Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Μία ματιά στους Reds

O Mr. Redlegs, η μασκότ των Reds
Φέτος, ίσως η χρονιά να είναι Κόκκινη.
Οι Cincinnati Reds, μετά την κατάκτηση του Division τους το 2010, πέρυσι τα έκαναν ρόιδο και βρέθηκαν τρίτοι. Γιατί; Διότι δεν είχαν καλό pitch. Και δυστυχώς σε αυτό το παιχνίδι, το pitch είναι το Α και το Ω.

Φέτος λοιπόν οι αλλαγές που έκαναν επικεντρώθηκαν ακριβώς στο βουναλάκι. Ήρθε ο Mat Latos, ο οποίος έχει και Fastball και sinker και curve και change-up. Μαζί του θα είναι ο Sean Marshall, ο οποίος πέρυσι μείωσε το ERA του σε 2,26 από 2,65 το 2010, καθώς και ο Cuerto που έχει επίσης καλές επιδόσεις με 2,31. Αν τώρα βελτιώσει την απόδοσή του και ο (πολύ συμπαθής) Arroyo (πέρυσι το ERA του πήγε στο 5,07 από 3,85) το starting rottation του Cincinnati θα είναι πολύ καλό. Επιπλέον η ομάδα πήρε και closer, τον Ryan Madson που πέρυσι πέτυχε 32 saves με τους Phillies.

Στο ρόπαλο τώρα. Και εδώ η ομάδα ανανεώθηκε και η επιθετική της τετράδα απαρτίζεται από τους Phillips, Ludwich, Votto και Bruce, ο οποίος πέρυσι ήταν σε ανοδική πορεία.
Αυτό λοιπόν που έχει σημασία είναι ο (πολύ καλός) προπονητής των Reds, Dusty Baker, να καταφέρει να συνδιάσει όλα τα παραπάνω με τέτοια μαεστρία ώστε η ομάδα να επανέλθει ψηλά.
Θεωρώ ότι θα τα καταφέρει γι' αυτό και περιμένω οι Reds να είναι μία από τις καλές επιλογές για νίκες, γεγονός που θα ικανοποιήσει και τον φίλο μου Κωνσταντίνο με τον οποίο παίζουμε Fantasy στο ESPN.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου