Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Quadruple Play

Είναι προφανές ότι Quadruple Play δεν υπάρχει στο Baseball, υπάρχει όμως στο Στοίχημα και το πέτυχα χθες "βλέποντας" και τα τέσσερα μεγάλα ονόματα στα οποία στοιχημάτισα. Και Cain, και Darvish, και Verlander και Sale, αποφεύγοντας ορθά Sabathia και Arroyo (αν και δυστυχώς κάποιοι τον επέλεξαν).
Στα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τώρα, χθες κέρδισαν οι δύο βασικοί διεκδικητές του τίτλου (Ιταλία και Ολλανδία) εξασφαλίζοντας έτσι μία θέση στον τελικό της Κυριακής. Το παιχνίδι που μετέδοσα εγώ από το Eurosport 2 ήταν το Ισπανία@Ολλανδία και είχε πολύ ενδιαφέρον, καθώς ξεκίνησε με 2 runs από τους Ολλανδούς, συνεχίστηκε με μηδενικά innings μέχρι το 9ο και εκεί, η Ισπανία -μόλις την τελευταία στιγμή- έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, καθώς με δύο out είχε δρομείς στην δεύτερη και τρίτη βάση. Τελικά ο ροπαλιστής της βγήκε Strikeout και το παιχνίδι τελείωσε.
Μετά από αυτά τα αποτελέσματα, το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στην Ιταλία και την Ολλανδία (20:00) θα είναι διαδικαστικό με ψυχολογική περισσότερο βαρύτητα, καθώς με άλλον αέρα θα πάει στον τελικό ο νικητής και με άλλον αέρα ο ηττημένος. Το σίγουρο πάντως είναι ότι και οι δύο ομάδες θα προστατεύσουν τα αστέρια τους, με σκοπό να τα ρίξουν στην μάχη της Κυριακής που θα ξεκινήσει στις 14:30.

Πάμε στις σημερινές προβλέψεις της MLB τώρα. Δυστυχώς λόγο ιδιαιτέρου φόρτου εργασίας δεν μπορώ να είναι αναλυτικός. Σήμερα θα παίξω μονο διπλά, παρά το γεγονός ότι είμαι ο πρώτος που λέω ότι είναι δύσκολο να κάτσει ένα δελτίο με το ίδιο σημείο. Παρά ταύτα θα το προσπαθήσω.

622 Los Angeles Angels @ Kansas City Royals
Ναι στον Greinke.
Διπλό για τους Αγγέλους με απόδοση 1,60.

663 Cincinnati Reds @ Miami Marlins
Ναι στον Cuerto.
Διπλό για τους Κόκκινους με απόδοση 1,70.

655 Pittsburgh Pirates @ Chicago Cubs
Οι Pirates έχουν χάσει 7 σερί. Κάποια στιγμή θα αντιδράσουν. Απέναντι στους Cubs είναι ευκαιρία.
Διπλό για τους Πειρατές με απόδοση 1,60.

661 Philadelphia Phillies @ Houston Astros
Η Philadelphia έχει ξυπνήσει. Το Houston αντιθέτως κοιμάται.
Διπλό για τη Φιλαδέλφεια με απόδοση 1,45.


9 σχόλια:

  1. καλησπέρα και απο μένα ...αφου χτες δεν πρόλαβα να παίξω τις μεγάλες αποδόσεις των φαβορί .... τελικα δεν έπαιξα τίποτα ( ο ΟΠΑΠ απο ένα σημείο και μετα έφραξε τα δυο παιχνίδια) και τελικα μάλλον γλιτώσαμε την ήταν του arroyo ...
    κωστα μπράβο φίλε για την τετράδα πάντα τέτοιες επιτυχίες
    εγω σήμερα θα πάω,αντί συμβατικά !!!!! θα προτείνω εκπλήξεις και μεγάλες αποδόσεις .....
    πρώτον το under στο N.Y.Y. vs Tampa Bay το,όριο 8.5 ειναι ψηλό για nova k shields
    δεύτερο μεγάλο σημείο το διπλό του Seattle μέσα στο Texas ... μόνο και μόνο λόγω Vargas .....
    τέλος θα πάω - με υποκειμενικό βλέμμα το ξέρω - στην Νικη των twins εναντίον των white sox
    αν κάποιος μπορεί να φέρει Νικη για τους twins ειναι ο deduno ενω ο liriano των Sox, δεν πείθει ....
    αυτα για σήμερα κωστα σύμφωνω με reds k angels

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κωστα σε ακούω σε επανάληψη στο Ισπανία Ολλανδία θα μεταδόσεις και σήμερα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδα την ερώτησή σου μετά την μετάδοση. Μετέδοσα, τελείωσα. Ήταν πολύ καλό. Στενοχωριέμαι για δύο πράγματα. Που δεν πέρασε η Ελλάδα, ώστε να την περιγράψω στο πρώτο παιχνίδι αντί της Σουηδίας και που δεν μπορώ λόγω δουλειάς να μεταδώσω τον τελικό. Δεν πειράζει. Θα τον παρακολουθώ.

      Διαγραφή
    2. It's ok σε είδα ... Ε μάλλον σε άκουσα χαχα
      Δυστυχώς οι twins δεν μου έκαναν την χάρη αφου παραλίγο στο τελευταίο inning να το γυρίσουν αλλα δεν ....

      Διαγραφή
  3. Breaking news !!!: Δεν θα ξεκινήσει αύριο ως βασικός pitcher για τους dodgers ο C.Kershaw λογω ενοχλησεων στο ισχιο ενω εχουν εκφραστει φοβοι οτι μπορει να χάσει το υπόλοιπο της χρόνιας εφόσον κριθεί απαραίτητο να κάνει επέμβαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημέρα ..... αυτα ειναι....
    πιάνω το Seattle στο 2,50!!!! πιάνω το under στο Yankees vs rays στο 1,85 Χανω για λίγο τον άσος των twins και με χαντάκωνουν η Φιλαδέλφεια του 1,45 και το σινσινατι .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή