Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Πρόγνωση για το World Series

Το τρόπαιο του World Series
Πρώτη ημέρα επίσημων παιχνιδιών σήμερα για την MLB οπότε αν περάσετε από ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ, εκτός από το παιχνίδι της ημέρας (Oakland Athletics vs Seattle Mariners που σας γράφω παρακάτω) μπορείτε να στοιχηματίσετε και στον νικητή της διοργάνωσης.
Εγώ επέλεξα τους Detroit Tigers, οι οποίοι έχουν απόδοση 15 και φαίνονται πολύ δυνατοί φέτος με τον Migel Cabrera (ο οποίος επιστρέφει στις προπονήσεις μετά το τραύμα στο μάτι του πριν 8 ημέρες) το παιδοβούβαλο Prince Fielder και τον Justin Verlander πάνω στο βουναλάκι.
Αλλες επιλογές που θα μπορούσατε να δείτε σοβαρα είναι οι Phillies (με απόδοση 6) οι Angels, οι οποίοι λόγω Albert Pujols δίνουν 9, αλλά και οι Texas Rangers που δύο χρόνια τώρα φτάνουν στην πηγή, αλλά δεν πίνουν νερό. Με τον Yu Darvish στην σύνθεσή (που θα πρέπει όμως να δούμε πως θα αποδόσει σε κανονικά παιχνίδια) δίνουν απόδοση 10. Πάντα βέβαια υπάρχουν και οι Red Sox με 11 οι οποίοι όμως δεν το έχουν με το World Series και ειδικά φέτος εγώ δεν εμπιστεύομαι τον προπονητή τους.
Αν τώρα σας αρέσουν τα outsiders, θα μπορούσατε να εμπιστευθείτε τους Milwaukee Brewers (έχουν απόδοση 35 και θα ήταν η πρώτη μου επιλογή αν δεν είχαν αφήσει τον Fielder να φύγει), τους Arizona Diamond-backs με 30, αλλά και τους Miami Marlins (απόδοση 25) οι οποίοι έχουν νέο γηπεδο και δεν ξέρουμε αυτό πως θα τους επηρεάσει. Θα είναι pitchers friendly, ή hitters friendly; Άγνωστο, αλλά είναι ενδιαφέρον που υπάρχει ένας τόσο αστάθμητος παράγοντας καθώς μπορεί να απογειώσει, ή να καθηλώσει την ομάδα.
Από εκεί και πέρα, δεν θα πήγαινα στους Giants (παρά το ότι είναι η ομάδα μου και αποδίδουν 20) ούτε στους Atlanta Braves κι ας δίνουν 15, θα απέφευγα οπωσδήποτε τους Cardinals, αλλά και τους Cincinnati Reds.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου