Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ένας χαμός παντού

Σήμερα είναι μία τρελή ημέρα. Πολύ τρελή από απόψεως δουλειάς, στην οποία τρελή ημέρα εγώ θα προσπαθήσω να στριμώξω και μία προπόνηση προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας, για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Παναμά. Το να σας γράφω εδώ τώρα εγώ τί γίνεται στην Οικονομίας ίσως δεν έχει νόημα, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα δεν δείχνουν και πολύ καλά, καθώς η κυβέρνηση έχει συνεχείς συσκέψεις. Το πιθανότερο είναι ότι δεν πτωχεύει η χώρα (αν και ειναι πολύ κοντά στην κατάρρευση) αλλά μάλλον η κυβέρνηση ετοιμάζεται να μας βάλει και νέα μέτρα και για να μην ξεσικωθούμε δραμοτοποιεί την κατάσταση ανεβάζοντάς την σε ένα επίπεδο "εθνικοαπελευθερωτικό" την στιγμή μάλιστα που η Τουρκία πιέζει με αφορμή τις γεωτρήσεις της Κύπρου στη Μεσόγειο.
Να σας πω την αλήθεια πριν από μία εβδομάδα όταν ο Παπανδρέου ανακοίνωσε στη Θεσσαλονίκη το νέο χαράτσι στα ακίνητα, είχα πει ότι αν ήμουν στη θέση του, στο τέλος της ομιλίας μου θα έλεγα:
"Παρεμπιπτόντως σας ανακοινώνω, ότι επειδή στην κυβέρνηση πιστεύουμε ότι κινδυνεύη η εθνική ανεξαρτησία της Ελλάδας, γι' αυτό και διευρύνουμε -όπως έχουμε δικαίωμα- τα χωρικά μας ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια". Και θα άφηνα όλη την κόλαση να απελευθερωθεί (κατά το αμερικάνικο "all hell broke loose").
Έτσι, θα προλάβαινα τις όποιες κινήσεις της Τουρκίας που ετοιμάζεται για γενικότερο γιουρούσι, καθώς μας βλέπει στο καναβάτσο, θα άλλαζα την ατζέντα και τελικά όταν θα χρεοκοπούσε η χώρα θα είχα μία καλή δικαιολογία για τους Ευρωπαίους οι οποίοι θα έπρεπε να σπεύσουν να σταματήσουν τον πόλεμο και έτσι δεν θα είχαν μυαλό για τα 300 ψωροδισεκατομμύρια που έχουμε εμείς χρέος. Έ; πως σας φαίνεται;

Τώρα, επειδή ο ΟΠΑΠ δεν έχει βγάλει ακόμα (12:30) αποδώσεις, σας λέω στα γρήγορα τις επιλογές μου:
683 Seatle Mariners @ Texas Rangers (παίζω Rangers)
680 Detroit Tigers @ Oakland Athletics (με Verlander δεν το συζητώ Detroit)
684 Saint Louis Cardinals @ Philadelphia Phillies (under, under, under. Ό,τι και να είναι η απόδοση, με Carpender και Hamels νομίζω ότι θα έχουμε pitchers game κι ας μας κρέμασε ο Ηamels πριν λίγο καιρό)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου