Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Μετ' εμποδίων. Γιατί; Άγνωστο

Κάθε πρωί σκέφτομαι ότι θα ήθελα να ξεμπερδεύω με τις προβλέψεις νωρίς, έτσι ώστε και εσείς να έχετε όλη την ημέρα να τις βλέπετε και εγώ να μην προσπαθώ να στριμώξω το γράψιμο ανάμεσα στην ημέρα, η οποία άπαξ και γεμίσει δεν μου αφήνει χρόνο. Δεν βοηθάει ομως και ο ΟΠΑΠ, ο οποίος έχει βάλει αποδόσεις (11:15) μόνο για το Yankees @ Red Sox. Θα αρχίσω λοιπόν με αυτό (το 637) και μετά θα βάλω και άλλα, ασχέτως αποδόσεων. Λοιπόν θα έχετε παρατηρήσει ότι έχω υιοθετήσει το διάστημα που γράφω διάφορα προθέματα. Για παράδειγμα οι Cardinals είναι οι "μισητοί, μισητοί, μισητοί" Cardinals, οι Cubs είναι οι "lovable loosers" Cubs και ο Burnett είναι ο "Γαμώ τον A.J Burnett ". Σωστά μαντέψατε. Αυτός pitchάρει για τους Yankees. Το άρχηστο αυτό παλτό, που έχει γλιτώσει στο τσακ να τον στείλει ο Gerardi σε ομάδα ΑΑΑ ή καλύτερα ΑΑ, τον Αύγουστο έχει 1 νίκη (που τη βρήκε απορώ) 2 ήττες, 11.91 ERA έχει αντέξει κατά μέσο όρο λιγότερα από πέντε innings ανα παιχνίδι και στο τελευταίο που άντεξε 62/3 παρέδοσε 16 earned runs. Λέτε μήπως τώρα να του καυλώσει και να κάνει καλό παιχνίδι; Όοοοοοχι, δεν νομίζω. Οπότε χωρίς πολύ συζήτηση Red Sox, με τον Lester στο βουναλάκι (14-6, 3.09) και τον Big Papi Ortiz να βρίσκεται σε hitting sreak.

12.00 το μεσημέρι και εδέισε ο ΟΠΑΠ να ανεβάσει κάποιες αποδόσεις, μόνο που ξαφνικά στο site λείπει το Yankees @ Red Sox. Γιατί μή με ρωτάτε.
Τέλος πάντων, το δεύτερο παιχνίδι που θα επιλέξω είναι δύσκολο. Είναι το 634 Los Angeles Dodgers @ Pittsburgh Pirates. Το παιχνίδι είναι αμφίρροπο με την εξής έννοια. Οι Dodgers έχουν ήδη τρεις νίκες και κοιτάζουν προς τους αιώνιους εχθρούς τους (τους Giants) για τη δεύτερη θέση, κάτι που έκαναν και οι Colorado αλλά ουχί τα κατάφεραν. Την ίδια στιγμή όμως είναι μία ομάδα που περνάει δύσκολες στιγμές. Έχουν τον Mat Kemp σε μία τρελή χρονιά, κι όμως στις κερκίδες τους δεν κάθεται κανένας για να μαζέψει τα Homerun του. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα είναι ασταθής. Το ίδιο ασταθής είναι και οι Πειρατές. Αυτή τη φορά όμως στο βουναλάκι ανεβάζουν έναν rookie τον Brad Lincoln, ο οποίος στο προηγούμενο παιχνίδι που έπαιξε εναντίον των Cardinals μοίρασε έξι μηδενικά innings, ενώ το ERA του είναι χαμηλό στο 3,42. Pirates λοιπόν εδώ κι ας μην τους επιλέγω συχνά.

Τέλος θα συμπληρώσω την τριπλέτα επιλέγοντας άλλο ένα under, το 631 Toronto Blue Jays @ Baltimore Orioles. Έχει όριο 9,5 και ενώ οι δύο pitchers μαζί φτάνουν ERA 8.27, νομίζω ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει τα ρόπαλα φόβιτρο ώστε να ξεφύγει πολύ ψηλά το σκορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου