Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Μεγάλα παιχνίδια στο Ελληνικό Πρωτάθλημα

Ολοκληρώθηκε μία ακόμη αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος με δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια.
Το πρωί έγινε η συνάντηση ανάμεσα στους Ηγετες και το Μαρούσι, η οποία έληξε με σκορ 14-13 υπέρ των Ηγετών. Το παιχνίδι είχε γύρει από την αρχή υπέρ της ομάδας της Βουλιαγμένης, αλλά στη συνέχεια το Μαρούσι κατάφερε να καλύψει τη διαφορά και να φτάσει στον πόντο. Τελικά όμως οι επιθέσεις που είχε στη διάθεσή της ο βορειοαθηναϊκή ομάδα ήταν λίγες και έτσι το παιχνίδι τελείωσε χωρίς ανατροπές.

Χωρίς ανατροπές τελείωσε και το παιχνίδι ανάμεσα στον Μίλωνα και την Ευρυάλη. Το σκορ ήταν 10-20 και έτσι το παιχνίδι τελείωσε στο 7ο inning με mercy rule. Το παιχνίδι ήταν εντυπωσιακότατο και παρά την ήττα τους οι Μιλωνιώτες μπορούν να υπερυφανεύονται ότι σημείωσαν triple play (ίσως το μόνο που έχει γίνει στην Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος) καθώς η πρώτη και δεύτερη βάση ήταν γεμάτες με δρομείς της Ευρυάλης. Out δεν είχε σημειωθεί, έτσι έγινε χτύπημα στον short stop, εκείνος έπιασε την μπάλα μπροστά από τον δρομέα που έτρεχε, τον ακούμπησε με βουτιά (ένα out) από τα γόνατα έστειλε την μπάλα στην δεύτερη βάση (δύο out) και από εκεί στην πρώτη (τρία out).
Η εντυπωσιακή φάση ομως δεν ήταν αρκετή να φέρει το παιχνίδι στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, καθώς η Ευρυάλη ευτύχησε να έχει τα ρόπαλά της σε πολύ καλή μέρα και έτσι γέμιζε συνεχώς τις βάσεις και εκμεταλευόμενη τα λάθη της άμυνας του Μίλωνα συνέχισε να ανεβάζει το σκορ.

Έτσι, μετά και τα σημερινά παιχνίδια, και με δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος, η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:


Ομάδα
Νίκες-Ήττες
Ποσοστό
Σπάρτακος Γλυφάδας
10-1
0,909
Ηγέτες Βουλιαγμένης
8-2
0,800
Μαρούσι 2004
8-3
0,727
Ευρυάλη Γλυφάδας
7-4
0,636
Μίλωνας Νέας Σμύρνης
3-7
0,300
Ολυμπιάδα Περιστερίου
2-9
0,182
Δίας Πατρών
0-12
0,000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου