Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Παράταση στην έξωση από τα γήπεδα

Μικρή παράταση στο μαρτύριο της έξωσης μας από τα γήπεδα του Baseball δίνει η κυβέρνηση.
Έτσι, αντί να φύγουν όλοι οι παραχωρησικούχοι (και μαζί με αυτούς και η ΕΦΟΜ) σε ένα μήνα από τις εγκαταστάσεις που τους έχουν δοθεί μέσα στο Ελληνικό, τώρα έχουν δύο μήνες από την δημοσιοποίηση του νόμου.
Βέβαια με το ρυθμό που γίνονται τα πράγματα αυτή την περίοδο, λόγω και των εκλογών, δεν αποκλείεται ο νόμος του Υπουργείου Περιβάλλοντος να ψηφιστεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα και αρχές Απριλίου να έχει πάρει ΦΕΚ.
Πολύ απλά λοιπόν, και αν όλα γίνουν by the book, δεν αποκλείεται κατά τις αρχές Ιουνίου να μην μας επιτραπεί πλέον η είσοδος στα γήπεδα. Το ίδιο θα συμβεί και με τα γραφεία της ΕΦΟΜ, αλλά αυτό είναι δευτερεύον.
Σύμφωνα με τον νόμο -όπως τον τροποποίησε το καλό εκείνο παιδί που ακούει στο όνομα Παπακωνσταντίνου- οι παραχωρησιούχοι δεν θα λάβουν ούτε καν ειδοποίηση και θα πρέπει να φύγουν από μόνοι τους, ενώ οι μόνοι που θα εξαιρεθούν και δεν υποχρεούνται να εγκαταλήψουν τον χώρο του Ελληνικού, είναι το Τράμ και η Πολιτική Αεροπορία.
Βέβαια, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προτίθεται να κάνει κάποια εισήγηση για να διασωθούν οι αθλητικοί χώροι, όμως η κυβέρνηση είναι ανένδοτη. Είναι χαρακτηριστική η τοποθέτηση του κυρίου Μπιτσαξή, ο οποίος είπε ότι ακόμη και ο Άγιος Κοσμάς θα κλείσει και οι Αθλητές που προπονούνται για τους Ολυμπιακούς μπορούν να μεταφερθούν στο Μαρκόπουλο στις εγκαταστάσεις του ΟΔΙΕ. Εδώ κοντά δηλαδή και δίπλα στην καβαλίνα. Γιατί όχι;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου