Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Φουλ του...Ταμείου

Ταμείο ωραιότατο χθες, με πολλές επιτυχίες. Έπιασα πέντε στα έξι σημεία κερδίζοντας μάλιστα και τα δύο Over-Under που προέβλεψα. Ήταν μία ωραία βραδιά.

Την ίδια στιγμή να σας πω ότι ξεκίνησαν και τα Qualifiers για το World Baseball Classic του 2013 -το Μουντιάλ του Baseball- το οποίο είναι η μοναδική διεθνής διοργάνωση σε εθνικό επίπεδο στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν και οι παίκτες της MLB.
Σε αυτά τα προκριματικά λοιπόν, το Ισραήλ κέρδισε τη Νότιο Αφρική 7-3.
Αυτό εμένα μου δημιουργεί μία πικρή γεύση, καθώς το Ισραήλ είναι η ομάδα που αντικατέστησε την Εθνική μας σε αυτή τη διοργάνωση, όχι μέσα από κάποια διαδικασία αγωνιστικού ξεσκαρταρίσματος, αλλά μέσα από την πολιτική, καθώς αυτή η θέση καλύφθηκε με πρόσκληση των διοργανωτών.

Πάμε στη σημερινή ημέρα τώρα η οποία όμως δεν έχει συναντήσεις που βγάζουν μάτι, οπότε περιμένω αρκετοί από εσάς να έχουν ξεχωρίσει άλλα παιχνίδια από εμένα. Μη διστάσετε να τα αναρτήσετε στα σχόλια, έτσι ώστε να μοιραστούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι απόψεις.


633 Cincinnati Reds @ Chicago Cubs
Αυτό το παιχνίδι θεωρώ ότι είναι το πιο ξεκάθαρο παιχνίδι της ημέρας. Ο Cuerto ανεβαίνει στο βουναλάκι για να αντιμετωπίσει τους Cubs. Μπορεί να προέρχεται από τρεις ήττες, είναι όμως καλός και θα ανακάμψει. Αντιθέτως οι Cubs στο γήπεδό τους είναι πολύ αδύναμοι, και ο Pitcher τους έχει παίξει μόλις σε δύο παιχνίδια και δεν έχει κάνει ακόμη νίκη.
Διπλό για τους Reds με απόδοση 1,50.

637 Toronto Blue Jays @ New York Yankees
Οι Yankees χθες κέρδισαν και τα δύο παιχνίδια του Doubleheader, αποδεικνύοντας την ανωτερότητά τους απέναντι στο Τορόντο. Πιστεύω ότι και σήμερα ο Hughes δεν θα δυσκολευτεί.
Άσσος για τους Yankees με απόδοση 1,35.

641 Texas Rangers @ Los Angeles Angels
Αυτό το παιχνίδι είναι αμφίρροπο, καθώς ανεβαίνουν στο βουναλάκι δύο πολύ καλά μπράτσα. Ο Darvish και ο Greinke. Έτσι δεν πάω υπέρ του Ιάπωνα όπως θα περίμένατε. Θα προτιμήσω το Under, καθώς πιστεώ ότι το όριο είναι "ευρύχωρο".
Under με όριο 7,5 και απόδοση 1,85.

630 Minesotta Twins @ Cleveland Indians
Σε αυτό το ντέρμπι ουραγών τις δύο προηγούμενες ημέρες όλα τα σκορ ήρθαν Over. ΠΙστεύω όμως ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η παραγωγή runs και ότι σήμερα θα υπάρξει κάμψη.
Under με όριο 9,5 και απόδοση 1,80.

38 σχόλια:

  1. Και ναι...Χτες πήγα ταμείο με St. Louis Cardinals, San Francisco Giants και Under στο Texas Rangers @ St. Louis Cardinals...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ δυσκολη ημερα για προβλεψεις η σημερινη!!!
    Χτες εγω οπως εγραψα και σε αλλο ποστ την πατησα απο το Seattle το οποιο οντας αδιαφορο βαθμολογικα οκ... κυνηγησε μεχρι ενα σημειο το παιχνιδι...ειδικα και οσο επαιζε ο king felix αλλα τελικα παλι εχασε... αφου η Βαλτιμορη καιγεται για νικες....
    ισως πλεον να πρεπει να λαμβανουμε σοβαρα υπ οψιν και το κινητρο στα παιχνιδια μας..
    Εξαιρεση το Kansas City που κερδισε τους White Sox και τον Sale με απιστευτο παιχνιδι απο τον Chen... και ετσι η αγαπημενη μου ομαδα πλησιασε στα 2 παιχνιδια.... αφου ο υπερμεγιστος Verlander κερδισε την φορμαρισμενη επιθεση του Οakland... σκεψου οτι σε 6.3 innings εριξε 122 φορες με την επιθεση να κανει 34 foul.. τρομακτικο αριθμο... και να τον δυσκολευουν να τους πεταξει εξω..
    Παμε γερα ομως και σημερα
    Κωστα συμφωνω λογικα με τον Cueto.. οχι τοσο με την αποδοση του ιδιου .. τοσο με το κινητρο που εχουν οι Reds αφου κινηγουν την πρωτη θεση σε ολη την League που θα τους δωσει και πλεονεκτημα ενδεχομενως ως τα τελικα....
    απεναντι και στους cubs πιστευω να κερδισει
    ο ΟΠΑΠ ορθα δεν εχει βαλει οριο under / over γιατι θα ηταν ενα ωραιοτατο Over σε καθε περιπτωση...
    Συνεχιζω με την ομαδα σου και τον Zito αφου εντος εδρας και με αδυναμη ομαδα οπως το Κολοραντο δεν νομιζω να χασει
    Ακολουθως θα ρισκαρω με τους Tampa Bay Rays αφου κατεβαζουν τον Price και θεωρητικα εχουν ακομα ελπιδες για κατι... σε αντιθεση με την Βοστωνη που εχει χασει καθε ελπιδα εδω και καιρο
    Τελος και εγω θα πονταρω στο Under του Texas με τους Angels αφου οι pitchers δυσκολα δεχονται runs.
    Aυτα για τωρα τα λεμε κατα την διαρκεια των αγωνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι' αυτόν τον Zito δεν έχω ζητωκραυγάσει ποτέ. Μέχρι πέρυσι σερνώταν και φέτος όλη τη χρονιά είναι πολύ καλός, εγώ όμως δεν τον τολμώ ποτέ, διότι σκέφτομαι "κι αν χάσει σήμερα;" Κι αυτός όλο κερδίζει.

      Διαγραφή
    2. Μπράβο φίλε. Μπορεί να έχασαν οι Tigers (για την ακρίβεια τους πάτησαν) αλλά το ταμειάκι, ταμειάκι. Μπράβο

      Διαγραφή
  3. καλησπερα σε ολους,καλωσορισα στην παρεα :)

    cards -1,5 παιζω για τριτη συνεχομενη μερα,yankees και στηριζω τον μεγαλο darvish.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς σε βρήκαμε φίλε.
      Cards για τρίτη ημέρα; Επικίνδυνες η εμμονές. Παίζει κι άλλη ομάδα στο γήπεδο.

      Διαγραφή
    2. δεν ειναι εμμονη,απλα θεωρω οτι οι cards οσο καιγονται για την wild card δεν θα απειληθουν σε τετοια παιχνιδια..ειδικα απο την μακραν χειροτερη ομαδα της λιγκας..εκτος απροοπτου φυσικα.

      Διαγραφή
    3. επισης μου αρεσει και το οβερ 8,5 στο detroit, που αρχιζει τωρα.

      Διαγραφή
    4. Και εδώ ταμειάκι. Μπράβο φίλε. Και το over ήρθε και οι Cards, έστω και οριακά

      Διαγραφή
  4. Χθες τρελό ταμείο με Yankees, Nationals, Atlanta, Philadelphia, Baltimore και Texas. Και σκεφτόμουν να παίξω και τους Kansas που τελικά ήρθε το ρημάδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι tigers προηγούντο 2-0 στο top του inning και με παίκτες στις πρώτες 2 βάσεις και 1 out ο batter κάνει hit και πανε για double play αλλά πάλι η πάσα (χωρίς να τον εμποδίσει επιθετικός ) στον αμιιρο fielder στην πρώτη βάση ήταν χάλια και ΞΑΝΑΠΗΓΕ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ dugout ... Οπότε 2-1 χαζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόλις έπιασα το underάκι στους Indians. Είναι 3-3 στην τελευταία επίθεση και για να χαθεί το σημείο θα πρέπει να γίνει grand slam, διότι μόνο από homerin μετράνε όλοι οι πόντοι, διαφορετικά όποια ομάδα βάλει έναν πόντο το παιχνίδι τελειώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εμεις οι "ιντερνετικοι" θα πρεπει να περιμενουμε λιγο ακομα να ληξει οριστικα το ματς..ελπιζω να μην γινει κανενα θαυμα και να χαθει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου είπα, μόνο με grand slam με όριο το 9,5. Αν έχεις άλλο όριο ανάλογα.

      Διαγραφή
  8. στο 9,5 το χα,αλλα στο ιντερνετ μετρανε κανονικα και τα extra innings..αν πηγαινε 5-5 πχ το εχανα..τελος 3-4 παντως,ολα καλα..πιασαμε και το οβερ στο ντιτροιτ ευκολα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στον ΟΠΑΠ μετρούν τα έξτρα innings, απλά δεν πίστευα ότι μπορούσαν να κάνουν οι συγκεκριμένες ομάδες μεγάλα innings. Έτσι το "τελείωσα" το παιχνίδι προτρέχοντας λίγο

      Διαγραφή
  9. Oi tigers λογικά θα χάσουν και αν οι sox κερδίσουν ζόρι ζουν Πολυ τα πράγματα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως με Giants έχεις καλή αρχή

      Διαγραφή
    2. Ευτυχώς οι διάφορες στο baseball δεν μετράνε ... Οι tigers ευθανασία ξύλο στο τέλος και δασών ένα ακόμα παιχνίδι κρίμα

      Διαγραφή
    3. Οι reds όμως είναι μπλοκαρισμενοι

      Διαγραφή
  10. σκεφτομαι για σχετικα δυνατη δυαδα rays με price και yankees..τι λετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟιReds ξεμπλοκαραν αλλά οι giants ζοριζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε GreekPitcher δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά θα το κάνω...Το μόνο που είδα από τον αγώνα είναι το 6ο inning (γιατί μετά πήγα να δω τα χάλια του Παναθηναϊκού) και είδα 1 πολύ σοβαρό λάθος...Δεν μπορείς να πετάς την μπάλα από outfield στο infield και συγκεκριμένα στο κενό (αναφέρομαι όταν το σκορ έγινε 3-3). Και άλλο ένα λάθος που έγινε νωρίς που η μπάλα πήγε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η μπάλα στο dugout (αν το έχω γράψει σωστά). Τέλος πάντων δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι είσαι πίσω στην βαθμολογία και θες λίγα ακόμα παιχνίδια. Αν δεν καταλάβουν οι παίκτες τι έχει γίνει δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. φίλε bone έχεις δίκιο..... δυστυχώς δεν αποδίδει η ομάδα όπως θα έπρεπε και βλέπω δύσκολο να πηγαίνει play off

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλημερα και Καλοφαγωτα δεύτερη σερί μέρα ΤΑΜΕΙΟ και πάμε να τρίτος ει το ... καλο
    και να φανταστείτε ότι τελικα άλλαξα επιλογές και πήγα σε πιο safe αλλα πέρασαν και αυτές
    τελικα έπαιξα reds. giants. Yankees που πέρασαν καρφί ενω πέρασαν και οι Tampa bay και το under tou Texas ούτε προτεινα αλλα δεν έπαιξα
    πάντα τέτοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλοι όσοι έγραψαν τις επιλογές τους πήγαν ταμείο σήμερα. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ρε παίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή