Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Οι Cardinals: 11η φορά Πρωταθλητές


Ήταν ένας τελικός αντάξιος της σημασίας του. Σίγουρα δεν ήταν το καταπληκτικό παιχνίδι που έγινε προχθές. Πως θα γινόταν άλλωστε να βλέπαμε back to back δύο απίθανα παιχνίδια; Η σημασία του 7ου τελικού όμως είναι από μόνη της πολύ μεγάλη. Και σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι οι Cardinals στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Αναπτερωμένοι από τη προχθεσινή οριακή τους νίκη, τελικά επέβαλαν τον ρυθμό τους σε όλο το παιχνίδι.

O Carpenter ουρλιάζει για τη νίκη των Cardinals χαμένος μέσα στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

Οι Texas προηγήθηκαν στο πρωτο inning. Αμεσα όμως υπήρξε η απάντηση και από εκεί και πέρα ο Carpenter (ο συμπαθείς και χθες καταπληκτικός Carpenter) κατέβασε τα ρολά. Μετά τα πρώτα τρία χτυπήματα και τους δύο πόντους που πέτυχαν οι Rangers στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, ζεστάθηκε και άρχισε να πετυχαίνει ό,τι ήθελε: Γωνίες στο strikezone με slider, χαμηλά curves και change-ups. Έτσι φάνηκε και με ποιο ακριβώς τρόπο οι Cardinals ήταν εκείνοι που εκμεταλεύτηκαν στο έπακρο την αναβολή του παιχνιδιού λόγω βροχής τρεις ημέρες πριν. Με 72 ώρες ξεκούρασης, ο Carpenter ανακυρήχθηκε στον απόλυτο άρχοντα του τελικού. Ολοκλήρωσε έξι innings, ξεκίνησε και στο 7ο αλλά μόλις δέχθηκε ένα ακόμη χτύπημα, χωρίς δεύτερη κουβέντα (και πολύ σωστά) ο La Russa τον άλλαξε, δίνοντας το μπαλάκι στο Bullpen, το οποίο ήταν άριστο. Έτσι, οι επόμενες τρεις επιθέσεις των Rangers ηταν διαδικαστικές αναγκάζοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την ομάδα του Texas να επιστρέψει σφραγισμένες τις σαμπάνιες και να πετάξει τα ήδη τυπωμένα μπλουζάκια και καπέλα.

Τέλος χρόνου λοιπόν για φέτος.

Και τώρα;

Και τώρα ξεκινά η μελαγχολία του χειμώνα, χωρίς το απίθανο αυτό παιχνίδι που ξεκινά μόλις η φύση βγαίνει από τον χειμερινό λήθαργο και τελειώνει λίγο πριν το βόρειο ημισφαίριο ξαναμπει στο ψηγείο. Έτσι, από σήμερα εγώ μετράω αντίστροφα για να περάσουν οι 157 μακριές και σκοτεινές ημέρες (αλλάζει και η ώρα αύριο μην ξεχαστείτε) που μας χωρίζουν από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν του 2012 που ξεκινά όπως τελείωσε εκείνη του 2011: Με Cardinals.
Σε αυτές τις 157 ημέρες το "Πάμε Στοίχημα με Baseball" θα συνεχισει να σας δίνει ειδήσεις για τον χώρο του Baseball, παρακολουθώντας τις κινήσεις προετοιμασίας των ομάδων της MLB, το Ελληνικό Πρωτάθλημα και ό,τι άλλο αφορά αυτόν τον χώρο. Στόχος μου είναι του χρόνου το Blog να είναι καλύτερο, να ανανεωθεί και γιατί όχι και να επεκταθεί. Μην ξεχάσετε λοιπόν αυτή την διεύθυνση. Όλο και κάτι καινούριο θα ανεβαίνει. Καλό Χειμώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου