Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ξανά, ξανά, ξανά!!!

Καταρχάς να σας ευχαριστήσω για την θετικότατη αντίδραση σας απέναντι στο 40λεπτα αφιέρωμα που ανέβασα χθες όπου μαζί με τον συμπαίκτη μου Δημήτρη Γαζή συζητούμε τα καθέκαστα γύρω από την Εθνική μας ομάδα Baseball, το ταξίδι στον Παναμά και το μέλλον του Baseball στην Ελλάδα. Όσοι ενδιαφέρεστε η εκπομπή είναι το αμέσως επόμενο post.

Οι εξελίξεις όμως τρέχουν και τα παιχνίδια στην MLB τελειώνουν καθώς βρισκόμαστε δύο νίκες πριν την ανακύρηξη του Πρωταθλητή. Το World Series λοιπόν προχωρά με μεγάλο ενδιαφέρον (όχι σαν πέρυσι που οι Giants καθάρισαν το Texas 4-1 ανακυρήσσοντας τους τελικούς του 2010 ως τους πιο βαρετούς ever) και οι Rangers είναι 2-2 με τους μισητούς, μισητούς, μισητούς Cardinals. Τί θα γίνει όμως σήμερα, οεο; Εδώ σε θέλω. Pitcher για τους μισητούς ο πολύ συμπαθής (και παιχτούρα) Cris Carpender. Για το Τέξας ο C.J. Wilson. Το σημερινό λοιπόν είναι μία επανάληψη του πρώτου παιχνιδιού, όπου οι Καρδινάλιοι κέρδισαν. Πόσες πιθανότητες έχει να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο; Νομίζω λίγες. Κι ας λένε τα νούμερα το αντίθετο. Δηλαδή, ο Carpenter έχει 8-2 νίκες-ήττες με 3.10 ERA σε 13 ενάρξεις στο postseason. Από την άλλη ο Wilson έχει 0-3 με 7.17 ERA με 4 ενάρξεις.
Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνει την πρώτη του νίκη ο Wilson; Έτσι φαίνεται. Ή μήπως θα έχουμε απόλυτη επανάληψη του πρώτου παιχνιδιού (απλώς θα είναι διαφορετική η έδρα);
Το μυαλό μου λέει όχι. Θεωρώ δηλαδή ότι δεν μπορεί να ξανακερδίσει ο Carpender και να ξαναχάσει ο Wilson. Κάθε φορά που στοιχηματίζω σε κάτι τέτοιο την πατάω κι ας αφορά του μισητούς που με απογοήτευσαν ελάχιστες φορές φέτος.
Από την άλλη η σκέψη μου είναι ότι τα πράγματα στο Baseball γίνονται πολλές φορές ανάποδα απ' ότι τα περιμένεις και σε κοιτάζουν από μία γωνία βγάζοντάς σου τη γλώσσα. Δεν αποκλείεται δηλαδή να γίνει ακριβώς αυτό που θεωρώ αδύνατον. Να κεδρίσουν δηλαδή οι Cardinals με τον Carpender, να χάσει πάλι ο Wilson και το παιχνίδι να είναι πάλι under όπως το έβαλα και στην πρώτη τους συνάντηση.
Ε ναί λοιπόν, έτσι θα βάλω.
Ξανά Cardinals! 
Ξανά Carpender! 
Ξανά under στο 7,5!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου