Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Grand Slam ξανά και ξανά

Ταμείο ξανά!!!! Τέσσερα στα τέσσερα ξανά. Είναι αλήθεια ότι τις τελευταίες τέσσερις  ημέρες με πάει πολύ καλά, την ίδια στιγμή όμως με τρώει η πολύ δουλειά (το κάνει αυτό στον αφέντη είναι αλήθεια) και έτσι καθυστέρησα να βάλω σήμερα προβλέψεις. Το κάνω τώρα χωρίς πολλές αναλύσεις κι αν τα καταφέρω αργότερα θα κάνω προσθέσεις.

601 Toronto Blue Jays @ New York Yankees
Θα τιμήσω την επιστροφή του "μεγάλου" Pettite. Μεγάλου και σε ηλικία, αλλά και σε ικανότητες.
Άσσος για τους Bombers της Νέας Υόρκης με απόδοση 1,40.

604 Milwakee Brewers @ Pittsburgh Pirates
Ο Burnett είχε πάει πολύ καλά όλη τη χρονιά, και ιδίως στο γήπεδό του. Τελευταία και αυτός και οι Pirates παρουσιάζουν κάμψη, πιστεύω όμως ότι σήμερα οι πλανήτες θα ευθυγραμμιστούν και ο Burnett θα επανέλθει στις εντός έδρας νίκες.
Άσσος για τους Πειρατές με απόδοση 1,80.

605 Atlanta Braves @ Miami Marlins
Οι Braves βρίσκονται σε μεγάλα κέφια. από την άλλη οι Ξιφίες ανεβάζουν τον Eovaldi, έναν τρύπιο τύπο που έχει κερδίσει μόλις 4 παιχνίδια ενώ έχει χάσει 12.
Διπλό για τους Γενναίους με απόδοση 1,60.

610 Saint Louis Cardinals @ Houston Astros
Οι μισητοί, μισητοί, μισητοί Cardinals είναι πολύ συχνά μία όαση σταθερότητας κι ας τους βρίζω. Μάλιστα με τον Lohse στο mount γίνονται ακόμη καλύτεροι. Πιστεύω ότι οι Astros δεν θα μπορέσουν να τον παρακολουθήσουν.
Άσσος για τους Cardinals με απόδοση 1,30.

612 Texas Rangers @ Los Angeles Angels
Pitchers' Game. Αυτό πιστεύω ότι θα παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν στο Anahaim. Dempster για τους Rangers, Weaver για τους γηπεδούχους και το όριο του ΟΠΑΠ αρκετά πλούσιο για τα δύο αυτά ονόματα.
Under με όριο 7,5 και απόδοση 1,75.

12 σχόλια:

  1. χαιρετε και παλι...
    Κωστα ερχομουν φορτσατος να σου προτεινω ενα super standard... αλλα με προλαβε ο ΟΠΑΠ
    ειχα δει στο κουπονι οτι ειχε το οριο under/over στο detroit vs oakland στο 8.5.... δηλαδη πολυυυυ ψηλα ... αλλα κανοντας ενα refresh στην σελιδα του μολις τωρα ειδα οτι συμμορφωθηκε και το κατεβασε στο 7.5 ...
    και παλι το θεωρω πιθανο αφου και οι 2 pitchers εχουν απιστευτη φορμα και κανουν .... ομαδικα strikeouts (φοβαμαι οτι παλι θα δυσκολευτει η ομαδα μου...)
    απο κει και περα συμφωνω με τα αυτονοητα...
    Αtlanta....
    Cardinals.....
    αυτα...

    εεεεε συγγνωμη κωστα προσεξες μηπως οτι παιζει και το φρικιο??? παλι δεν λες κουβεντα????
    Ε ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΣΤΑΝΤΑΡ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...
    LINCECUM ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως αυτός ο Griffin πολύ περίεργη περίπτωση, δεν τον πρότεινα όμως διότι τον περιμένω κάποια στιγμή να την φάει πολύ γερά. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Βέβαια σε αυτό το παιχνίδι αυτός είναι το κλειδί. Αν κρατήσει τους Tigers, δύσκολα θα σκοράρουν πολύ οι Athletics, οπότε το under είναι πιθανό.

      Από εκεί και πέρα ο Lincecum δεν είναι και για χόρταση. Φυσικά και τον είδα, αλλά αν θυμάμαι καλά έπαιξα υπέρ του πρόσφατα και κέρδισε. Θα έχει τέταρτη νίκη σερί; Δύσκολο μου φαίνεται. Εκτός αν ξύπνησε για καλά.

      Διαγραφή
  2. καλημερα ...
    ξυπναω πριν καμια δυο ωρες και βλεπω ενα παιχνιδι στο seattle παιζεται ακομα εε λεω 5.10 ξεκινησε ειναι 8,10 οκ νορμαλ χρονος .. φευγω παω γραφειο ... περνω καφε καθομαι στον υπολογιστη μου πριν μιση ωρα (9.30) και βλεπω ακομα παιζεται!!!!!
    Η ωρα στο seattle ειανι 12.10 oι τυποι ειναι στο 16ο Inning και προχωρανε ισοπαλοι 2-2 ενω παιζουν πανω απο 5 ωρες σερι ....στις κερκιδες εχουν μεινει καμια 200αρια φανατικοι η ξενυχτηδες ή αργοσχολοι που δεν εχουν δουλεια την επομενη και οι σχολιαστες της τηλεορασης ψαχνουν ανοιχτο stand με espresso για να παραμεινουν ακμαιοι!!!!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ BASEBALL.......
    Δυστυχως η "μαγεια" του στοιχηματος ειναι την μια μερα να πιανεις και τις καλτσες σου και την επομενη να πιανεις τα αρ... σου
    χτες πιασαμε τα τελευταια....
    ΚΩστα ειχες δικιο για τον Pitcher των A's που εφαγε run με το τσουβαλι.... οκ προφανως οι παικτες της ομαδας μου μεταμορφωνονται οταν επιστρεφουν στην εδρα τους αλλα οχι και ετσι...
    Μετα το τεξας εφαγε επισης πολυ ξυλο..... οποτε και αυτα τα δυο under πηγανε περιπατο....
    τελικα τα μονα που μας εσωσαν ηταν οι μισητοι σου Κωστα.... και το αγαπημενο σου φρικιο STANDAR ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙΣ... ΧΑΧΑΧΑΧ
    Αυτα για τωρα τα λεμε αργοτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανε σε 17ο inning ενα ακομα και θα εχουν παιξει σερι 2 παιχνιδια σε μια μερα ..... χαχαχα
    μηπως να μην παιξουν το αυριανο και ο νικητης να χρεωθει διπλη νικη ?? αχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kωστα αμα εχεις προσβαση βαλε... τυποι κοιμουνται στις εξεδρες.... χαχαα το bullpen μαλλον εχει αδειασει...... μολις βγηκε ενα foul ball στις ψηλες κερκιδες και 2 πιτσιρικαδες την κυνηγανε αναμεσα στις αδειες κερκιδες.....χαχαχα ανεβαινουν τις σκαλες για να την πιασουν αφου δεν εχει μεινει κανεις αλλος εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο Top του 18oυ inning οι Orioles προηγουνται 2-4 και φαινεται να θελουν πιο πολυ αυτο το παιχνιδι...
    Αν τελειωσει εδω νομιζω οτι ειναι ρεκορ χρονιας ως το μακρυτερο παιχνιδι .... οχι ομως και στην ιστορια της Mlb ...
    απο μια προχειρη ερευνα ειδα ενα παιχνιδι του 1984 με 25 Innings.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mολις τωρα προσεξα δε οτι οι Οrioles εχαναν ως το top του 9ου Inning 2-0 και ισοφαρισαν τοτε......
    πολυ καλο το σχολιο στο twitter της MLB‏@MLB

    The key to this game for the @Orioles has been scoring twice every ninth inning

    Κερδισαν λοιπον οι Orioles στο 4ο μακρυτερο παιχνιδι στην ιστορια του MLB οπως το κατεταξε ο σχολιαστης της τηλεορασης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι λύνεται και η απορία μερικών, πως γίνεται δύο ομάδες να παίζουν Doubleheaders, δίνοντας δηλαδή δύο αγώνες μέσα στην ίδια ημέρα. Αφού εδώ έπαιξαν δύο παιχνίδια σερί!!!

      Διαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξύπνησα σήμερα και έφυγα σαν τρελός για να βγω στην Πόπη, οπότε δεν έχω δει ακόμη τίποτα. Τώρα κάθησα στο γραφείο μου και προσπαθώ να βάλω τα πράγματα σε μία σειρά.
      Δεν ξέρω αν στον ΟΠΑΠ μας διαβάζουν, αλλά αν μας λαμβάνουν υπόψη τους, τότε να ψιθηρίζουμε, καθώς όντος αυτός ο άσσος στο 618 Dodgers@Nationals είναι ευκαιρία. Όχι ότι είναι εύκολος ο Harang, αλλά μετά από τρεις ήττες οι Washington πιστεύω ότι επιστρέφοντας στην έδρα τους θα το κερδίσουν το παιχνίδι.

      Διαγραφή
    2. xaxax εγραψα απο κατω και παλι το αρχικο μου post Που καταλαθος διεγραψα...
      πραγματι θεωρω και εγω οτι αυτο το 1.80 ειναι ευκαιρια ...
      ε τωρα τι να σου πω αν μας διαβαζουν στον ΟΠΑΠ...
      δεν μας φωναζουν απο εκει να τους βγαζουμε πρωι πρωι αποδοσεις και να τις αλλαζουμε εγκαιρως.....¨χααχαχα
      τα χαιρετισματα μου στην Ποπη....

      Διαγραφή
  8. ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΥ POST ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΟΠΑΠ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ WASHINGTON VS DODGERS ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ (ΑΦΟΥ ΧΤΕΣ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ) ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΧΤΕΣΙΝΟΙ ΑΡΧΙΚΟΙ PITCHERS (ΖΙΜΜΕRMANN VS HARANG) ΧΤΕ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ 1.60/2.05 ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΙΝΕΙ 1.80/1.80 (ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ PITCHERS ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ)
    ΟΠΟΤΕ ΘΕΩΡΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΣΤΟ 1,80.... ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...
    SORRY ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ TO POST.

    ΑπάντησηΔιαγραφή