Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

3η Εκπομπή Grand Slam

Τώρα με νέα πλάνα (που αν με πάρει χαμπάρι η MLB θα με μαμήσει) και νέες προγνώσεις. Νέα από την Εθνική μας που θα πάει στο Παγκόσμιο του Παναμά και ότι άλλο τρέχει στον κόσμο του Baseball.
Δείτε την μόνο εδώ.

4 σχόλια:

  1. Καλησπέρα.Συγχαρητήρια για τη τριάδα σου εχθές Torch όπως επίσης και για την εκπομπή σου που όσο παει γίνεται όλο και καλύτερη!!

    Για σήμερα θα σε ακολουθήσω σε ένα παιχνίδι.
    Το 644. Toronto Blue Jays - New York Yankees ΔΙΠΛΌ

    Και θα συνεχίσω με 4 παιχνίδια.

    645. Boston Red Sox - Tampa Bay Rays:
    Εδω πιστεύω πως η Βοστονη θα κερδίσει αλλα επειδή και οι 2 pitchers πετάνε καλα το μπαλάκι θα πάω με το UNDER 8,5

    650. Minnesota Twins - Cleveland Indians:
    Η Μινεσότα έχει πάρει τη κάτω βόλτα εδω και καιρο,το Cleveland επίσης σκουπιστηκε εχθές απο το Texas.Παρ'ολα αυτα το Cleveland παραμένει καλύτερη ομάδα απο τους Twins και αν κρίνω και απο τους pitcher που ξεκινάνε σήμερα θεωρώ πως το παιχνίδι θα έρθει ΔΙΠΛΌ

    651. Oakland Athletics - Detroit Tigers:
    Οι Tigers έχασαν εχθές το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι όμως σήμερα ξεκινάει pitcher o Doug Fister που όπως έχω ξαναγράψει έχει αναγεννηθεί στο Detroit.Έτσι λοιπόν σήμερα παίζω Detroit ΔΙΠΛΌ

    Τέλος αν και δεν μου γεμίζει το μάτι η απόδοση ίσως να παίξω το:

    653. Los Angeles Dodgers - Pittsburgh Pirates :ΆΣΟ

    Αυτα απο εμένα
    Καλη επιτυχία σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε Torch, συγχαρητήρια για την εκπομπή, μπορεί σαν παίκτης να έχεις ΒΑ κοντα στο Mendoza Line αλλά το γυαλί το κατέχεις!! Είμαι βέβαιος ότι μπορείς να πας και καλύτερα (ακόμα και να βάλεις παρτενέρ στην εκπομπή if u get my meaning :-)).

    Σαν Βιεχο λοιπόν μιας κάποιας ηλικίας απλά να τονίσω ότι στην΄φάση αυτή της κανονικής περιόδου οι ομάδες που έχουν προκριθεί στα playoff όπως οι Phillies κάνουν και μια συντήρηση δυνάμεων προσέχωντας και πιθανούς τραυματισμούς ενώ μετά τα τόσα παιχνίδια ομάδες-έκπληξη που στηρίζονται σε λίγους παικτες έχουν φανερα τα σημάδια της κούρασης. Οποιος λοιπόν ενδιαφέρεται να παίξει το κουπόνι ας επικεντρώνεται σε αγώνες που υπάρχει κάποιο διακύβευμα πρόκρισης / ρεκόρ. Οι managers πλέον δοκιμάζουν νέους παίκτες και για την επόμενη χρονιά (ας πούμε το San Diego δεν έχει κίνητρο πέραν του γοήτρου οι μισητοίχ3 Cardinals σου όμως έχουνε ακόμα ελπίδες κυνηγώντας την Ατλάντα ΜΟΥ για την οποία σπάνια παίρνεις θέση...).

    Τέλος, συγχώρησέ μου μια δημαντική διόρθωση για τον Mariano Rivera: Πέτυχε το ΕΞΑΚΟΣΙΟΣΤΟ του SAVE (όχι εξηκοστό) και αν δεν στραβώσει κάτι, σύντομα θα κάτεχει μόνος το ρεκόρ όλων των εποχών ξεπερνώντας τα 601 του Trevor Hoffman που μακροημέρευσε (άκουσον-άκουσον) με καλύτερο του pitch τα τελευταία χρόνια το changeup!!

    Εύχομαι καλή παρουσία στον Παναμά και αν είχα άδεια θα σας έκανα παρέα με την γαλανόλευκη και τα εργαλεία μου (κάτι έχουμε να δώσουμε ακόμα στην δεξιά μεριά του infield...)για την Ελλάδα ρε γαμώτο!!!

    Ευχαριστώ για την φιλοξενία,

    El Viejo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστώ και τους δύο για τα καλά λόγια.
    Για τον Rivera όταν άκουσα το λάθος μου ήταν αργά. Φυσικά και είναι 600 τα saves, απλά το είχα πει και δεν διορθωνόταν (τουλάχιστον εύκολα) πάντως για partners το έχω ήδη σκεφτεί και ήδη έχω αυτοπροσκλήσεις α Αν θέλεις λοιπόν προς το τέλος της σεζόν έλα να κάνουμε ένα μπλε μπλά. Θα έχω και κάποιον που θα έχει έρθει μαζί μου για Παναμά και μόλις γυρίσουμε θα κάνω μία τέτοια εκπομπή-αφιέρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεκτή η πρόταση φίλε!! You won't regret it...

    El Viejo

    ΑπάντησηΔιαγραφή