josh Beckett, τον Carl Crawford και τον Nick Puntο και σε αντάλλαγμα θα πάρουν τέσσερις prospects και φυσικά αρκετό χρήμα ώστε να βγουν με άλλον αέρα στην αγορά του χειμώνα. Για να δούμε τί θα γίνει...

Πάμε τώρα στα σημερινά.

660 Minnesota Twins @ Texas Rangers
Οι Texas βαράνε του θανατά. Ο Beltre χθες χτύπησε for the cycle, δηλαδή έκανε όλα τα πιθανά χτυπήματα που υπάρχουν: Χτύπημα μίας βάσης, δύο βάσεων, τριών βάσεων και Homerun (όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά) Έγινε λοιπόν έτσι, ο 5ος παίκτης των Rangers που πετυχαίνει κάτι τέτοιο. Εντωμεταξύ έχει ήδη σημειώσει 3 παιχνίδια σερί όπου έχει τουλάχιστον 3 hits. Μιλάμε ο άνθρωπος δεν παίζεται. Βάλτον λοιπόν δίπλα στον Dempster, ο οποίος φαίνεται πολύ αναζωογονημένος στο Arlington, χωρίς τους κουλούς Cubs γύρω του να μην μπορούν να κερδίσουν με το πολύ χαμηλά του ERA (2,99) και θα έχεις μία και μόνο απάντηση.  Έτσι, ενώ πριν δύο ημέρες έδωσα τους Twins ως πιθανή έκπληξη, σήμερα νομίζω ότι δεν έχουν ελπίδες. Απλά οι Τεξανοί θα τους σκουπίσουν.
Άσσος για τους Rangers με απόδοση 1,35.


668 San Diego Padres @ Arizona Diamondbacks
Εχθές οι Padres σημείωσαν την 5η νίκη τους και μάλιστα κρατώντας στους Diamondbacks στο μηδέν μέσα στο γήπεδό τους. Δεν πιστεύω ότι αυτό θα ξανασυμβεί. Νομίζω ότι σήμερα οι Κροταλίες θα δαγκώσουν, καθώς θα είναι εκνευρισμένοι από το χθεσινό μηδενικό. Στους pitchers τώρα, επικρατεί κάποια σύγχυση, καθώς η MLB δίνει άλλα ονόματα, ενώ η Yahoo! και το ESPN συμφωνούν σε δύο άλλα ονόματα. Δεν έχει όμως σημασία, καθώς όλοι είναι πολύ κοντά σε επιδόσεις και στατιστικά, οπότε νομίζω ότι θα συνεχίσω να δίνω μεγαλύτερη βαρύτητα στο γεγονός ότι οι D-backs δεν χάρηκαν καθόλου με τη χθεσινή τους απόδοση, οπότε σήμερα θα τα δώσουν όλα.
Άσσος για τους Κροταλίες με απόδοσ 1,50.


665 Washigton Nationals @ Philadelphia Phillies
Αυτό είναι πολύ βαρβάτο παιχνίδι και αν ο Halladay έπαιζε σύμφωνα με τον παλαιό χαρακτηρισμό Doc, σίγουρα θα έγραφα διαφορετικά πράγματα. Όμως ο φετινός Halladay είναι σκιά του εαυτού του, ασχέτως αν ο Αύγουστος του πήγε καλά με 3 νίκες και 1 ήττα. Μετά λοιπόν και τη χθεσινή ήττα των Nationals, νομίζω ότι ο Gio Gonzalez μαζί με τον Harper και τα άλλα παιδιά, θα βάλει τα πράγματα  στη θέση τους.
Διπλό για τους Nationals με απόδοση 1,90.

658 Atlanta Braves @ San Francisco Giants
Οι Giants με έχουν εκπλήξει πάρα πολύ τις τελευταίες ημέρες. Έχουν κερδίσει 5 παιχνίδια σερί (μέσα σε αυτά και ο Lincecum) και δεν φαίνεται να έχουν επηρεαστεί από την αποβολή του Cabrera. Ειδικά χθες, ο Pagan παραλίγο να χτυπήσει και αυτός for the Cycle, καθώς σημείωσε 4 στα 5 και το μόνο που του ξέφυγε ήταν το Homerun. Παράταύτα, προβλήματίζομαι γι' αυτό το παιχνίδι. Γιατί μπορεί να ανεβαίνει στο βουναλάκι ο Bumgarner που πάει πάρα πολύ καλά φέτος, μπορεί οι Braves να ανεβάζουν τον Minor, που τελευταία αποδίδει κατ' αντιστοιχία με το όνομά του (έχει τρεις σερί ήττες) όμως εγώ έχω ανησυχία για την ικανότητα των Giants να συνεχίσουν το σερί. Γι' αυτό και θα αποφύγω την αναζήτηση νικητή (αυτό βέβαια στους μυημένους κάτι λέει) και θα πάω σε OVER με όριο 6,5 και απόδοση 1,80.

Επίσης μου αρέσει και το παιχνίδι Miami Marlins @ Los Angeles Dodgers και σας το προτίνω ανεπιφύλακτά. Βάλτε στον άσσο ό,τι θέλετε, καθώς ο Kersaw είναι εγγύηση, αλλά μόνο στο Internet, γιατί ο ΟΠΑΠ έχει το παιχνίδι "Προσωρινά Μπλοκαρισμένο". Ποιος ξέρει πόσοι έχουν βάλει πόσα πάνω στον άσσο;

13 σχόλια:

  1. Τους Νιου Γιορκ Μετς τους βλέπεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικα αυτ δεν σπάει .... Αλλα επειδή οι mets δεν είναι στα καλύτερα τους δεν ξέρω αν αξίζει στο 1.30 ...

      Διαγραφή
    2. Πιστεύω ότι ο Dickey είναι στα πολύ καλά του για να χάσει σήμερα από το Houston.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα το dodgers marlins εξακολουθεί να είναι φραγμενο μάλλον γιατι ο ΟΠΑΠ το είχε δώσει με εντελώς λάθος απόδοση (1.80-1.80) όπως έχει φραγμενο και το βοστωνη κανσας !! Μάλλον ο τύπος που βγάζει αποδόσεις είναι σε άδεια και δεν θα τους δώσουν άλλες .... Αθάνατε ΟΠΑΠ !!!!!
    Επίσης κωστα πως βλέπεις το phillies vs nationals ??? εγω το βλέπω under Kai υπέρ της Ουάσιγκτον !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα τοσο ζαλισμενος ειμαι απο την ζεστη που δεν ειδα καν οτι εδωσες σημειο για τους Nats,,,, δεν παω καλα...

      Διαγραφή
    2. Άρχισα και εγώ να τα χάνω... Η άδεια μου φαίνεται δεν σε ξεκούρασε. Δύο λάθη σε τρεις ημέρες. Θα σε αποβάλω με την χαρακτηριστική κίνηση του χεριού προς τις κερκίδες :-)

      Διαγραφή
    3. Η αδεια μια χαρα με ξεκουρασε... η επιστροφη στην σκληρη πραγματικοτητα ειναι που με ζαλισε.... και η αστοχια στο να πετυχω ενα ....μενο δελτιο.....

      Διαγραφή
  3. Για να σπασω την γκινια (που δεν με αφηνει με τιποτα αυτες τις μερες ... μολις εχασα μια δυαδα στο ποδοσφαιρο με γκολ στο 98..... ) μολις επαιξα Giants, Texas , Washington....
    αντε να δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά σε βλέπω. Για να δούμε, γιατί χτες δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου. Θα πάω να φάω στον πατέρα μου, και γυρίζοντας θα ανοίξω να δω Giants και παράλληλα Dempster.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι γίγαντες μου πέφτουν βαρείς ως τώρα ... Κωσταμια coca cola γρήγορα να γυρίσει το παιχνίδι

      Διαγραφή
    2. Βάλανε ένα ποντάκι, αλλα πάει νωχελικά το πράγμα. Απο την άλλη οι Τεξας σκίζουν

      Διαγραφή
    3. Και άλλα δύο τώρα, εγώ στοιχηματικώς ικανοποιούμαι διότι το έπιασα το over, οπαδικώς όμως, όχι

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα κι απο μένα. Απο τα βραδινά παιχνίδια έχω παίξει Καρντιναλς, Φιλις / Νατς αντερ 7 και αντερ 6.5 τους Τζαιαντς. Καλη επιτυχία σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή