Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Baseball Party απόψε στις 3 το ξημέρωμα

Τί παιχνίδι ήταν το χθεσινό Παναγία μου; ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ;!;!;!
Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο παιχνίδι. Με τόσες εναλλαγές στο σκόρ, με τόσες ισοφαρίσεις την τελευταία στιγμή, με τόσες ψυχολογικές μεταπτώσεις. Οι Cardinals βρέθηκαν πίσω στο σκορ πέντε φορές και μάλιστα με δύο πόντους στον τελευταίο γύρο της κανονικής διάρκειας και μετά ξανά άλλη μία στο 10ο inning. Έφτασαν δύο φορές στο τελευταίο τους strike. Όχι απλά στο τελευταίο τους out. Στο τελευταίο τους strike!!! Κι όμως τα "πουλιά" δεν έλεγαν να πεθάνουν. Δεν έλεγαν να αφήσουν την τελευταία τους πνοή. Όπως και στην κανονική περίοδο έτσι και χθες οι "μισητοί" κατάφεραν την τελευταία στιγμή να πέσουν από την Ακρόπολη -ή καλύτερα από την Gateway Arch του Saint Louis που βρίσκεται έξω από το γήπεδό τους και έχει ύψος 192 μέτρα- και να μείνουν όρθιοι. Την βλέπετε στην φωτό.

Το Busch Stadium με την Gateway Arch στο βάθος που συμβολίζει την πύλη για την επέκταση των Ηνωμένων Πολιτειών προς τη Δύση και την κατάκτηση της Αμερικανικής μεθωρίου.

Δείτε την εναλλαγή του σκορ για να καταλάβετε τί έγινε.
Texas - Cardinals
1-0
1-2
2-2
3-3
4-3
4-4
7-4
7-5
7-7
9-9
9-10

Ο David Freeze "παγώνει" τον πάγκο των Rangers, καθώς στέλνει την μπάλα στις κερκίδες στην άλλη πλευρά του γηπέδου κάνοντας το 9-10 και οδηγώντας το World Series στο έβδομο παιχνίδι από το 2002.
Έτσι, φτάσαμε για πρώτη φορά μετά το 2002 σε έβδομο παιχνίδι σε World Series.
Που σημαίνει ότι τα ψέματα τελείωσαν.
Απόψε λοιπόν στέφεται πρωταθλητής.
Απόψε είναι η βραδιά για την οποία όλα γίνονται εδώ και επτά μήνες.
Και αυτό το παιχνίδι δεν θα το χάσουμε.
Θα το δούμε ζωντανά.
Στο σπίτι μου.
Θα κάνουμε μεταμεσονύκτιο Baseball Party που θα ξεκινήσει μετά τις 3 το ξημέρωμα και θα φτάσει όσο πάει. Στις πέντε; Στις πέντε! Στις έξι; Στις έξι! Στις επτά; Στις επτά!
Όσοι λοιπόν γνωρίζετε την διεύθυνση μου και το τηλέφωνό μου είστε ευπρόσδεκτοι. Με παίρνετε τηλέφωνο έξω από την πόρτα της πολυκατοικίας (για να μην ξυπνήσουμε και το παιδί) κατεβαίνω και σας ανοίγω (διότι θα είναι κλειδωμένα) και ανεβαίνετε.
Όσοι δεν γνωρίζετε την διεύθυνσή μου -επειδή όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ έτσι απλά να την δώσω στο internet- μου στέλνετε μήνυμα στο cdavlos@yahoo.com με το όνομα και το κινητό σας, σας παίρνω πίσω και επισήμως σας καλώ στο μοναδικό sports bar της πόλης που θα είναι ανοιχτό για το μεγαλύτερο παιχνίδι της χρονιάς.
House Rules: 
1. Φέρνετε ό,τι θέλετε να πιείτε και να πιούμε,
2. Φέρνετε ό,τι θέλετε να μασουλίσετε και να μασουλίσουμε
3. Δεν καπνίζετε παρά μόνο στο μπαλκόνι

Όσο για το ποιος θα κερδίσει; Δεν πρόκειται να σας απαντήσω παραθέτωντας στοιχειά και νούμερα. Άλλωστε τί σημασία έχει ποιος θα ξεκινήσει το παιχνίδι; Χθες οι starter είχαν φύγει στο τέταρτο ο ένας στο έκτο ο άλλος. Πριν δηλαδή το παιχνίδι φτάσει στη μέση του. Άρα άλλα πράγματα μετράνε εδώ. Μετράει το momentum που μετά το χθεσινό το έχουν οι Cardinals. Μετράει η ψυχολογική κατάσταση. Μετράει η αποφασιστηκότητα.
Η ψυχή μου λοιπόν θέλει Saint Louis. Οι μισητοί, μισητοί, μισητοί Cardinals κέρδισαν επάξια τη θέση τους σε αυτόν τον τελικό και πλέον τους αξίζει να πάρουν το τρόπαιο με τα σημαιάκια. Το μυαλό μου όμως λέει ότι το παιχνίδι θα το πάρουν οι Rangers. Και μάλιστα πιστεύω ότι μετά από αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι που έγινε χθες, το σημερινό μάλλον θα το ξεμπερδέψουν και αρκετά νωρίς με μεγάλη διαφορά στο σκορ. Ακόμα όμως κι αν γίνει αυτό, δεν θα μας πτοήσει, καθώς ένας τελικός είναι ένας τελικός και η ψυχολογική φόρτιση που τον συνοδεύει τον κάνει πολύ σημαντικό όποια κι αν είναι η εξέλιξή. Όπως και να έχει είναι φοβερό είτε να δεις τους Cardinals να χοροπηδάνε μαζί με όλο τους το γήπεδο, είτε να δεις τους Rangers να κερδίζουν μέσα στην έδρα των αντιπάλων ανεβάζοντας όλο το Texas στα ουράνια.
Όποια κι αν είναι λοιπόν η εξέλιξη θα είμαστε εκεί και θα την απολαύσουμε.
Σας περιμένω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου