Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Τελικός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ΤΩΡΑ!!!

Αυτή τη στιγμή (14:00) έχει παίζεται ο τελικός του Πανευρωπαϊκού Κυπέλλου Baseball, ανάμεσα στην Ολλανδία και την Ιταλία. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι ανάλογο του χθεσινού σε ποιότητα, το οποίο ήταν πολύ καλό. Μην ξεχάσετε να το παρακολουθήσετε, αν φυσικά έχετε Eurosport 2. Επίσης μεταδίδεται στο http://www.sportlemon.tv. Κάντε scroll down, δείτε το μπαλάκι του Baseball αριστερά και κάντε κλικ. Φτάσατε!!!

Στα της MLB τώρα.

683 Saint Louis Cardinals @ Los Angeles Dodgers
Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση το ποσοστο που δίνει ο ΟΠΑΠ στη νίκη των μισητών, μισητών, μισητών Cardinals. Χθες οι Dodgers κέρδισαν οριακά με walkoff win, ενώ σήμερα ανεβάζουν έναν rookie (τον Fife) που έχει μία νίκη και δύο ήττες, απέναντι στον Wainwright, ο οποίος ναι μεν προέρχεται από 3 ήττες, πριν από αυτές όμως είχε 5 νίκες σερί. Πραγματικά νομίζω ότι δεν έχω ξαναδεί καλύτερο 2,05 και το ψωνίζω πάραυτα.
Διπλό για τους Cardinals με απόδοση 2,05.

684 Washington Nationals @ Atlanta Braves
Εχθες οι Nationals έχασαν σε ένα παιχνίδι που τους το πήρε η απόφαση ενός διαιτητή, καθώς δεν έβγαλε έναν παίκτη out στην πρώτη βάση και αμέσως μετά χτυπήθηκε homerun δύο πόντων, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι. Σήμερα λοιπόν με τον απίστευτο Gio Gonzalez, τον πρώτο παίκτη που έχει πετύχει 19 νίκες φέτος, πιστεύω ότι οι πρωτευουσιάνοι θα πετύχουν τη -δύσκολη ομολογουμένως- νίκη μέσα στην Ατλάντα.
Διπλό για τους Nationals με απόδοση 1,80.


679 Seattle Mariners @ Texas Rangers
Χθες οι Mariners έμειναν στην επιφάνεια απέναντι στους Rangers. Σήμερα τους κόβω να βουλιάζουν αύτανδροι απέναντι στον Harrison. Όχι ότι πρόκειται για τη χερούκλα-φόβητρο. Κάθε άλλο. Το σύνολο όμως της ομάδας του Texas, σε σχέση με εκείνη της ομάδας του Seattle, δεν είναι δυνατόν να δίνει την παραμικρή πιθανότητα για δεύτερη συνεχόμενη νίκη μέσα στο Arlington.
Άσσος για τους Rangers με απόδοση 1,30.

673 Philadelphia Phillies @ Houston Astros
Ένα μπράβο στο Houston που κατάφερε χθες να κερδίσει τους Phillies. Η επανάληψη όμως απέναντι στον Halladay. Θα μου πείτε ο Halladay τα έχει κάνει φέτος σαν τα μούτρα του. Παράταύτα όλο τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο έχει δώσει μία ήττα σε οκτώ παιχνίδια. Δεν πιστεύω λοιπόν ότι θα αποτύχει σήμερα.
Διπλό για τους Phillies με απόδοση 1,40.

13 σχόλια:

  1. 15:35 Σκίζει η Ιταλία την Ολλανδία, στο 4ο inning είναι μπροστά 2-4 με γεμάτες βάσεις και ένα out.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τους πατανε με τα ποδια και τα χερια και οτι αλλο εχουν ... 2-8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 16:20 Τέλος 6ου inning: Οι Ιταλοί παραμένουν μπροστά από τους Ολλανδούς 2-8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 16:30 Τέλος 7ου inning: Το σκορ παραμένει ίδιο. Στην τελευταία τους επίθεση και οι τρεις Ιταλοί ροπαλιστές βγήκαν Strikeout απο τον STUIFBERGEN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κώστα Καλησπέρα έγραψα και στο προηγούμενο post οτι ήταν αρχικά δηλωμενος ο kershaw για τους dodgers όμως έχει πρόβλημα στο ίσχιο και φοβούνται οτι θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς κάνοντας επέμβαση ... Για αυτο μάλλον ο ΟΠΑΠ έδωσε τέτοια αποδοσγ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το απόγευμα δυστυχώς ο αγώνας κλείδωσε οπότε όσοι προλάβατε προλάβατε.

      Διαγραφή
    2. Αλλά και πάλι τέτοιο ποσοστό για τους μισητούς το βρίσκω πολύ υψηλό. Δεν παίζουν δα και οι Twins. Οι Cardinals παίζουν.

      Διαγραφή
  6. 1645: Ξεκινάει η τελευταία επίθεση της Ολλανδίας. Ο πρώτος ροπαλιστής (Sams) χτύπησε το πρώτο pitch που είδε και έφτασε στην 2η βάση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 16:47: Ένας Ολλανδός έξω. Οι Ιταλοί δύο out μακριά από το κύπελλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 16:51 RBI Double από τους Ολλανδούς με ένα out. 3-8 το σκορ. Αλλαγή pitcher των Ιταλών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 16:58 Δεύτερο out. Οι Ιταλοί ένα out μακριά από το κύπελλο. Το σκόρ 3-8.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Forza italia!!!!
    Let's go Miguel Cabrera !!!! Με 3-run shot έβαλε και πάλι μπροστά τους tigers κ τους κρατάει ζωντανούς για την πρωτιά ...
    Κώστα αν κερδίσουμε με βλέπω αύριο βράδυ να ξενυχταω για να δω live το white sox-tigers

    ΑπάντησηΔιαγραφή