Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Σιγουράκια; Σιγουράκια!

Αφού τη φάγαμε χοντρά χθες, πάμε τώρα γι' άλλα. Και πάμε σήμερα για λίγο πιο σίγουρα πράγματα, γιατί καλές οι εκπλήξεις -όταν βγουν δίνουν περισσότερη ικανοποιίηση- αλλά συνήθως στη φοράνε.

Πρώτο παιχνίδι λοιπόν θα έβαζα το 601 Toronto Blue Jays @ New York Yankees. Θα πάω ξεκάθαρα με τους Bombers, καθώς έχουν στο βουναλάκι τον Nova. Το παιδί δεν χάνει. Δεν έχει χάσει εδώ και δέκα παιχνίδια και έχει ERA 3,60. Αντιθέτως ο Morrow για τους Jays στα προηγούμενα δύο παιχνίδι βγήκε νωρίς ενώ συνολικά τον Αύγουστο είχε μία νίκη και 4 ήττες. Άρα Yankees.


Δεύτερο το 606 Philadelpia Phillies @ Florida Marlins. Θα πάω στους σίγουρους Phillies. Με Roy Oswald στο mount (6-8, 3.77) θεωρώ ότι τα πράγματα θα είναι απλά. Ο pitcher των Marlins μέχρι τώρα (09:00) δεν είχε ανακοινωθεί.

Τρίτο παιχνίδι το 608 Milwaukee Brewers @ Houston Astros. Λοιπόν εδω, έχουμε τους ζυθοποιούς που έχουν χάσει τρία παιχνίδια σερί και τους Houston να έχουν κερδίσει τέσσερα. Άρα έχουμε στημένο ένα πολύ καλό σκηνικό για νίκη των Brewers και ήττα των Houston, οι οποίοι ανεβάζουν στο mount έναν rookie, τον Lucas Harrell, τον οπόιο ο προπονητής των Astros Brad Mills παραδέχθηκε ότι τον έχει δει να παίζει μόνο σε βίντεο (!;!;!;) Θα σας γράψω βεβαια κάτι γι αυτό στο τέλος. Από την άλλη οι Brewers βάζουν στο mount τον Zack Greinke (13-5) ο οποίος στο δρόμο δεν πάει πολύ καλά (3-5 με 5.56 ERA) παραμένει όμως ένα σίγουρο χέρι που έχει βραβευτεί και μία φορά με Cy Young Award. Brewers λοιπόν.

Με την ευκαιρία λοιπόν αυτού που έγραψα για τους Houston Astros, να σας πω ότι το Baseball είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής οι τακτικές του οποίου όμως είναι αρκετά συγκεκριμένες και γνωστές σε όλους. Αυτό σημαίνει ότι ένας παίκτης μπαίνοντας σε μία ομάδα μπορεί σχεδόν άμεσα να αποδόσει, καθώς είναι πολύ λίγα εκείνα τα διαφορετικά που θα του ζητήσει ο προπονητής. Στην συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν, ο Brad Mills δεν καίγεται να κάνει κάποια φοβερή εμφάνιση. Η ομάδα του είναι η πρώτη που εξαλήφθηκε και τυπικά από το κυνήγι του πρωταθλήματος και έτσι έχει τώρα το ελευθέρο να κάνει ό,τι θέλει. Και τί καλύτερο από το να βλέπει νέους παίκτες και να προετοιμάζεται για του χρονου. Θα βάλει λοιπόν τον rookie στα βαθιά έτσι ώστε να έχει παιχνίδια στην πλάτη του. Το μόνο που φαντάζομαι ότι θα του πει είναι "Son, κάνε ό,τι σε είδα να κάνεις στο βίντεο σε εκείνο το παιχνίδι" και θα απομακρυνθεί από το mount.

2 σχόλια:

  1. Εγω για σήμερα παιδιά βλέπω:

    602. Detroit Tigers - Chicago White Sox UNDER 7,5

    604. Boston Red Sox - Texas Rangers ΆΣΟ

    608. Houston Astros - Milwaukee Brewers ΔΙΠΛΌ

    Μπαλαντέρ το:

    600. Chicago Cubs - Pittsburgh Pirates UNDER 11,5

    Sorry που δεν κάνω ανάλυση αλλα δεν έχω χρόνο σήμερα.
    Καλη επιτυχία σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα παιχνίδια που βάζεις πραγματικά τα απέφυγα. Δύσκολη η Βοστώνη. Δύσκολο και το under των Tigers. Για το άλλο under και για τους Brewers σε ακολουθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή