Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Πάλι αυτοί.... οι μισητοί...

Να πάρει ο δαίμονας του μισητούς, μισητούς, μισητούς Cardinals. Με βγάζουν ασπροπρόσωπο και εκνευρίζομαι. Κέρδισαν τους Rangers (όπως είχα προβλέψει) και με under (όπως είχα προβλέψει). Ένα παιχνίδι, δύο επιτυχίες. Μα ποιος είμαι τέλος πάντων; Το παιχνίδι ήταν καταπληκτικό με πολλές φάσεις, με Homerun, και με ένα out που έβγαλε ο Carpender, που όμοιό του δεν έχω ξαναδεί. Και μάλιστα πολύ επικίνδυνο out, αν αναλογιστεί κανείς, ότι το pitching χέρι του βρέθηκε μόλις δύο ή τρεις πόντους αριστερά από τα μεταλλικά clits του δρομέα που έρχόταν προς την πρώτη βάση.
Δείτε την ανεπανάληπτη φάση εδώ.

Moneyball

Με την ευκαιρία να σας ενημερώσω για κάποιες πληροφορίες που έχω για το εργο Moneyball, το οποίο έχει κάνει πρεμιέρα στην Αμερική. Πρόκειται για την ιστορία του Billy Beane (τον υποδύεται ο Brad Pitt) ο οποίος κατάφερε με πολύ χαμηλό budget να κάνει τους Athletics από την τελυεταία ομάδα της MLB σε μία ομάδα αξιώσεων. Ο τρόπος που το πέτυχε ήταν ρίχοντας το βάρος στη στατιστική. Αναζητούσε δηλαδή τους παίκτες που έχουν υψηλό on base percentage, αντί για εκείνους με υψηλό average.
Τέλος πάντων, το θέμα είναι αν θα το δούμε στην Ελλάδα. Σε πρώτη φάση έτσι νόμιζα, καθώς η 24η Νοεμβρίου αναγράφεται στα site ως ημέρα πρεμιέρας στη χώρα μας. Μίλησα όμως με την εταιρία διανομής και μου είπαν ότι δεν αποκλείεται να μην το προβάλουν. Αυτό θα εξαρτηθεί από το πως θα πάει στην Αμερική και από το πως θα πάει στις μεγάλες αγορές της Ευρώπης. Για την ώρα, τα νούμερα που βλέπω στο Internet Movie Data Base είναι τα εξής:
Budget
$50,000,000 (estimated)
Gross
$49,207,167 (USA) (9 October 2011)
$38,000,130 (USA) (2 October 2011)
$19,501,302 (USA) (25 September 2011)

Αυτό σημαίνει ότι η ταινία πάει καλά, αν και είναι δεύτερη μετά την 3D επανέκδοση του Lion's King. Οι πιθανότητες λοιπόν να δούμε την ταινία ειναι υψηλές, όμως αυτό θα το ξέρουμε μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου