Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Εθνική τέλος σήμερα. Συνεχίζουμε με MLB

Είμαι ευχαριστημένος από τις χθεσινές μου προβλέψεις, καθώς πέτυχα τρεις στις τέσσερις, "βλέπωντας" τη νίκη-έκπληξη των Red Sox απέναντι στους Yankees. Μου ξέφυγε μόνο το under των Nats με τους Mets, καθώς οι pitchers της Νέας Υόρκης τα έκαναν ρόιδο.
Στενοχωρήθηκα όμως με την ήττα της Εθνικής μας από τη Σουηδία. Η αντίπαλοί μας απεδείχθηκε ότι δεν ήταν τόσο εύκολοι όσοι νομίζαμε, χρησιμοποιώντας ξεκούραστους pitchers που δεν είχαν παίξει ακόμη στο τουρνουά, που σημαίνει ότι μας αξιολόγησαν καλύτερα, δείχνωντας ότι προνόησαν να τα δώσουν όλα, γι' αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Έτσι, τώρα μας μένει το παιχνιδι, με τη Γαλλία, που αν το κερδίσουμε, ίσως πετύχουμε την άμεση πρόκρισή μας για το επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, χωρίς να χρειαστεί να συμμετάσχουμε σε προκριματικές διαδικασίες.
Από εκεί και πέρα, σας θυμίζω ότι Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, ο γράφων θα μεταδόσει ζωντανά από το Eurosport 2 τρία παιχνίδια που θα ξεκινήσουν στις 20:30, ενώ θα υπάρξει και κάλυψη του τελικού της Κυριακής που θα ξεκινήσει στις 14:00. Δυστυχώς δεν θα μεταδόσω αυτή την συνάντηση καθώς εκείνη την ημέρα εργάζομαι.
Όλο το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε κάνοντας κλικ εδώ.


616 Saint Louis Cardinals @ San Diego Padres
Εχθές οι παπάδες έκαναν μία μεγάλη έκπληξη, κερδίζοντας τους μισητούς, μισητούς, μισητούς Cardinals οι οποίοι στο βουναλάκι είχαν ανεβάσει τον Wainwright. Θεωρώ ότι οι πιθανότητες να επαναλάβουν το ίδιο αποτέλεσμα (κι ας παίζουν εντός έδρας) είναι πολύ μικρές. Ο Lohse με τις ελάχιστες ήττες (του έχουν αποδοθεί μόλις δύο) και το ERA στο 2,81 δεν αφήνει περιθώρια στους ροπαλιστές χαμηλής δυναμικής των Padres.
Διπλό για τους Cardinals με απόδοση 1,75.

621 Pittsburgh Pirates @ Cincinnati Reds
Ο Burnett έκανε φέτος μία αναπάντεχα καλή χρονιά, με μία ομάδα που φάνηκε σαν να τον ακολουθεί στην πολύ καλή του απόδοση. Στις τελευταίες του εμφανίσεις όμως  φαίνεται να έχει χάσει αυτή τη σπίθα που είχε τους πρώτους μήνες της χρονιάς. Στα τελευταία 6 παιχνίδια, έχει καταγράψει μόλις μία νίκη εντός έδρας, ενώ η ομάδα έχει χάσει στα υπόλοιπα 5 και σε αυτόν του έχουν αποδοθεί τα 3 L. Φοβάμαι ότι η έδρα των Reds δεν είναι το σημείο στο οποίο ο Burnett θα αλλάξει το αρνητικό trend.
Άσσος για τους Reds με απόδοση 1,75.

622 Cleveland Indians @ Texas Rangers
Τους Indians και τους Rangers τους χωρίζει μία άβυσσος. Οι Ινδιάνοι έχουν ξεφουσκώσει καιρό τώρα ενώ οι Rangers παραμένουν φάρος στην American League. Με τον Dempster στο βουναλάκι δεν πιστεύω οτι υπάρχουν ελπίδες για την αδύναμη φυλή.
Άσσος για τους Rangers με απόδοση 1,35.


269 Oakland Athletics @ Los Angeles Angel
Αυτό το παιχνιδι το έχω βάλει ως έκπληξη. Οι Athletics έχουν ήδη δύο νίκες απέναντι στους Αγγέλους και πάνε να τους σκουπίσουν μέσα στην έδρα τους. Δυσκολο; Ναι, δύσκολο, όχι όμως ακατόρθωτο, όταν στο βουναλάκι για τους Angels ανεβαίνει ο Santana, ο άνθρωπος με το γελοίο μουσάκι, και το υψηλότατο ERA 5,21.  Από την άλλη, οι Athletics έχουν τον Griffin που δεν έχει σημειώσει ήττα, ενώ η ομάδα έχει τους επιθετικούς της σε πολύ μεγάλη φόρμα με πρώτο τον Cespedes.
Διπλό για τους Athletics με απόδοση 1,95.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου