Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Πάμε για Under

Κακή αρχή για τους A's και για την επιλογή μου, καθώς οι Mariners σε ένα παιχνίδι χαμηλού σκορ που κρίθηκε στην δεύτερη παράταση, κέρδισαν με 3-1 το πρώτο παιχνίδι τις χρονιάς.
Ο αγώνας είχε ωραίες αμυντικές φάσεις, αλλά ήταν φτωχός σε επίθεση με τους Mariners να σημειώνουν 9 hits και τους A's 6.
Φαίνεται λοιπόν ότι τα ρόπαλα του Oakland δεν είναι σε καλή κατάσταση και δεν βοήθησαν τον starter τους, ο οποίος πήγε καλά δίνοντας μόλις έναν πόντο. Στο επόμενο παιχνίδι τώρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, με τον Bartolo Colon στο βουναλάκι. Ο βετεράνος pitcher, έχει να ρίξει σε επίσημο αγώνα από το 2010 γεγονός που προβληματίζει, όμως όπως και να έχει είναι ένα μεγάλο όνομα, πιθανότατα στην τελευταία του χρονια. Απέναντι στους Mariners όμως έχει 14 νίκες και 11 ήττες.
Από την άλλη οι Mariners ανεβάζουν στο mount τον Vargas, ο οποίος έχει μία νίκη και τρεις ήττες απέναντι στους A's.

Τί θα γίνει λοιπόν την Πέμπτη;
Αμφιταλαντεύομαι, όπως φαίνεται να αμφιταλαντεύονται και εκείνοι που βγάζουν τις αποδόσεις, καθώς δίνουν 1,8 και για τις δύο ομάδες. Σκέφτομαι λοιπόν να προτιμήσω το σημείο under, καθώς το όριο 8,5 μου φαίνεται υψηλό με δεδομένη τη σημερινή χαμηλή απόδοση των ροπάλων και των δύο ομάδων.
Under λοιπόν.


Θυμηθείτε το παιχνίδι αρχίζει στις 12:10 και το δείχνει (όπως πάντα) η MLB.TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου