Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Πρώτο Στοίχημα για το 2012 με Athletics

Προγενική πρόβα του Opening Day η Τετάρτη, με επίσημο παιχνίδι που μετράει στο Αμερικάνικο Πρωτάθλημα, αλλά γίνεται στην Ιαπωνία.
Πρώτη ημέρα Στοιχήματος λοιπόν και για το Baseball στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.
Ο αγώνας είναι ανάμεσα στους Oakland Athletics και τους Seattle Mariners.
Και οι δύο ομάδες είναι αδύναμες και ασταθείς και ανεβάζουν στο βουναλάκι pitchers με υψηλό ERA. Ο Felix Hernandez για τους Mariners έχει 4,50 και ο Brandon McCarthy για τους A's έχει 4,63. Η διαφορά ανάμεσα στους δύο φαίνεται από το WHIP τους (Walk & Hits per Inning Pitched) δηλαδή ένα στατιστικό που δείχνει πόσους περπατάει και πόσα χτυπήματα επιτρέπει κάθε Pitcter. Για τον μεν Hernandez των Mariners είναι 0,94, ενώ για τον McCarthy είναι υψηλότερο, στο 1,46. Ίσως λοιπόν δικαίως ο ΟΠΑΠ να δίνει απόδοση 1,9 για τους Ahtletics και 1,7 για τους Mariners.
Από την άλλη όμως, οι Athletics ήταν εκείνοι που πήγαν πραγματικά καλά στο άτυπο πρωταθληματάκι των ομάδων στο Spring Training. Σημείωσαν την τρίτη καλύτερη επίδοση από όλες τις ομάδες με 14 νίκες και 5 ήττες ενώ οι Mariners ήρθαν έκτοι με 12 νίκες 8 ήττες. Από την άλλη, οι Mariners έχασαν και τα δύο παιχνίδια στα κλειστά γήπεδα της Ιαπωνίας κι ας έχουν Ιάπωνες ιδιοκτήτες.
Γέρνω λοιπόν προς τους Athletics και την καλύτερη απόδοση του 1,90.

Το παιχνίδι αρχίζει 13:10 άρα δεν έχετε όλη την ημέρα να στοιχηματίσετε όπως στα παιχνίδια της Αμερικής.
Θα το δείξει ζωντανά η MLB.TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου