Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ο μεγάλος Pettitte, ξαναφόρεσε τις ρίγες

Ανησυχία φαίνεται ότι έχει πιάσει του Yankees για τις επιλογές που έκαναν στο rotation τους. Διαφορετικά δεν μπορεί να δικαιολογηθεί η επιλογή τους να επαναφέρουν από τη σύνταξη τον 40χρονο Andy Pettitte ο οποίος το 2011 δεν έπαιξε καθόλου. Βέβαια κάποιες πληροφορίες θέλουν την ομάδα να συζητά μαζί του ήδη από τον Δεκέμβριο, αλλά τελικά δεν τα βρήκαν, κι έτσι στράφηκαν στον Pineda και τον Kuroda. Μάλλον όμως δεν είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία τους στο spring training, γι' αυτό και τελικά πίεσαν και επανέφεραν με έναν συμβόλαιο Minor League 2,5 εκατομμυρίων τον Andy, και ενδεχομένως να τον ρίξουν στο μεγάλο show, μόλις βάλει μερικούς αγώνες στο χέρι του.
Άρα, μάλλον τον στήνουν ως μπαλαντέρ των δύο που προανέφερα, καθώς δεν νομίζω ότι πρέπει να υπάρχουν ανησυχίες στο προπονητικό team για τον Sabbathia, τον Nova, ή τον Hughes ο οποίος παρεμπιπτόντως στο χθεσινό παιχνίδι έσκισε. Σε τρία inning δέχθηκε μόνο 3 hit και κανένα run, δεν περπάτησε κανένα και σημείωσε 3 K.
Γενικώς πάντως οι Yankees, αντιμετωπίζουν μία κατάσταση γήρανσης, και η επαναφορά Pettitte δεν βοηθάει σε αυτό. Είναι η τρίτη ομάδα με το μεγαλύτερο σε ηλικία roster, 28.6 ετών, με πρώτη την Arizona και δεύτερη την Philadelphia. Και μπορεί η εμπειρια να έχει τη σημασία της, αλλά έχει και το τίμημά της, καθώς ούτε ο A-Rod, ούτε ο Jetter, είναι στα νιάτα τους πια κάνοντας τα πράγματα αργά στο infield, αλλά αργά και στις βάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου