Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

5η Εκπομπή Grand Slam

Άλλη μία εκπομπή Grand Slam για εσάς που σας αρέσει να μαθαίνετε τις προβλέψεις μου με video. Για σήμερα επιλέγω Phillies, Angels και Giants. Το γιατί δείτε το κάνοντας κλικ εδώ, καθώς κάτι συμβαίνει με το YouTube και δεν το ανεβάζει (μάλλον έβαλε η MLB το δαχτυλάκι της. Τιμή μου)


4 σχόλια:

  1. Δυστυχώς μάλλον είχες δίκιο για το χεράκι που έβαλε η MLB και δεν καταφέραμε να δουμε το βιντεό σου. Δε πειράζει ξέρουμε ότι θα μας αποζημιώσεις. Καλή συνέχεια στην πολύ ενδιαφέρουσα στήλη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sorry παίδες. Λυπάμαι και για την πολύ δουλειά που έβαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οποτε αγαπητέ Πυρσέ, πρέπει να τραβας το βιντεακι με άλλο τροπο και να το ανεβάζεις χωρις αναφορα σε λέξεις κλειδια. Χρησιμοποίησε τον ορο Μπεηζμπολ να δουμε τι ιχθείς πιάνουν οι εμελμπηδες...:-))

    Και οντως όπως σας ειχα αναφέρει, πλέον τα παιχνίδια με νόημα είναι εκεί που ακόμα υπάρχει κάποιο διακύβευμα, διαφορετικά η σεζον τελείωσε για όλους και παίζουν ανάλογα και χαλαρά.

    Δηλαδή πες μας για Γιγαντες, Γενναίους, Κοκκινες Κάλτσες και τους μισητουςχ3 Καρδινάλιους για παράδειγμα...

    EL VIEJO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι κακή η ιδέα, αυτό όμως που νομίζω ότι συνέβει ήταν το εξής: Ενώ σε προηγούμενες εκπομπές είχα κάποια πλάνα κάπου μέσα στο βίντεο, σε αυτό αμέσως μετά τους τίτλους ξεκινούσα με την νίκη των Yankees και είχα και φυσικό ήχο. Οπότε μάλλον εκεί το έπιασαν, ενώ πριν τους ξέφευγε.
    Πάντως νομίζω ότι θα κάνω μόνο άλλη μία εκπομπή αύριο Κυριακή και μετά θα επανέλθω με εκπομπή αφιέρωμα στον Παναμά. Και επειδή δεν θέλω να ξαναμπλέξω, δεν θα βάλω πλάνα της MLB. Ίσως αρχίσω να καταβάζω κάποια πλάνα από Youtube, και να κάνω κάποιο αρχείο πλάνων που να μην έχουν δικαιώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή