Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Πάλι καλά

Ο Θεός καιρός του Παναμά διαφύλαξε σήμερα την τιμή της Εθνικής μας. Ενω λοίπον κατεβαίναμε στο γήπεδο για να πατήσουμε την Κινεζική Ταϊπέι (ούτε batting practice δεν κάναμε - τόσο σίγουροι) στα πρώτα δύο innings μας άλλαξαν την πίστη σημειώνοντας 7 runs. Χτυπούσαν τον (καλό) AJ Brack σε κάθε at bat και όποτε δεν τον έβρισκαν καλά, η άμυνα πίσω του έκανε λάθη.
Τελικά άνοιξαν οι ουρανοί και επί τρεις ώρες βλέπαμε τόνους νερού να πέφτουν στο γήπεδο, το οποίο κατέληξε να γίνει μία ρηχή πράσινη πισίνα. Τελικά το παιχνίδι αναβλήθηκε, αλλά μάλλον θα ακυρωθεί, καθώς δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Έτσι αύριο θα δώσουμε το τελευταίο μας παιχνίδι με την Ιαπωνία, οπότε μάλλον δεν θα γευτούμε τη νίκη στα γήπεδα του Παναμά. Θα καταλήξουμε σαν μία άλλην εθνική μας ομάδα που βρέθηκε σε ένα άλλο Μουντιάλ κάποτε και δεν σκόραρε ποτέ. Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε να αποδειχθώ κακός προφήτης.

Όσον αφορά τα της MLB, τί σας έλεγα; Δεν γίνεται να περάσουν όλα τα φαβορί. Και ενώ οι Ζυθοποιοί βασανίστηκαν και κέρδισαν στο 10ο, οι Phillies την πάτησαν big time και ποιοί πέρασαν; Εντάξει το ξέρετε: οι μισητοί, μισητοί, μισητοί Cardinals! Και αυτή τη στιγμή που μιλάμε χάνουν και οι Tigers 3-0 από τους Texas με τον Verlander στο βουναλάκι. Δεν είμαστε με τα καλά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου