Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ελεύθερο και ζωντανό Baseball

Υπάρχει ένα θέμα στο οποίο δεν έχω κάνει μέχρι σήμερα κάποια αναφορά, και αυτό είναι παράληψή μου, την οποία και διορθώνω αμέσως. Ο λόγος για τα δωρεάν παιχνίδια που μεταδίδει η MLB.
Σε περίπτωση λοιπόν που θέλετε να παρακολουθήσετε ζωντανά παιχνίδια Baseball, μπορείτε να το κάνετε χωρίς καμία συνδρομή πηγαίνοντας στο site www.mlb.com. Εκεί υπάρχει καθημερινά το πρόγραμμα των αγώνων που προβάλλει η MLB.TV, και σε αυτά ένα σημειώνεται ως "Free Game of the Day". Κάνοντας λοιπόν κλικ σε αυτόν τον αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε LIVE (που σημαίνει ότι δεν υπάρχει On Demand το οποίο χρειάζεται συνδρομή).
 Βέβαια λόγω της διαφοράς ώρας τα παιχνίδια αυτά προβάλονται αρκετά αργά, καθως τα περισσότερα στην κανονική περίοδο ξεκινούν μετά τις 16:00 ώρα Αμερικής, (που θα πεί για την Ελλάδα τουλάχιστον μεσάνυχτα) με τα περισσότερα δωρεάν παιχνίδια να έχουν ώρα έναρξης 18:00 ή και 22:00 (δηλαδή 02:00 και 04:00 το ξημέρωμα) Σε καλή ώρα μεταδίδονται καμιά φορά παιχνίδια το Σαββατοκύριακο (μπορεί να ξεκινούν 12:00 το μεσημέρι ή και 13:00) αλλά δυστυχώς σπανίως επιλέγονται για δωρεάν μετάδοση.
Το σημερινό παιχνίδι αρχίζει στις 00:05 και είναι ανάμεσα στους Brewers και τους Dodgers.

Αν λοιπόν έχετε αποφασίσει να περάσετε κάποια λευκή βραδιά παρέα με Baseball, το Free Game of the Day" είναι η δωρεάν επιλογή σας.
Αν πάλι θέλετε να παρακολουθείσετε διακαώς την εξέλιξη ενός παιχνιδιού, πρέπει να σας πω ότι επιλέγοντας το Gameday, θα εντυπωσιαστείτε πόσο εντυπωσιακά "ζωντανό" είναι και σχεδόν σας μεταφέρει στο γήπεδο με γραφική αναπαράσταση των pitch και άμεση καταγραφή των φάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου