Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Τώρα και στο ραδιόφωνο

 Όπως έχετε καταλάβει η δουλειά με πάει καρότσι, και το μόνο που με σώζει πλέον είναι να ξαναρχίσουν από την επομενη εβδομάδα οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα (γεγονός που θα σημάνει ότι θα μας δοθεί η δόση) έτσι ώστε να φύγω χωρίς πίεση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Baseball στον Παναμά. Δηλαδή να μην κυρήξει πτώχευση η χώρα.
Για να έχω λοιπόν την ηρεμία μου, θα ήθελα μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου να ηρεμήσει η κατάσταση, να είναι σαφές ότι θα πάμε στο Eurogroup στις 3 Οκτωβρίου και να πάρουμε τη δόση των 8 δισ. έτσι ώστε να έχουμε μπροστά μας δύο μήνες πριν ξαναπεράσουμε αυτό το μαμήσι κατά τα τέλη του έτους για την επόμενη δόση. Πολύ μετά δηλαδή από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Και για να σας κάνω και μία οικονομική πρόβλεψη, πιστεύω ότι την δόση αυτή θα την πάρουμε, για την επόμενη δεν ξερω.

Επειδή λοιπόν τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα από πλευράς χρόνου, αντί εκπομπής (μιάς και σας κακομαθαίνω με τα βίντεο) θα σας αναρτίσω εδώ την συνομιλία που είχαμε στον αέρα του ΣΚΑΪ 100,3 με τον καλό συνάδελφο Αριστοτέλη Παπαπάνο, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Τομ Μαζαράκης και εγώ. Η εκπομπή έγινε το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 18:00




Πάμε και για τρεις προβλέψεις τώρα. Τα πράγματα είναι λίγο περίεργα όσον αφορά στον τρόπο που παίζουν αυτές τις ημέρες οι ομάδες, καθώς όποιες πέρασαν ηδη στα play offs έχουν αρχίσει και τεμπελιάζουν. Δεν δικαιολογούνται διαφορετικά δύο ήττες των Phillies από τους Nationals σε μία ημέρα και τέσσερις σερί. Ούτε και για τους Tigers δικαιολογείται ήττα 10-2 από ποιούς; από τους Royals. Ο Χριστός και η Παναγία.
Γι αυτό θα πάμε σε ομάδες που καίνονται να κερδίσουν.
Θα παίξω το Tampa Bay Rays @ New York Yankees, το 620. Έχω δυο επιλογές. Από τη μία σκέφτομαι να παίξω Yankees, όμως τελικά θα βάλω under, καθώς νομίζω ότι με Sabbathia και Hellicson το παιχνίδι θα πάει χαμηλά και μάλιστα αρκετά χαμηλότερα από το 8,5 που έχει δόσει όριο ο ΟΠΑΠ.

Επόμενο το Milwaukee Brewers @ Chicago Cubs. Το 616. Εδώ θα παίζω Ζυθοποιούς καθώς είναι απαραίτητο να κερδίσουν και να μειώσουν το όριο των 3 παιχνιδιών για να κερδίσουν το πρωτάθλημα. Οι Brewers προέρχονται από νίκη, ενώ οι Cardinals που είναι πίσω τους, σήμερα δεν παίζουν. Άρα ειναι ευκαιρία και δεν πρέπει να την χάσουν. Παίζω Brewers.

Τελευταίο επιλέγο το Pittsburgh Pirates @ Arizona D-backs. Το 618. Το παιχνίδι δεν είναι ξεκάθαρο και οι D-backs δεν έχουν φανεί να είναι εντελώς αποφασισμένοι. Το μόνο που ρίχνει τη ζυγαριά υπέρ τους είναι ο pitcer των Πειρατών. Ο Ohlendorf. Με ERA 6.82 δεν βλέπω να έχει ελπίδες. Οπότε παίζω D-backs, αλλά το φοβάμαι κιόλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου