Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Triple Play. Το απαύγασμα της τελειότητας

Η φάση της ημέρας, φυσικά και δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το πολύ ωραίο και πολύ καθαρό Triple Play που πέτυχαν οι A's. Δείτε το κάνοντας κλικ εδώ και απολαύστε και τη χαρά του Pitcher, διότι αν το Double Play είναι ο καλός φίλος του pitcher, το Triple Play τί είναι; Απλά ο καλύτερος.

Στο απολογισμό της χθεσινής ημέρας τώρα, δυστυχώς, οι Yankees και οι Rays μας έστειλαν στον κουβά. Κάποιοι το έλεγαν ότι οι Rays θα κάνουν φλατ παιχνιδι και όντος έτσι έγινε, καθώς σε 10 innings έμειναν στο 0 ενώ δέχθηκαν μόλις 1. Το σκορ είναι εντελώς ποδοσφαιρικό και εντυπωσιάζει, ιδίως για τους Royals, οι οποίοι τελευταία καταφέρνουν να παίζουν πολύ καλά παρά το ότι αμυντικά κινούνται στην 24η θέση όλου του πρωταθλήματος των 30 ομάδων.

Πάμε τώρα στα της ημέρας που πρέπει να σας πω ότι δεν είναι και πολύ ξεκάθαρη. Δεν έχει παιχνίδια που να ξεχωρίζουν ως πολύ εύκολα, γι' αυτό και ξεκινώ με εκείνα που έχουν χαμηλές αποδόσεις ως βάση για να χτίσω τα δελτία.

628 Houston Astros @ Saint Louis Cardinals
Νομίζω ότι είναι το πιο ξεκάθαρο παιχνίδι της ημέρας, καθώς οι Houston είναι πλέον ο πάτος, του πάτου, ω πάτε. Άλλαξαν προπονητή, αλλά και με τον νέο δεν έχουν δει ακόμη νίκη και έχουν 5 σερί ήττες. Θα μου πείτε τί θα άλλαζε ο άνθρωπος; Αυτούς έχει με αυτούς παίζει. Σωστό. Οπότε λοιπόν πολύ απλά με τον Lohse στο mount για τους μισητούς, μισητούς, μισητούς Cardinals, αυτός ο φτηνός άσσος είναι ό,τι καλύτερο θα βρήτε σήμερα.
Άσσος για τους Cardinals με απόδοση 1,30.

615 Kansas City Royals @ Tampa Bay Rays
Η αλήθεια είναι ότι κάτι γίνεται με το Kansas. Χθες όμως κάτι έγινε και με την Tampa και λογικά τα ρόπαλα θα άκουσαν τα σχολιανά τους από τον Joe Maddon. Διότι δεν είναι δυνατόν ο Price να στέλνει 8 innings με 3 hit και να χάνεται το παιχνίδι διότι τα ρόπαλα πέτυχαν σε όλο το παιχνίδι δύο hits μονο. Σήμερα ανεβαίνει το άλλο μεγάλο αστέρι των Tampa: Ο Shields των 8 εκατομμυρίων δολαρίων. Ξανα επιλέγω λοιπόν Tampa παρά το ότι δεν συνηθίζω να παίζω back-to-back την ίδια ομάδα. 
Άσσος για τους Rays με απόδοση 1,45.

624 Los Angeles Angels @ Boston Red Sox
Οι Boston χθες έχασαν επιβαιβεώνοντας την κακή εικόνα που έχουν στην έδρα τους (29 νίκες 35 ήττες) Σήμερα λοιπόν ανεβαίνουν στο mount δύο πολύ καλά χέρια: Για τους Angels ο Weaver (15-3, 2.74 ERA) και για τους Sox ο Buchholz (11-3, 4.19 ERA). Κάνω λοιπόν την εξής σκέψη. Ο Weaver έχει κάνει δύο ήττες σερί και ο Buchholz δύο νίκες σερί. Αυτό λέτε να παραμείνει;. Νομίζω ότι είναι δύσκολο. Γι' αυτό η μία μου σκέψη είναι νίκη των Angels.
Διπλό για τους Αγγέλους με απόδοση 1,80.
Επειδή όμως οι Angels κέρδισαν χθες, αυτό που θεωρώ πιο πιθανό είναι το Under και σας προτρέπω σε αυτό να ρίξετε το βάρος σας.
UNDER  με όριο 9,5 και απόδοση 1,75.

