Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Παρολί, Εθνική και ξερό ψωμί

Ξερό παρολί χθες. Τρία έπαιξα τρία πέτυχα. Απλά πράγματα. Ορθώς απέφυγα τους Yankees (που το έφαγαν από τους Orioles κι έτσι ξαναισοβάθμισαν στην κορυφή) και τους Brewers, καθώς και αυτό το παιχνίδι ήταν δύσκολο.
Για το Σαββατοκύριακο θα λείψω, αλλά εκεί που πάω διαβάζω ότι θα έχει WiFi, οπότε θα κάνω λακωνικές αναρτήσεις, καθώς το να γράφεις στο iphone είναι κουραστικό. Αν δεν τα καταφέρω θα τα ξαναπούμε Δευτέρα.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ.
Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΙΣ 15:00 ώρα Ελλάδος, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ.

Προβλέψεις για σήμερα

654 Los Angeles Dodgers @ San Francisco Giants
Ε ναί λοιπόν... Lincecum κύριοι. Αποφάσισα να βγάλω το φρικιό από την καραντίνα. "Επειδή είναι αξάφνως καλός;" θα ρωτήσετε δικαιολογημένα... "Όχι" θα σας απαντήσω. Απλά, θεωρώ ότι ο Beckett που πήραν οι Dodgers κοψοχρονιά από τους Red Sox, είναι χειρότερος.

Άσσος για τους Giants με απόδοση 1,75.

642 Chicago Cubs @ Pittsburgh Pirates
Ο Beckett ακόμα και μέχρι τους πρώτους δύο μήνες της χρονιάς άκουγε απο εμένα τα εξ' αμάξης. Του τα έσουρνα για τα tattoo του, για τον τραυματισμό στο μάτι του από μία προπόνηση bunt και γενικώς με κάθε ευκαιρία που είχα. Όμως όλη τη χρονιά τα πήγε άριστα, ιδίως εντός έδρας. Βέβαια είναι αλήθεια ότι προέρχεται από δύο ήττες και οι δύο εντός έδρας. Αυτή η κάμψη πιστεύω ότι ήταν αποτέλεσμα μία μικρής απομάκρυνσης των Pirates από την κορυφή. Αυτή τη στιγμή όμως η ομάδα κυνηγά ξανά τα play offs, αυτή τη φορά μεσα από το Wild Card, καθώς απέχουν μόλις 1,5 παιχνίδι από την επόμενη φάση. Πιστεύω λοιπόν ότι θα επανέλθουν στις νίκες και οι Cubs είναι η ιδανική ομάδα για να πετύχουν σερί επιτυχίες.
Άσσος για τους Pirates με απόδοση 1,45.

641 Miami Marlins @ Washington Nationals
Αυτό είναι το πρότελευταίο παιχνίδι του Strasburg. Θα παίξει άλλο ένα στις 12 Σεπτεμβρίου και μετά θα σταματήσει, καθώς η ομάδα αποφάσισε να τον προστατεύσει. Δεν το καταλαβαίνω, αλλά εγώ δεν είμαι προπονητής. Πιστεύω ότι κάτι θα σκέφτηκαν, αλλά το κρίνω ως μαλακία. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να ανακοινώσεις ότι θα παγκέψεις έναν παίκτη. Κάντο χωρίς να το κάνεις και παρωδία και άστον να παίξει τα παιχνίδια του με την ησυχία του και σε περίπτωση που τον χρειαστείς εκτάκτως στα play offs βάλτον.
Το θέμα λοιπόν εδώ είναι με ποιο τρόπο όλη αυτή η ιστορία θα επηρεάσει τον παίκτη. Διότι όπως σε έχω ξαναπεί. Στο Baseball οι παίκτες επηρεάζονται πολύ εύκολα και αυτό φαίνεται εντονότατα στους pitchers. Πιστεύω λοιπόν ότι ο Strasburg θα έχει σκυλιάσει και θα θέλει να δείξει ότι το πάγκεμα είναι λάθος, γι' αυτό και θα παίξει παιχνιδάρα και σήμερα και στις 12 του μήνα.
Άσσος για τους Nationals με απόδοση 1,35.

653 Oakland Athletics @ Seattle Mariners
Ο Felix Hernandez προέρχεται μεν από ήττα, μέχρι τώρα όμως οι ήττες του είναι ελάχιστες και ποτέ δεν έχουν συνοδευτεί από δεύτερη ήττα. Στα τελευταία παιχνίδια έχει πάει εναλλάξ complete game με εμφάνιση 7 inning. Άρα θα μπορούσε κανείς να περιμένει και σήμερα ένα complete game. Πιστεύω ότι δεν θα το κάνει, αλλά ότι απλά θα κρατήσει το Oakland, όσο θα χρειαστεί για να κερδίσει η ομάδα του.
Άσσος για τους Mariners με απόδοση1,60.

4 σχόλια:

  1. Επιγραμματικά και καθυστερημένα ανέβαζω ( και για γούρι) την τριάδα που έπαιξα
    Detroit , pittsbourg και Seattle ... Καλη μας τύχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Epigrammatika kai egw pame gia tin ekpliksi me houston kai oriols

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επιγραμματικά ..... τον ήπια με χτες..... ούτε ένα δεν πέρασε .....εχάσαν όλα τα φαβορι
    δαλλοι δύσκολα άλλοι εύκολα (12 πόντους οι cubs!!!!) δεν είχαμε καμία τύχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. popo file na pianeis tous astros kai na xaneis tous oriols den uparxei megaluteri xenera

    ΑπάντησηΔιαγραφή