Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

POSTSEASON GRAND SLAM

Double Play προχθές Grand Slam χθες . Νομίζω λοιπόν ότι μετά από αυτή τη νέα τρελή επιτυχία έξι σερί προβλέψεων μέσα σε δύο ημέρες, σε έξι αγώνες του δύσκολου Postseason, μου αξίζει μία ξεχωριστή ανάρτηση που να μνημονεύει το γεγονός.


Χθες η μέρα ήταν χωρισμένη στα δύο. Τα δύο πρώτα παιχνίδια των Giants και των Cardinals ξεκαθάρισαν νωρίς, καθώς τα ρόπαλα των νικητών πήραν τον πρώτο λόγο και συνδιάστηκαν άψογα με τους pitcher και των δύο ομάδων.

Τελείως διαφορετική ήταν η εικόνα των δύο παιχνιδιών που παίζονταν το ξημέρωμα, καθώς και στα δύο οι νικητές ήρθαν from behind κερδίζοντας με walk off hits. Έτσι, ενώ έπεσα για ύπνο με το ένα δελτίο να με στέλνει ταμείο, ξύπνησα και με το άλλο δελτίο στο τσεπάκι.

ΤΕ-ΛΕΙ-Α!!!

3 σχόλια:

  1. και με .triple... home run ... καλα δεν ητανε..... επρεπε δηλαδη να πιασεις και την ανατροπελα των A's???? τζαμπα το ξενυχτι που εριξα .... και τα μπινελικια στον Valverde πρωινιατικα.....
    και με βλεπω να πεφτω απο τις 11 σημερα για υπνο ... και να ξυπναω παλι 5.00 να δω τον τελικο των τελικων.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα φίλε μου. ΟΛΑ!!!
    Άκου "ανατροπέλα"!!! πολύ καλό
    Και αυτός ο Valverde περίεργο πράμα ρε φίλε. Δεν χάνει αυτός το τύπος. Έχει αυτό το περίεργο στήσιμο που είναι σαν να έχει καταπιεί μπαστούνι, αλλά με αυτόν τον τρόπο κρύβει πολύ καλά την μπάλα και την βλέπει ο ροπαλιστής μόλις βγει από το χέρι του στα 16 μέτρα. Μου έκανε εντύπωση που τον έσκισαν έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε κανεις πολύ παρεα με την ΤΡΟΙΚΑ και γίνεσαι απληστος.....
      και αυτοί θελουν να μας τα παρουν ΟΛΑ..... να το προσεξεις αυτο!!!!
      Ναι ανατροπέλα βγαινει απο την ανατροπή που σε κοπαναει σαν προπέλα.......χχεχε...
      Aσε ρε συ ο τυπος γενικα ειναι πολυ καλος... ειδικά περσι ειχε 52στα52 saves.... ενω φέτος ειχε 35στα40 ... ενω ειναι το πρωτο postseason game που σκατώνει στα 6 της καριέρας του...
      αλλωστε ειχε σώσει το Game 1 στο Detroit δινωντας την νικη στον Verlander.......
      Anyway ελπιζω σημερα να τελειώσει οπως πρέπει το παιχνίδι...

      Διαγραφή