629 San Francisco Giants @ Los Angeles Dodgers
Οι Giants έχουν βαλθεί να με τρελάνουν. Έχουν κάνει δύο νίκες εκτός έδρας στους Dodgers, ξαναπήραν την πρώτη θέση και έχουν και μαξιλάρι, που τους έδωσε ο... Lincecum. Αν είναι δυνατόν!!! Όμως πόσο πιθανό είναι να συνεχίσουν και σήμερα τις νίκες και να κάνουν sweep τους Dodgers μέσα στο LA; Φοβάμαι ότι είναι πολύ δύσκολο κι ας έχουν σήμερα στο βουναλάκι τον Cain (12-5, 2.90 ERA). Εντωμεταξύ και τα δύο παιχνίδια χθες και προχθές ήταν χαμηλού σκορ, κάτι που διακρίνω ότι θα γίνει και σήμερα, καθώς ο pitcher των Dodgers είναι ο πολύ καλός Capuano (11-8, 3.14 ERA).
Την ίδια στιγμή οι Giants έχουν χάσει τον Cabrera για 50 παιχνίδια καθώς βάραγε τις κρεατίνες του ο άνθρωπος, και κατά τη γνώμη μου ο Pence που ήρθε στο outfield δεν είναι ανάλογος αντικαταστάτης.
Βέβαια επειδή το όριο είναι χαμηλό, γι' αυτό και βάζω το παιχνίδι προτελευταίο, διότι είναι δύσκολο σημείο.
UNDER με όριο το 6,5 και απόδοση 1,85.

615 Miami Marlins @ Arizona Diamondbacks
Αναλόγως δύσκολο σημείο με το προηγούμενο είναι και αυτό το παιχνίδι, καθώς και εδώ θα παώ ανάποδα από το όριο. Ενώ είναι υψηλό, θα παίξω Over, καθώς και οι δύο ομάδες ανεβάζουν δύο pitchers οι οποίοι έχουν δοκιμαστεί κυρίως σε ομάδες ΑΑΑ και ο ένας (ο Turner των Marlins) που έχει ανέβει ήδη τρεις φορές σε βουναλάκι  της MLB έχει χτίσει ένα ERA μούρλια. 8,03.
OVER με όριο 9,5 και απόδοση 1,85.

6 σχόλια:

  1. Kωστα χωρις να θελω να σε αμφισβητήσω.... βλεπω στο site της MLB τους αρχικους pitchers για το Arizona vs Miami..... και βλεπω κατι τελειως διαφορετικο απο αυτο που περιγραφεις....
    Για την Arizona βλεπω τον Miley με ΕRA 2.96 και ρεκορ 13-8 ο οποιος παει για rookie of the year!!! και απο την αλλη για το Miami τον LeBlank με ERA 2.50 και ρεκορ 2-2 με καλες εμφανισεις τελευταια....
    Κανω καπου λάθος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ok γραψε λαθος δεν ειδα οτι ειχε διπλο παιχνιδι!!!!! sorry ειπα και εγω τοσο λαθος να κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νο prob. Μάλιστα πριν το γράψω, έλεγξα ποιό από τα δύο παιχνίδια βάζει ο ΟΠΑΠ, καθώς δεν συμπεριλαμβάνει ποτέ στο πρόγραμμα τα Double-header.

      Διαγραφή
  3. Aφου μπερδέυτηκα με το double-header... επανερχομαι στις προτασεις σου για να συμφωνησω με τα αδιαφιλονικητα φαβορί που ελπιζω να ερθουν ήτοι : Saint Louis και Tampa Bay αφου οι Pitchers τους ειναι απο τα δυνατα χαρτια τους και ελαχιστες φορες μας απογοητευουν.....
    Εν μερει συμφωνω και με τα 2 under Που εχεις δώσει .... στο οver δεν εχω αποψη γιατι θεωρω το οριο μεγάλο και αγνωστο το πως θα κυλησει το παιχνίδι.....
    Επισης βλέπω νικες για Reds ελεω Arroyo, Texas ελεω Holland Και Pirates ελεω Macdonald (με σειρα προτεραιοτητας... ) τι λες γι αυτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τον Arroyo έχω μία ανησυχία, ο οποίος ενώ μου είναι συμπαθής, ειναι ασταθής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή