Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

LETS GO CARDS

Σημείωση: Το παιχνίδι χθες -26 Οκτωβρίου- αναβλήθηκε, οπότε η πρόβλεψη παραμένει ως έχει και για σήμερα

Νά λοιπόν που φτάσαμε και στην πρώτη από τις δύο σημαντικότερες προβλέψεις από τότε που δημιουργήθηκε αυτό το blog. Την πρόβλεψη που αφορά στο ποιός θα πάρει το World Series. Αν σήμερα κερδίσουν οι Rangers στέφονται πρωταθλητές μέσα στα μούτρα των μισητών, μισητών, μισητών Cardinals, ενώ αν κερδίσουν οι Cardinals πάμε για άλλο ένα παιχνίδι αύριο.
Τί θα γίνει λοιπόν; Θα δούμε άλλο ένα παιχνίδι ή όχι; Οι Cardinals θα κερδίσουν;
Λέω σήμερα να μην δούμε κανένα νούμερο. Θα μπορούσα να σας καταθέσω διάφορα, για τα 7 innings με μηδέν runs που έριξε ο Jaime Garcia για τους Cardinals στο δεύτερο παιχνίδι του World Series, για το 1,88 ERA που έχει ο Coldy Lewis για τους Texas σε όλες τους τις εμφανίσεις σε τελικούς κ.ο.κ.
Νομίζω όμως ότι εδώ λίγη σημασία έχουν τα νούμερα. Εδώ σημασία έχει η ψυχή. Διακρίνω λοιπόν, ότι μία ομάδα -όπως είναι οι μισητοί- οι οποίοι μπήκαν στα playoffs από την πίσω πόρτα με wildcard την τελευταία στιγμή, με γκέλες και καραμπόλες που έφεραν τους πλανήτες της MLB σε ευθεία, έχουν περισσότερο τσαγανό.
Άρα πιστεύω ότι σήμερα θα κερδίσουν για να δουν και μία ακόμα ημέρα. Τί κι αν είναι οι μισητοί μου. Θέλουμε άλλο ένα παιχνίδι.
CARDINALS!!!

2 σχόλια:

  1. Αγαπητε torch υπαρχει καποιο μερος που μπορουμε να μαθουμε baseball εδω στην Αθηνα;
    Πραγματικα θα ηθελα να ασχοληθω με αυτο το αθλημα εστω και στο ερασιτεχνικο επιπεδο που βρισκεται στη χωρα μας.
    Ισως και με τη δημοσιογραφικη μου ιδιοτητα να συνεισφερω στη διαδοση και προβολη του αθληματος, οσο αυτο ειναι εφικτο βεβαια σε μια ποδοσφαιροφιλη κοινωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγγνώμη ρε φίλε κι εγώ με την δημοσιογραφική μου ιδιότητα τί κάνω εδω; τζιτζίκια πεταλώνω;
    Πέραν της πλάκας τώρα αν θέλεις να μάθεις baseball στείλε μου τα στοιχεία σου στο cdavlos@yahoo.com για να έρθεις όποτε θέλεις στα γήπεδα να παίξεις μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή