Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Και MLB και Πανευρωπαϊκό έχω λέμε

Ο χθεσινός τίτλος "Λίγο απ' όλα" ήταν προφητικός, καθώς όντος ήρθαν λίγο απ' όλα. Έπιασα τους Angels, έχασα τους Mariners και αναβλήθηκε ένα παιχνίδι.  Επειδή όμως πήγα στον κουβά, στοιχηματικώς μου είναι αδιάφορο τελικά τί θα γίνει με το Tigers @ White Sox. Από πλευράς ενδιαφέροντος για το πρωτάθλημα όμως, το παιχνίδι αυτό μπορεί να φτιάξει ή να καταστρέψει μία ομάδα. Θα διεξαχθεί στις 17 Σεπτεμβρίου.
Από την άλλη χάρηκα ιδιαίτερα, καθώς βρέθηκα μετά από περίπου δύο χρόνια, στο booth του Eurosport 2 και περιέγραψα το πρώτο παιχνίδι από τα τέσσερα που έχει συμφωνήσει να μεταδόσει το κανάλι. Το παιχνίδι βέβαια ήταν απίστευτα μονόπλευρο, καθώς οι Σουηδοί δεν είχαν την παραμικρή ελπίδα απέναντι στην κραταιά Ολλανδία, σήμερα όμως το παιχνίδι θα είναι πιο ενδιαφέρον: Ολλανδία - Ισπανία, ενώ το Σάββατο θα περιγράψω το καλύτερο παιχνίδι όλου του τουρνουά το Ιταλία - Ολλανδία, το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο τελικός μία ημέρα πριν.
Και μπορεί μεν οι πιθανότητες νίκης και σήμερα να είναι υπέρ της Ολλανδίας, για το παιχνίδι του Σαββάτου όμως δεν πρόκειται να κάνω κανένα προγνωστικό.

Στις σημερινές προβλέψεις τώρα της MLB: Αποφάσισα για άλλη μία φορά (το είχα κάνει στο παρελθόν) να πάω υπέρ μεγάλων ονομάτων. Δεν μου είχε βγει σε κακό κι έτσι θα το επαναλάβω.

646 Seattle Mariners @ Texas Rangers
Οι Mariners εχθές δεν κατάφεραν να κερδίσουν του Toronto, έχοντας στο βουναλάκι το καλύτερο χέρι τους, τον Hernandez. Νομίζω ότι πολύ απλά δεν θα μπορέσουν να κερδίσουν ούτε τους Texas οι οποίοι με την σειρά τους θα ανεβάσουν στον mount τον Darvish. Ο Ιάπωνας προέρχεται από τρεις νίκες, ξεπερνώντας τους ασταθείς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο και πιστεύω ότι θα σημειώσει άλλη μία εύκολη νίκη. 
Άσσος για τους Rangers με απόδοση 1,35.

641 Detroit Tigers @ Cleveland Indians
Οι Tigers κυνηγούν τους White Sox για την κορυφή του Division τους και έτσι η πίεση είναι μεγάλη. Και το βάρος για να αποδίδουν όταν αυτό απαιτείται, πέφτει στα μεγάλα ονόματα. Ο Verlander λοιπόν πρέπει σήμερα να σκίσει τους Indians, οι οποίοι προέρχονται μεν από μία νίκη, αλλά εξακολουθούν να μην μπορούν να κερδίσουν εύκολα, ούτε εντός ούτε εκτός έδρας.
Διπλό για τους Tigers με απόδοση 1,60.


650 Chicago White Sox @ Minnesota Twins
Ό,τι ισχύει για τους Tigers ισχύει και με το παραπάνω, για τους White Sox, που ανεβάζουν τον Sale στο βουναλάκι και θα αντιμετωπίσουν τους πολύ αδύναμους Twins.
Διπλό για τους Sox με απόδοση 1,70.


651 San Francisco Giants @ Arizona Diamondbacks
Οι D-backs εδώ και αρκετές εβδομάδες προσπαθούν να βρουν λύσεις στο pitch. Ανεβάζουν παλιούς, φέρνουν νέους και συνεχίζουν να δυσκολεύονται. Ο νεαρός Scagg που ανεβάζουν σήμερα κέρδισε στον πρώτη του εμφάνιση και στη συνέχεια έχασε τρία στη σειρά. Αντιθέτως, ο Cain συνεχίζει να είναι σε φόρμα και δεν αναμένεται να δυσκολευτεί απέναντι στους Κροταλίες.
Διπλό για τους Γίγαντες με απόδοση 1,70.

Τι αποφεύγω: 
Τους Yankees με τους Tampa. Θεωρώ δύσκολη και την αναζήτηση νικητή, αλλά και το Over-Under.

7 σχόλια:

  1. egw vlepw simera tous pirates diplo , tous sinsinati gt o arroyo einai xillies fores kaliteros apo ton turner , kai episis vlepw kai tous toronto asso esei pos ta vlepeis ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τα τρία είναι πιθανά. Εγώ εξακολουθώ να κρατώ μικρό καλάθι για τον Arroyo, εκείνος όμως εξακολουθεί να με διαψευδει και να κερδίζει. Όσο για τους Toronto το παιχνίδι το βλέπω πολύ αμφίρροπο. Το πιθανότερο όμως είναι όντως υπέρ των Bleu Jays.

      Διαγραφή
  2. Καλημερα και απο εμενα..
    Κωστα οπως ειπα και σε σχολιο μου στην προηγουμενη αναρτηση θεωρω πολυ λαθος (ειδικα το 1.70 στον sale) τις αποδοσεις του οπαπ στα παιχνιδια των detroit και των white sox αντιστοιχα αφου αυτες βγηκαν πριν την αναβολη του μεταξυ τους αγωνα. Λαμβανοντας υπ οψιν αλλους αρχικους pitchers απο τον Sale και τον Verlander οι οποιοι θα κατεβουν τελικα στους αγωνες των ομαδων τους.
    Την στιγμη που γραφω εξακολουθουν να ισχυουν οι αρχικες αποδοσεις ... ενω κανοντας μια γυρα σε ιντερνετικες εταιρειες στοιχηματισμου με εκπληξη παρατηρω οτι αρκετες απο αυτες δεν εχουν καν τα 2 παιχνιδια προς στοιχηματισμο...
    οπως ειπα λοιπον και στο αλλο μου σχολιο τα παιρνω απλοχερα τα δυο αυτα σημεια ... κολλαω και εναν Arroyo... και παω πρακτορειο...

    Υ.Γ. χτες λογω υποχρεωσεων Κωστα δεν μπορεσα να παρακολουθησω το παιχνιδι που μετεδωσες ... θα το προσπαθησω σημερα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς ειναι φίλε Γιώργο. Μετά τους κυρίους Verlander και Sale, εσύ προσθέτεις Arroyo, εγώ προτιμώ Cain. Το ίδιο νομίζω ότι θα είναι.

      Πάντως, χθες δεν έχασες και τίποτα. Η Σουηδία ήταν τραγική και αιστάνθηκα ντροπή ότι χάσαμε από αυτούς και δεν είχα την χαρά να περιγράψω την Εθνική μας.

      Διαγραφή
    2. ωραια τοτε Κωστα προτεινω ... συστημα με στανταρ τους δυο υπερPitchers... και ζητουμενα τα δυο που λεμε (arroyo και Cain)με συστημα 1-2 (3στηλες) και παμε να παρουμε λεφτα απο τον ΟΠΑΠ... -λεμε τωρα- χαχαχ

      Διαγραφή
    3. ο ΟΠΑΠ ξύπνησε και κατέβασε τις αποδόσεις..... και εγω που φώναζαν απο το πρωι να τα παίξω κοιμήθηκα .... τρέχοντας στην δουλεια και δεν τα πρόλαβα στις ωραίες τιμές ..... κάτι τέτοιες στιγμές αυτο φασκελωνομαι ....

      Διαγραφή
  3. ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟΥΣ TIGERS KAI ΤΟΥΣ PHILLIES. ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΙΤΣΕΡ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΑΛΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥΣ. ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ BREWERS ΚΑΙ ΟΙ PADRES.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΜΙΛΓΟΥΩΚΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή