Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Λίγο πιο αναλυτικά σήμερα

Απολογισμός και πρόγνωση Vidal Sassoon σήμερα. Δύο σε ένα. Πριν απ' όλα όμως θα ξεκινήσω με μία καταπληκτική φάση που έγινε χθες. Είναι η νούμερο τρια από τις πέντε αμυντικές φάσεις που έχει αυτό το βίντεο. Την ξεχωρίζω διότι είναι πάρα πολύ σπάνιο να δεις άουτ 9-3. Δηλαδή ο rightfielder να την στέλνει στον πρωτοβασέο. Είναι τόσο σπάνιο που ο sports caster αναφωνει ότι ο Francoeur μάλλον θα περίμενε όλη του τη ζωή για μία τέτοια φάση. Επίσης πολύ καλή είναι και η νούμερο δύο.
Δείτε τις κόνοντας κλικ εδώ.

Τώρα όσον αφορά τον απολογισμό. Άσχημα τα πράγματα. Η βιαστική πρόγνωση χθες είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ένα στα τρια. Ούτε οι Cincinatti ούτε οι Rockies. Μόνο το over στο Boston @ Toronto και μάλιστα χωρίς την νίκη 200 για τον Wakefield, ο οποίος πλέον δεν έχει παρά μόνο τρεις ευκαιρίες μέχρι το τέλος της χρονιάς για να τεν πετύχει. Για να δούμε.

Στις προβλέψεις τώρα.
Ξεκινούμε με το New York Yankees @ Baltimore Orioles. Το 630. Νομίζω ότι εδώ τα πράγματα είναι απλά. Μετά τη χθεσινή τους ήττα από τους Orioles και με τον (Tera)Nova στο βουναλάκι δεν υπάρχουν περιθώρια για εκπλήξεις. Οι Yankees έχουν κερδίσει 13 φορές στις 17 την Βαλτιμόρη φέτος και νομίζω ότι δεν θα μείνουν σε αυτό το νούμερο. Θα πάνε στο 14. Yankees λοιπόν.

Το επόμενο είναι το 632 Boston Red Sox @ Toronto Blue Jays. Και εδώ νομίζω ότι δεν υπάρχει χώρος για λάθη. Οι Boston ναι μεν είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πάνει στα play off ως wild card, για την ώρα όμως κινηγούν τους Yankees στην πρώτη θέση. Και εννοείται ότι δεν έχουν χρόνο για ήττες. Μόνο που η αποστολή τους σήμερα είναι δύσκολη. Γι' αυτό και η απόδοσή τους είναι υψηλή στο 2,00. Διότι, οι pitcers του παιχνιδιού είναι: Για το Τοροντο ο Ricky Romero, ένας από τους καλύτερους pitcers της χρονιά. Γιατί μπορεί μεν στο τελευταίο του παιχνίδι να έδωσε 5 runs στους Yankees, τον Αύγουστο όμως πήγε 5-0. Από την άλλη, ο Miller των Sox δεν έχει ξανααντιμετωπίσει το Τοροντο και στο τελευταίου του παιχνίδι εναντίον των Rangers πήγε τόσο άσχημα σε βαθμό που ο Terry Frankona τον έβγαλε μετά από 1 1/3 innings. Ήταν η πιο σύντομη έναρξη pitcer για φέτος. Τέλος πάντων εγώ θα επιμείνω με τους Red Sox, καθώς πιστεύω ότι έχουν τα ρόπαλα για να υποστηρίξουν τον pitcer τους, αλλά έχουν και τα χέρια στο bullpen σε περίπτωση που δεν πάει καλά.

Τρίτο παιχνίδι το Philadelphia Phillies @ Milwaukee Brewers. Το 634. Και αυτό είναι δύσκολο παιχνίδι. Είναι όμως ένα μεγάλο παιχνίδι. Κατ' αρχάς είναι κάτι σαν preview του τελικού για το πρωτάθλημα της National League σε μερικές εβδομάδες. Και οι δύο ομάδες είναι πολύ δυνατές και υπάρχουν ενδιαφέροντα στατιστικά. Για παράδειγμα οι Phillies έχουν καταφέρει φέτος 40 νίκες έναντι 23 ηττών με ομάδες που έχουν βαθμολογία πάνω από ,500. Από την άλλη οι Brewers είναι η ομάδα με το καλύτερο σκορ στην έδρα της: 50-19. Τί θα είναι λοιπόν. Εγώ λέω Brewers κι ας μοιάζουν τα νούμερα των pitcer να μην υποστηρίζουν την επιλογή μου.

C. Hamels Phi vs. C. Narveson Mil
13-7 Record 10-6
2.63 ERA 4.26
169 K 116
38 BB 55
0.97 WHIP 1.39

Τέλος θα σας βάλω και έναν μπαλαντέρ: Cleveland Indians @ Chicago White Sox, το 635 under στα 8,5.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου