Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Και ταμείο και εκπλήξεις

Καλή εβδομάδα. Πολύ καλή εβδομάδα μάλιστα. Με ταμειάκι από εχθές. Πέτυχα 4 στα 5 που πρότεινα, με τα πρώτα τρία (που ήταν όλα διπλά αλλά και τα πιο σίγουρα) να έρχονται έστω και με ανατροπές (όπως στην περίπτωση των Giants και των Reds). Έτσι. με καλή διάθεση βάζω τις σημερινές μου προβλέψεις.


659 Texas Rangers @ Kansas City Royals
Τις δύο ομάδες τις χωρίζει άβυσσος. Όταν μάλιστα στο βουναλάκι ανεβαίνει ο Darvish τότε οι Rangers μοιάζουν σαν να πετόυν τη μπάλα από το Έβερεστ και οι Royals να ροπαλίζουν από την τάφρο των Μαριάνων.
ΟΚ, λίγο υπερβολικά τα γράφω, καθώς οι Royals πρόσφατα απέδειξαν ότι μπορούν να είναι και spoilers, που χαλούν πολλά σχέδια των αντίπαλων προπονητών. Και ο Chen (αν και δεν μου αρέσουν οι ασιάτες pitchers που παίζουν στην Αμερική) δεν είναι κι άσχημος. Όμως εδώ πιστεύω ότι παίζονται πολλά και οι Texas δεν έχουν την πολυτέλεια να περιπλέξουν την κατάσταση. Πρέπει απλά να τελειώνουν όσο γίνεται πιο γρήγορα και να ανοίξουν τις σαμπάνιές τους.
Διπλό για τους Rangers με απόδοση 1,55.

657 New York Yankees @ Tampa Bay
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ περίεργο.  Οι Tampa Bay ξαφνικά έχουν βρεθεί πρώτοι επιλαχόντες στο Wild Card, καθώς ήρθε στους A's να περάσουν έναν μανίκι άνευ προηγουμένου τους Boston και πριν από αυτούς τους Indians. Παράλληλα (οι Rays πάντα) είναι τρίτοι στο Division πίσω από τους Orioles. Την ίδια στιγμή οι Yankees νοιώθουν στην πλάτη τους την ανάσα της Βαλτιμόρης. Και οι δύο ομάδες τα θέλουν όλα.
Μέσα σε αυτό το χαμό θα παίξουν οι Sabathia και Shields. Εγώ λοιπόν, δεν παίζω εδώ νικητή με τίποτα. Πάω για Under.
Under με όριο 7,5 και απόδοση 1,80.

658 Houston Astros @ Pittsburgh Pirates
Για τους Πειρατές ο Σεπτέμβριος δεν μπήκε καλά, καθώς "σκουπίστηκαν" στο Milwakee και έτσι δεν έχουν ακόμα νίκη.  Νομίζω λοιπόν ότι οι Astros που έρχονται να τους επισκευθούν στην έδρα τους είναι μία μοναδική ευκαιρία. Και οι δύο ομάδες ανεβάζουν στο mount rookies. Και μπορεί αυτό για τους Astros που δεν περιμένουν τίποτα πια, να μην εντυπωσιάζει, για τους Πειρατές όμως, που πρέπει  να κερδίζουν και μόνο, δεν το καταλαβαίνω απόλυτα. Παρά ταύτα θεωρώ ότι θα κερδίσουν μέσα στην πολύ καυτή έδρα τους (έχουν 40 νίκες και 26 ήττες). Αντιθέτως οι Houston στον δρόμο είναι για κλάματα: 13 νίκες και 53 (!!!!!) ήττες. Δεν ανησυχώ λοιπόν.
Άσσος για τους Πειρατές με απόδοση 1,45.

661 Los Angeles Angels @ Oakland Athletics
Οι Angels τα έχουν όλα και παράλληλα δεν έχουν τίποτα. Έχουν τον Pujols, ο οποίος φέτος δεν ακούγεται ούτε όταν χτυπάει. Ανύπαρκτος. Στην θέση του έχουν τον Trout που ...αμεί και δέρνει. Επιπλεεο σήμερα στο βουναλάκι ανεβαίνει ο C.J. Wilson ο οποίος εμφανίστηκε διχασμένη προσωπικότητα φέτος. Ξεκίνησε θεϊκά, άλλα στο δεύτερο μισό τα σκάτωσε. Τουλάχιστον προέρχεται από δύο νίκες για την ομάδα του (η μία του αποδόθηκε).
Από την άλλη έχουμε τους Athletics. Μέχρι πότε θα πάει αυτό με τις νίκες. ΟΚ τους Boston τους πάτησαν, όμως οι Red Sox -αυτό φάνηκε πριν καν τελειώσει ο Αύγουστος- δεν κοιτάζουν πλέον το 2012, αλλά το 2013. Οι Angels όμως δεν κοιτάζουν στο 2013 ακόμη.
Διπλό για τους Αγγέλους με απόδοση 1,80.

Θα σας βάλω και μία εκπληξη. Τεράστια. 

652 Chicago Cubs @ Washington Nationals
Ανατριχιάσατε το ξέρω. Όμως, μην βιάζεστε. Οι δύο ομάδες φέτος έχουν παίξει μόλις τρεις φορές στο Σικάγο. Τον Απρίλιο και μάλιστα στις αρχές. Τη μία κερδίσαν οι Cubs με 4-3, ενώ συνολικά οι πόντοι ήταν 12-9 υπέρ της Ουάσιγκτον. Όχι τρελά πράγματα δηλαδή. Εδώ λοιπόν έχουμε την εξής φάση. Για τους Cubs (που μόλις χθες έχασαν και μαθηματικά κάθε ελπίδα για post season και άρα δεν έχουν τίποτα να χάσουν) στο βουναλάκι ανεβαίνει ο Samardzija (ή όπως γράφεται τέλος πάντων) ο οποίος είναι τελείως απρόβλεπτος και αν αποφασίσει να παίξει καλά, είναι πραγματικά πολύ καλός.
Από την άλλη μόλις χθες είχαμε την ανακοίνωση από τους Washington ότι ο Strasburg (το μεγάλο αστέρι της ομάδας) θα παίξει άλλον έναν αγώνα στις 12 Σεπτεμβρίου και εκεί και θα πεί αντίο για το 2012. Αυτό έχει πέσει σαν βόμβα στα αποδυτήρια των Nationals. Διότι, καιρό τώρα ακουγόταν ότι μπορεί ο προπονητής να έκανε "οικονομία" στο χέρι του Strasburg, αλλά είναι άλλο πράγμα η οικονομία και άλλο η στέρηση.
Θεωρώ την κίνηση αυτή των Nationals ηλίθια. Ποιος τους είπε ότι είναι απαραίτητο να ανακοινώνουν ό,τι σκέφτονται. Ας έκαναν λίγο κράτει τον Strasburg, αφήνοντάς τον όμως πάντα στο dugout (κάτι σαν εικόνισμα) ώστε να έχουν και οι συμπαίκτες του την σκέψη ότι μόλις τον χρειαστούν για ένα σημαντικό παιχνίδι ζωής ή θανάτου στο post season, θα μπορούσαν να τον έχουν δίπλα τους στη μάχη. Άλλωστε δεν μπορώ να φανταστώ με ποια λογική μία ομάδα δηλώνει εμμέσως ότι δεν θα τα δώσει όλα στο post season. Βέβαια, όπως έγραψα και σε ένα σχόλιο στην προηγούμενη ανάρτηση, μπορεί να είδαν κάτι στο χέρι του σε μία αξονική και να μην θέλουν να το πουν και απλώς να τον προστατεύσουν. Όμως δεν είναι δυνατόν στα play offs του 2004 -τότε που οι Boston έσπασαν την κατάρα του Babe και πήραν το World Series μετά από 86 χρόνια- ο Curt Shilling να έχει παίξει (και να έχει κερδίσει) με το πόδι εγχειρισμένο, τα ράματα να έχουν ανοίξει, να τρέχει αίμα, η κάλτσα του να έχει γίνει όντος Red Sock και οι Nationals στην πρώτη φορά στα play offs να μας λένε ότι θα κάνουν οικονομία σε ένα χέρι για να το έχουν και του χρόνου.
Θεωρώ λοιπόν ότι όλα αυτά θα είναι το θέμα των αποδυτηρίων και θα απορροφήσει πολύ το μυαλό πολλών. Και πιστεύω ότι αυτή η εσωστρέφια θα φέρει την έκπληξη.
Όσοι λοιπόν θέλετε να βάλετε λίγα και να πάρετε πολλά, ιδού.
Διπλό για τους Cubs με απόδοση 2,25.


57 σχόλια:

  1. ΤΟ ΜΙΛΓΟΥΩΚΙ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΙΑΜΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι πολύ εύκολο παιχνίδι αυτό. Δεν έχει κάτι που να ξεχωρίζει. Μόνο ο Nolasco γέρνει την πλάστιγγα, γι' αυτό εγώ δεν θα το επέλεγα.

      Διαγραφή
  2. Kalispera kai apo mena meta apo kairo...Kwsta ekana eidh duada me cubs kai angels.Thelw ligo na se rotiso kapia pragmata gia ta playoff gia auto ama exeis skype steile mou na ta poume ligo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ok. Μπορείς να με βρεις ως Constantine Davlos. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ καθόλου σήμερα. Μπορώ αύριο το πρωί ως το μεσημέρι.

      Διαγραφή
    2. Ntraik δεν με πήρες στο Skype. Ανοίξαμε και σε περιμένουμε. Αν πάλι θέλεις, μπορείς να μου γράψεις τις απορίες σου στο cdavlos@yahoo.com.

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΥΧΗ ΜΕ ΗΑΡΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις άδικο, πρέπει όμως να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε λίγο με Σεπτεμβριάτικη λογική. Τί κινηγάει το Toronto; Όχι πολλά. Τί κυνηγάει η Βαλτιμόρη; Πολλάς.

      Διαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ!ΑΛΛΑ Η ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ JAYS ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ (33-32).ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ UNDER TAMBA ,ΘΑ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΗΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΤΟΣ(33-32)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ .ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 41 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟ 2000 ΣΤΟ JOLIET CHIGAGO (ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ !!!) ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΡΟΠΑΛΙΖΩ! ΤΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΣΤΟΥΝ CUBS ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ...ΧΕΙΜΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τον στην παρέα μας. Βάλε όμως κι ένα όνομα. Έστω για να έχουμε κάτι ως reference.
      Κι επειδή δεν γνωρίζω, στο Joliet έχει κάποια φυλακή; Είναι γνωστή; Αν δηλαδή δεν το έγραφες αυτό, με τίποτα δεν θα πήγαινε το μυαλό μου. Αν έλεγες για Alkatraz ή για Sin-Sin, τότε μάλιστα :-)

      Διαγραφή
  7. Βλεπω φθινοπωριασε και αρχισε να επιστρεφει κοσμος στην κουβεντα μας... ευχαριστο αυτο....
    Εγω σημερα Κωστα βλέπω τα παιχνίδια διαφορετικά απο εσενα (τωρα δεν ξερω ποσο καλο ειναι αυτό αφου χτες σε οτι συμφωνήσαμε πέρασε) Anyway....
    Απο τα παιχνιδια που προτείνεις συμφωνω ως προς το under στο N.Y vs Tampa και στην νικη του Wilson με το L.A. αλλα δεν ειναι απο αυτα που θα παίξω γιατι κατι δεν μου πηγαινει καλα....
    θεωρω οτι το οριο ειναι χαμηλο αφου ο Sabathia δεχεται αρκετους ποντους -εφαγε 5 στο τελευταιο του παιχνιδι- ενω o Shields δεν τα παει και τοσο καλα απεναντι στην ομαδα της Ν.Υορκης
    Στο Oakland vs L.A.Angels θεωρω οτι αυτη την στιγμη οι δυο pithcer ειναι πολυ κοντα ως προς την αποδοση τους οποτε δεν βλεπω καθαρο νικητή.
    Τωρα ως προς το παιχνιδι του Τεξας το λες και μονο σου
    οι Kansas εχουν παρει τα πανω τους τωρα που ολα ουσιαστικαεχουν κριθει και ο Chen δεν ειναι καθολου κακος (οκ δεν ειναι Darvish) αλλα οχι για τοσο outsider
    Αντιθετα συμφωνω με την προσεγγιση σου στην εκπληξη των Cubs.
    Και οχι μονο αυτο
    εγω βλεπω αλλη μια εκπληξη (ειμαι υποκειμενικος το ξερω αλλα την βλεπω και θα την δικαιολογησω)
    την νικη των Twins μεσα στο Chicago!!!!
    To Chicago απεδειξε με τις τελευταιες εμφανισεις οτι δεν ηταν η ομαδαρα που ειχε παρει διαφορα στα μεσα της σεζον....
    το αγαπημενο μου Detroit τους εφτασε σκουπιζοντας τους και τωρα θα εχουμε μαχη σωμα με σωμα για την πρωτια αφου μαλλον οι θεσεις για την wild card πανε αλλου ....
    Βεβαια επιστρεφει στην εδρα του αλλα θεωρω οτι ψυχολογικα εχει χασει το πλεονεκτημα που ειχε
    οι δυο Pitchers που κατεβαινουν σημερα δεν εχουν καμια τεραστια διαφορα με τον Deduno των Twins να εχει κανει ενα πολυ καλο παιχνιδι τελευταια ενω ο Sandiago των Sox επιστρεφει απο την triple-A
    ουσιαστικα δεν βλεπω διαφορες και θεωρω πιθανη την εκπληξη....
    Τελος για μενα το standar της ημερας (και απορω πως κανεις δεν το ειπε-ειδε) ειναι ο ασσος του cincinnati με τον πολυ δυνατο Cueto που ανεβαινει στο mount.....
    Aπεναντι του οι Phillies κατεβαζουν παλι εναν Pitcher απο αυτους που περνανε και δεν ακουμπανε .... (τωρα το οτι στο επισημο site της MLB και στο section των Pitchers για καθε παιχνιδι δεν εχει φωτο του να μου πει κατι??? ε ναι μου λεει)
    Θεωρω οτι ο -φετινος- Cueto μπορει να αντιμετωπίσει ανετα πολυ καλυτερους αντιπαλους
    Τhats all ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ο Cuerto σήμερα δεν με ενέπνευσε. Απεδείχθη ότι είχα δίκιο. Όχι ότι μου έλεγε κάτι μέσα μου "μη, όχι στον Cuerto", διότι τότε θα είχα το κληρονομικό χάρισμα και θα σου ερχόμουνα στο γραφείο να βρούμε τρόπο να το αποτυπώσεις σε συμβόλαιο, αλλά απλά δεν μαγνήτισε το μάτι μου ποτέ. Και σπανίως τον προσπερνάω τον Cuerto.

      Διαγραφή
  8. Θα συμφωνησω οτι ο Τσεν εχει υποτιμηθει σημερα και θα ριξω κατι ψιλα πανω του και λιγο περισσοτερα στο +1.5. Θα επανέλθω όταν οι Ρειντζερς θα προηγουνται 8-0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επισης, ο Θεος να με βοηθησει, αλλα μ'αρεσουν και οι Μετς αποψε. Σ'αυτην την τιμη θα δοκιμασω την τυχη μου.

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα καλο.... Επίσης με αυτα κ αυτα ξέχασα να προτείνω την ομάδαρα του Detroit !!!! Μέσα στο comerica και μέ την φορα Που έχει η ομάδα θα πατήσει και τους Indians αλλα στο 1.35 δεν παίζεται

      Διαγραφή
  9. Καλα έφαγα μεγάλη ήττα .... Τρέχοντας όλη μερα στην δουλειά κ μετα απο ένα απογευματινό ύπνο δεν είχα παρει είδηση οτι όλα τα παιχνίδια ξεκίνησαν νωρίς !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνηθως κατι τετοια βγαινουν σε καλο.

      Διαγραφή
    2. Μάλλον έχεις δίκιο γιατι οι reds χάνουν οι Τexas κερδίζουν κ οι tigers δυσκολεύονται

      Διαγραφή
    3. Κι έλεγα να το γράψω ότι σήμερα όλα ξεκινούν νωρίς. Αυτό συμβαίνει σπανίως Δευτέρα, όμως σήμερα είναι Labour Day στην Αμερική, οπότε είναι αργία.

      Διαγραφή
  10. Επιστρεφουν οι Ρογιαλς!... :/
    Μολις επαιξα τους ΝτιΜπακς...για να δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. για όσους έχουν iPad υπάρχει προσφορα για το atbat12 μέχρι αύριο το πρωί για το υπόλοιπο της χρονιάς με 4,99$!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κώστα που χαθηκες που είσαι στο πάρτυ του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκρατους ;;; βλέπω τους κωλογιγαντες -τους οποίους και έπαιξα- οι οποίοι ενώ προηγήθηκαν 4-0 στο 1ο inning τώρα βρίσκονται πίσω 4-5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4-7 με ελληνοαμερικανο pitcher George Kontos !!!! οι κωλογιγαντες ..... απο το καλο στο καλυτερο ... να δώ πως Σκά..α θα το γυρίσουν τώρα

      Διαγραφή
    2. Θα είναι δύσκολο, όμως έχουν ακόμα 3 επιθέσεις (άρχισα να βλέπω στο 7ο) Έχει ακόμη δρόμο. Πάντως ο Kontos γενικώς με απογοήτευσε. Ειδικά απέναντι στους Cubs (που ήταν και η ομάδα του όταν ήταν παιδί) ήταν τραγικός.

      Διαγραφή
    3. Στον πόντο οι Giants. Για να δούμε...

      Διαγραφή
    4. O Putz πρεπει να κρατησει τουλαχιστον τη μπαλλα στο ινφιλντ ετσι που τα καταφερανε.

      Διαγραφή
    5. Και τώρα, πάμε να το κερδίσουμε. Χε Χε!!!

      Διαγραφή
  13. Παίδες πραγματικά δεν περίμενα τέτοιο χαμό Δευτεριάτικα. Σήμερα είχε η μητέρα μου τα γενέθλιά της, κι έτσι είχα πάει στο σπίτι της (όχι στο ΠΑΣΟΚ) οπότε δεν πήρα χαμπάρι ότι εδώ γινόταν της τρελής.
    Οι D-backs κρατάνε τους Γίγαντες, οι Royals το έφαγαν, όπως και οι Tigers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάντως σε αυτά που είπα, μόνο οι Pirates δεν βγήκαν. Εντάξει δεν βγήκαν και οι Cubs, αλλά αυτοί ήταν έκπληξη. Και να πω και κάτι, με το σκορ 2-1, νομίζω ότι ήταν πολύ κοντά και θα τους άξιζε η νίκη απέναντι σε μία πολύ καλύτερη ομάδα. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οχι οτι εχει ιδαιτερη σημασια, παντως στο Σαιντ Λουις εγινε κλοπή αποψε. Ευτυχως που ο ιδιοκτητης των Μετς ειναι το ακριβως αντιθετο του Αλαφουζου.

    Δειτε το βιντεο

    http://mlb.mlb.com/mlb/gameday/index.jsp?gid=2012_09_03_nynmlb_slnmlb_1&mode=video

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι το δεύτερο βίντεο και μοιάζει όντος να πάτησε. Δεν ξέρω αν ο διαιτητής είδε κάτι άλλο από την δικη του οπτική γωνία, αλλά φαίνεται να κάνει λάθος. Άλλωστε ποιος είπε ότι τα κοράκια είναι άμοιρα ευθυνών;
      Εδώ ο τύπος μάλλον παρασύρεται από το γεγονός ότι οι μισητοί κάνουν ένσταση. Οι Saint Louis πάντως λειτουργούν πολύ σωστά. Στέλνουν την μπάλα στην πρώτη βάση, καθώς αν δεν το κάνουν ο διαιτητής δεν θα πει τίποτα. Είναι ένα από τα παραξενα των κανονισμών. Δεν είναι υποχρεωμένοι να πουν οι διαιτητές αν πατήθηκε μία βάση. Πρέπει να το ζητήσουν οι αντίπαλοι. Και εδώ τον παρασέρνουν στο λάθος.

      Διαγραφή
    2. Το σχόλιο πάντως για τον Αλαφούζο δεν είμαι σίγουρος αν το κατάλαβα σωστά. Αναφέρεσαι στις επιστολές περί διαιτησίας;

      Διαγραφή
    3. Εχεις δικιο, παρασυρθηκε ο νεαρος αν καταλαβα καλα umpire...εγω ειμαι σιγουρος οτι ειναι λαθος αποφαση...ισως επειδη ηθελα να το γυρισουν οι Μετς...ρανερ ον σεκοντ, 0 αουτ...τουλαχιστον η ισοφαριση ηταν πολυ πιθανη...
      Ναι, αναφερομαι στις υπερβολικες κατα την αποψη μου 'αντιδρασεις' του...βασικα ηθελα να επισημανω τη διαφορα νοοτροπιας, ελπιζω να μην αγγιξα ευαισθητη χορδη.

      Διαγραφή
    4. Έγώ με το ποδόσφαιρο δεν έχω ευαίσθητες χορδές. Είναι απλά που εργάζομαι στον ΣΚΑΪ.
      Ποδοσφαιρικά πάντως, είμαι ΑΕΚτζής, πονάω περισσότερο για τους Giants. Θεωρώ δε, ότι μάλλον η ΑΕΚ, όπως και πολλές ομάδες πριν από αυτή, θα έπρεπε να είναι στη Δ' Εθνική. Είμαι υπέρ του ξεκαθαρίσματος του ποδοσφαίρου. Κατά των στρατών της κάθε ομάδας, των εφημερίδων που έχουν τίτλους όπως "πελάτες" "λαγοί" και άλλα τέτοια, καθώς θα ήθελα -αν το αποφασίσω ποτέ- να μπορώ σε 10 χρόνια να πάω τα παιδιά μου στου γήπεδο χωρίς να φοβάμαι για την ασφάλειά τους. Η διαφορά νοοτροπίας πάντως βρίσκεται παντού και η αντίδραση Αλαφούζου μπορεί κάλλιστα να δικαιολογηθεί (αν και υπερβολική) μέσα στον παραλογισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν δηλαδή ήταν όλα λογικά να πω "εντάξει, το παράκανε". Αλλά σε αυτό που έχουμε ως πρωτάθλημα, όλα επιτρέπονται.

      Διαγραφή
    5. Συμφωνω σε ολα εκτος απο την τελευταια σου προταση. Δεν μπορω να τα επιτρεψω ολα, σορρυ. Οπως δεν μπορω να επιτρεψω και στον αλλο να λεει οτι ο διαιτητης εγκληματισε κατα της Ελλαδος για ενα κωλοπεναλτυ.Σεβομαι ομως την επαγγελματικη σου ιδιοτητα και το σταματω εδω...Extra innings!

      Διαγραφή
    6. Είπαμε. Υπερβολικό.
      Bottom of 10th.
      Let's go Giants!!! Τι βλακώδες σύνθημα Θεέ μου!!!

      Διαγραφή
    7. Σωστός ο διαιτητής. Safe o Crawford, επιτυχημένο το bunt. Runner in a scoring position, Pagan στο plate, ένα out. Έλα να τελειώνουμε.

      Διαγραφή
    8. Dbacks bullpen, σακια απο πατατες, αυτη τη στιγμη σας μισω με παθος.

      Διαγραφή
    9. Συγχαρητηρια, ωραιο παιχνιδι. Καληνυχτα.

      Διαγραφή
    10. τώρα άμα σου πω ότι θέλω και Νικη των twins τι θα μου πεις;;;

      Διαγραφή
  16. @ GreekPitcher Τη διάβασες την ανάρτηση που είχα γράψει, γιατί αγαπάω το Baseball. Είναι λίγο παραπάνω μπλα-μπλαδιάρα απ' ότι θα έπρεπε, όμως δίνει όλες τις απαντήσεις. Πες μου εντυπώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τη διάβασα και μου φάνηκε μια χαρα.....
      ήθελα να σε ρωτήσω τι ταινίες έβλεπες για το baseball και ποιο ντοκιμαντέρ ;

      Διαγραφή
    2. Από ταινίες, η κορυφαία είναι "Ο Καλύτερος" με τον Roberd Redford. Δεν έχει ξεπεραστεί ακόμη αυτή η ταινία. Από εκεί και πέρα δεν εννοώ κάποια άλλη συγκεκριμένη, αλλά εννοω ταινίες όπου απλά σε κάποια σκηνή υπήρχε Baseball. Οι καλές πάντως που έχω ξεχωρίσει (για το Baseball και όχι απαραίτητα για την κινηματογραφική τους ποιότητα) είναι το "For the love of the Game", το "The Rookie", το "Babe", το "Field of Dreams" αν και χρειάζεται πολλές γνώσεις γύρω από το σκάνδαλο Black Sox, το "The Fan", το "Fever Pitch" που είναι μία ωραία ανάλαφρη κομωδία γυρισμένη κατά την περίοδο που οι Red Sox γυρίζουν την κατάρα του Babe.

      Στο Ντοκιμαντέρ τώρα. Λέγεται Baseball, του Ken Burns και αποτελείται από 9 δίωρα (ένα για κάθε inning) με όλη την ιστορία του Αθλήματος. Στη συνέχεια δημιουργήθηκε και ένα 10 inning με τις πιο σύγχρονες εποχές. Τα έχω δει όλα και είναι καταπληκτικά. Τα κατεβάζεις εύκολα από torrent.

      Διαγραφή
    3. Τις ταινιες οκ τις εχω δει και εγω ολες -νομιζω- το ντοκιμαντέρ οχι αλλα μολις ξεκινησα το κατεβασμα του....
      βιβλια εχεις ? και αν ξερεις καποιο να προτεινεις?

      Διαγραφή
    4. Όχι πολλά πράγματα σε βιβλία. Ό,τι διαβάζω είναι στο Internet. Έχω δυο-τρία μικρά λευκώματα, αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.

      Διαγραφή
    5. Το ντοκιμαντέρ είναι όλλα τα λεφτά. Είναι και πολύ καλή δουλειά.

      Διαγραφή
    6. Να ρωτήσω και εγώ κάτι γιατί με το ντοκιμαντέρ με ενδιαφέρει...Δηλαδή είναι 2Χ10=20 ώρες ντοκιμαντέρ;

      Και κάτι άλλο...Angels in the Outfield δεν είναι καλή ταινία;

      Διαγραφή
    7. Για το ντοκιμαντερ σου απάντησα στην άλλη ανάρτηση. Για την ταινία που ρωτάς δεν γνωρίζω λεπτομέρειες

      Διαγραφή
  17. Καλά παιδιά χτες έγινε χαμός...και βρήκατε μέρα ρε γαμώτο που δεν μπορούσα να μείνω στον υπολογιστή...άμα έχει ο άλλος φροντιστήρια από τις 4 μέχρι τις 8 που να κάτσεις να ασχοληθείς με το οτιδήποτε...Αλλά πρέπει να μαζέψουμε τις ώρες γιατί φέτος και του χρόνου θα έχω δύσκολο έργο στο σχολείο... Συγχαρητήρια σε όποιον κέρδισε στο στοίχημα, και μιας και είμαι η μασκότ του blog φέρτε το 30% ο καθένας -μιας και έχουμε να αγοράσουμε εξοπλισμό για τα χιονισμένα βουνά της Ελλάδας-... Ευχαριστώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή